Şimdi Ara

Akıllı Saat Seçimi Öneri Rica Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar iyi günler. Aslında bir süredir Amazfit GTR 47mm kullanıyordum. Bataryasında çabuk tükenme problemi olunca teknik servise yolladım. Büyük ihtimalle ücret iadesi çıkacak. Teknik servisle kontak kurdum yardımcı olacaklarını söylediler. Çünkü marka ya da saat kötülemek gibi olmasın aynı saatin yenisini istemiyorum. Bu nedenle tekrar araştırma yaptım ve üç tane saat belirledim.

Elbette Amazfit GTR 47 mm den vazgeçmemim tek nedeni benim şansıma çıkan batarya arızası değil. Zira değişim yapsaydım muhtemelen batarya problemi çözülmüş olacaktı. Amazfit Global sitesinde uyku takibi ve kalp ritmi ölçme açık, ve bir iki basit özellik daha açık şekilde 24 gün kullanım öngörüyor.
    Bende bu süre ilk başlarda 10 -11 gün iken giderek azalmaya başladı ve 3,5 - 4 güne kadar düştü. Ben de bataryanın eninden sonunda erkenden öleceğine kanaat getirdim ve cihazı yollamış oldum. Yeni belirlediğim modellerde 15 gün kullanım süresi öngörülüyor. Yalnız Stratos 3 modeli bu süreyi özellikler kısmen açık ultra tasarruf modunda veriyor. Bunun dışında bu saatlerde ortalama 1,5 - 2 GB arası kullanıcıya depolama alanı bırakılmış. Hepsi de boyut olarak 46mm. Ben büyük saat seviyorum. Yani 15 gün öngörülen sürenin 5 - 6 günü yetiyorsa batarya benim için yeterli.
    Depolama alanına dilediğim sayıda arayüz ekleyebilmek benim için güzel. Zira Amazfit GTR da arayüz değiştirmek isterseniz ikisi sabit biri değişken 3 arayüzü var. Değişken arayüzünü değiştirmek isterseniz her seferinde yaklaşık 1 dakika zaman ayırıp indirmek zorundasınız. Bu da sık arayüz değiştirmeyi seven biri için sinir bozucu. Amazfit GTR ın en beğendiğim yönü uyku analizini isabetli yapmasıydı. Amazfit programının türkçe arayüze ve yeterince ayar seçeneklerine sahip olması da güzeldi. Tasarım olarak da iyi. Ama ben belirlediğim saatlerden birine geçmek niyetindeyim. Bu saatler:

Honor Magic Watch 2 (1149 TL) Xiaomi Amazfit Stratos 3 (1099 TL) Huawei Watch GT2e (969 TL)

Fiyatlar için Hepsi Burada sitesini baz aldım. İnternette farklı fiyatlar olabilir. Amazfit GTR 47mm den sonra bu saatlerden hangisine geçmemi önerirsiniz?

• Bana kalırsa Huawei Watch GT 2 Pro çıkacak, onu beklemelisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.