Mesele saatlerin yapabildikleri. Apple Watch üstüne akıllı namına saat yok şuan. Ha ben bedava verilse, muhtemelen satarım, kullanmam. Ben de Garmin'ciyim. Modu var, 80 gün gidiyor pili. Hatta Instinct'in solarlarında şarj etmeye de gerek yok... :) Mesele saatle yapabildiklerin tarafı. |
Akıllı kol saati arayanlara en iyi 10 akıllı saat önerisi (2. sayfa)
-
-
Lemfo lem 16 sim kart li akıllı saat Android 11 6gb tem 128gb sabit hafıza var Bluetooth 5.0 ve çift çekirdekli
-
Bunlar çok ucuz saatler(!!!) daha pahalılarını görmek isteriz
-
Apple ve Samsung da 18 saat , 60 saat pil ömrü nedir ya. Aklımız la alay ediyorlar. Arkadaş a Samsung watch 3 aldık iki hafta sonra kafayı yedi pil ömründen dolayı bir buçuk günde pili bitiyor. Onu alırken çok uyardım ben Huawei GT 2 pro yu iki yıldır kullanıyorum pili şarj etmeyi unuttuyorum neredeyse. En az 7 gün çok kullanmada bile. Arkadaşa ak dedim almamış ti . Samsung pişmanlık tır .pili az giden saatleri almak pişmanlık tır almayın.
-
Watch GT3 akıllı Bileklik gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında kişinin tercihine göre değişir bu durum. Benim için sarj önemli olduğu için, telefon gibi saatin de sarjını sürekli takip etmek istemediğim için Watch GT 3 siparişi verdim ama android tarafından Samsung ne zaman 5 gün ve üstü pil performansı sunan saat çıkarır, onu alırım. Kullanışlılık açısından Samsung çok daha önde ama sarj meselesi can sıkıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence herkes telefonun markasına göre saat seçmeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18 saat pil ömrü mü?
Bu Apple millet ile dalga geçmeyi ne zaman bırakacak çok merak ediyorum
-
3 yıldır apple watch kullanıyorum. Pilinden dolayı önermiyorum. Pili çözene kadar almam bir daha. Her gün şarj istiyor ve öyle kısa sürede de şarj olmuyor telefonlar gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lenfo lem 16 unutulamaz listede yer alması gerekiyor unutulamaz 6gb ram 128 gb hafıza android saat
-
bir giriş derken ? çin 'den copy paste işte, ne girişimi ...
hocam bana şu özelliklerde, varsa 1000 tl civarı önerebilir misin? amatör seviye.
şarj süresi
dikdörtgen şekil
gelen arama mesajları görüntüleme, kalp nabız gibi istatistikler. (uykuda takılmayacak)
titreşim
nfc özellikli
edit= sanırım o fiyata yok.
Huawei Watch Fit 2 var 2200 tl civarı.
www.hepsiburada.comHuawei Watch Fit 2 - Ay Beyazı Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://www.hepsiburada.com/huawei-watch-fit-2-ay-beyazi-p-HBCV00002DB8VN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 10 Nisan 2023; 0:15:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
akıllı saat almayı düşünüyorum .Uzun pil ömründen dolayı huwaei marka olsun istiyorum. samsung 21 cihazım var. hangi huwaei modelini almalıyım ?
-
aldınmı maho naptın seçimden sonra bu fiyatları çok ararız🤔
mi watch 2 lite kampanyası kovalıyorum.
redmi olanı bin lira civarında
şarjı az gidiyor, bununki 7-8 gün civarı. akıllı saatte şarj önemli. gerçi her akşam kolundan çıkarıp şarja koyan için pek etken değil.
İki gün önce Huawei GT 2 saatim son deniz keyfimde ekranı göremeyince yan düğmesine basınca su almasından dolayı artık pirinçler içinde son istirahatına çekildi.
Daha önce LG'de WearOS yazılımı kullanmıştım çok memnundum. Fakat telefon görüşmesi olmaması çok canımı sıkmıştı.
GT 2'de telefon görüşmesi olması keyifli, işletim sistemi yüzünden google asistan olmaması kötü idi.
Benim beklentim;
* cep telefonuma bağlı şekilde telefon görüşmesi yapacak.
* google asistan'a ne sorarsan sorayım cevap verecek
* keyfime göre android yazılım atabileceğim
* pil ömrü GT 2 gibi 14 gün olmasa da 3-5 gün sürecek.
* yaz güneşi altında ekranı net göreceğim aydınlatması olacak.
* sürekli ekran açık modu olacak.
* adım sayar.
* Ortam sıcaklığını gösterecek.
Umurumda olmayanlar,
* nabız, tansiyon, oksijen seviyesi ölçmesi
* bisiklet, rota, etkinlik spor takibi vb
Bu durumda Watch 5 Pro aklıma yatıyor ama
* Güneş altında ekran aydınlatması ne kadar iyi?
* Samsung olmayan telefonlarla ne kadar uyumlu?
Saf android olan (kendi sim yuvası olan)saatler cep telefonundan telefon görüşmesini aktaramadığı için ilgi alanımda değil. Cep telefonu olmadan olmaz.
Bunlara göre Watch 5 Pro tercihimi değiştirecek bir tavsiye alırsam ona yönelebilirim.
şimdiden teşekkürler.
-
TicWatch 5 pro nasıl ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X