|
Akıllı kol saati arayanlara en iyi 10 akıllı saat önerisi
-
-
Öncelikle Vestel alıp paranızı boşa harcamayın.
Apple kullanıcıları Apple Watch'dan başka hiçbir saate bakmasın. Bir Android fanatiği olarak hala Apple Watch'un kusursuzluğunu özlüyorum.
Ciddi Sporcular : Garmin
Ciddi ama fakir sporcular : Huawei (GT 3 Pro - GT Runner - Fit 2)
Sadece ekmek almak için yürüyenler : Samsung (Watch 4 - 5)
-
Şimdilik Garmin Forerunner 245 ile devam.
-
hocam apple watch un da sarjı gitmiyor tüm uygulamaları kapadım 3 4 gün gidiyor arkadaşım huwai var en az 10 gün gidiyor
-
Listede akıllı bileklikler var saat diye yazılan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Listede akılsız cihazlar var akıllı saat diye yazılan. :)
-
😀😀😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple bu tür saatlerin erişebileceği arayüzü diğer markalara kısıtlıyor. Bu yüzden Iphone ile tüm özellikler anca bir Apple Watch ile çalıştırılabiliyor. Huawei saatlerini akıllandırmaya Harmony işletim sistemi ile başladı zaten. Öncesini akıllıdan saymak bile zor.
-
Listeye Vestel eklenene kadar eklenebilecek hiç mi saat kalmadı merak ettim. Hayır, kolda dursun işe yaramasın dense bile başka bir şey vardır Vestel'den önce.
Akıllı saat alma nedeni olarak ilk neden spor takibi ama Vestel'in olduğu listede bir tane spor saati yok. :)
-
Vestel Akıllı Saatten sonrasını okumadım.
-
Teşekkür ederim.
-
ARkadaşlar vestel akıllı saati kötülemeyin, Türk firması bir giriş yaptı arge ile çok daha iyi yerlere gelecek bence.
-
Bayılıyorum bu "Apple Watch'un pili az gidiyor yeaaa" diyenlere :)
Apple Watch'u kullanan ve teknolojiden anlayan biri başka saat kullanamaz.
iPhone'u sevmediğim içi kolumda şuanda Garmin Forerunner 955 var. Apple Watch'u özlüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 30 Ocak 2023; 2:35:56 > -
Ben Forerunner 955 kullanıyorum ama Garmin eski Garmin değil. Her yeni güncelleme ile bir taraf bozuluyor. Çok sık güncelleme veriyorlar, oturup test etmiyorlar anladığım kadarıyla.
-
Testi son kullanıcıya yaptırıyorlar aslında. :) Beta ve alfa yazılım grubu var. Alfayı indirip saate yüklüyorsun, beta üyeysen kendi OTA yüklenebiliyor. Bunları geçen yazılım genel kitleye gönderiliyor.
Çok özellik eklemeyle ilgili de, tüm özelliklerin bir arada nasıl çalıştığını test edemiyorlar. Geçen bir bug vardı, adam Ölüdeniz'de GPS çalışmıyor diyor. Birkaç gün sonra Beta üyelerine güncelleme gönderildi. Bir haftaya falan da genel kullanıcılara. Hani pek çok şeyin testini bir arada yapamayabiliyorlar, böyle şeylerin buglar hakkında uyandırması lazım.
Bir de şimdi NXP'nin RT platformuna geçtiler. Bunun çıkardığı ek işler de olabilir.
-
Vestel saati kendi ne kadar üretiyor? Yazılım platformunu kendi mi geliştiriyor, yoksa hazır platformlardan mı alıyor? Saat eşitleme yaparken telefonun DNS sorgularını takip edip incelemek lazım. Bence Tuya gibi hazır bir platform kullanıyordur gibime geliyor. Yaptım oldu demek böyle bir sektörde iyi bir ürün çıkarmak için yeterli değil. Hangi özelliğin ne kadar testini yapıyor vs...
-
telefon iphone olunca baktım airpod da almışısz dedim saat de apple olsun, ondan aldım ama benim için sarj da önemliydi hocam ama dediğiniz gibi tüm fonksiyonları ile kullanmak isteyenler için birebir apple watchlar
-
Huawei GT 3 Pro ??5????
-
Bayılıyorsunuz her konuda Apple'cı olmaya.Bir kere şarjı 18 saat gidiyor.Gt3 pro 14 güne varan...yoğun kullanımda 9 gün...Bende var 2side.
-
Gerek kalitesi olsun gerek f/p olsun gerek batarya süresi olsun Apple Watch bu sektörü cidden domine etti
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Öncelikle Vestel alıp paranızı boşa harcamayın. Apple kullanıcıları Apple Watch'dan başka hiçbir saate bakmasın. Bir Android fanatiği olarak hala Apple Watch'un kusursuzluğunu özlüyorum. Ciddi Sporcular : Garmin Ciddi ama fakir sporcular : Huawei (GT 3 Pro - GT Runner - Fit 2) Sadece ekmek almak için yürüyenler : Samsung (Watch 4 - 5) |
Bayılıyorsunuz her konuda Apple'cı olmaya.Bir kere şarjı 18 saat gidiyor.Gt3 pro 14 güne varan...yoğun kullanımda 9 gün...Bende var 2side.
|
Apple ve Samsung da 18 saat , 60 saat pil ömrü nedir ya. Aklımız la alay ediyorlar. Arkadaş a Samsung watch 3 aldık iki hafta sonra kafayı yedi pil ömründen dolayı bir buçuk günde pili bitiyor. Onu alırken çok uyardım ben Huawei GT 2 pro yu iki yıldır kullanıyorum pili şarj etmeyi unuttuyorum neredeyse. En az 7 gün çok kullanmada bile. Arkadaşa ak dedim almamış ti . Samsung pişmanlık tır .pili az giden saatleri almak pişmanlık tır almayın.
|
Benzer içerikler
- plan.exxen üyelik iptali
- whatsapp neden açılmıyor
- netflix oyunları ücretli mi
- instagram koyu tema
- youtube arka planda oynatma iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X