Şimdi Ara

saat üstadları buraya bir bakarmısınız yardımınız gerekiyor (ss li özellikli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar casio edifice serisinden bir saat almak istiyorum.aklımda bir kaç model var.ama fiyat aralığı uygunmudur nereden alınır bilmiyorumo yüzden sizden tvsiye istiyorum .alttaki resimdekilerden birini düşünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Casio EFA-119BK-1A
    kasa Sekli Yuvarlak
    Kadran Rengi Siyah
    Kordon Tipi Çelik
    Mekanizma Pilli
    Cam Tipi Mineral
    Takvim Var
    Alarm Var
    Kronometre Var
    Su Geçirmezlik 100 Metre
    Kordon Rengi Metalik
    Kasa Tipi Siyah
    Swiss Made Hayır
    Multi Fonk Var

alisverissaati = 165,70TL

Casio AQ-190WD-1AVDF
    Kasa Sekli Yuvarlak
    Kadran Rengi Siyah
    Kordon Tipi Çelik
    Mekanizma Pilli
    Cam Tipi Mika
    Takvim Var
    Alarm Var
    Kronometre Var
    Su Geçirmezlik 100 Metre
    Kordon Rengi Metalik
    Kasa Tipi Metalik
    Swiss Made Hayır
    Multi Fonk Var

alisverissaati = 136,63 TL

Casio Edifice EFA-129D-2A
    >Solid Çelik Kordon
    >3 Katlamalı Tek Basmalı Klips
    >Mineral Cam
    >50 M Su Geçirmezlik
    >12 / 24 Formatı
    >Tam Otomatik Takvim
    >Alarm Tekrar Fonksiyonu
    >Alarm
    >Kronometre
    >Geri Kronometre
    >Zemin Aydınlatma
    >Dünya Saatleri
    >Sessizlik Fonksiyonu
    >İkinci Saat

saatturk = 174,60 TL

Casio Edifice EFA-115D-1A1

>Çelik kordon
    >Mineral Cam
    >Quartz Makina
    >12x24 Formatı
    >Dünya Saatleri
    >Kronometre
    >Geri Kronometre
    >Alarm (5 Farklı Ses)
    >Saat Başı Işıklı Sinyal
    >1/100 Kronometre
    >Dijital Analog Çift Saat
    >Saat Dakika Saniye
    >Ay Yıl Gün Göstergesi
    >3 Yıl Pil Ömrü
    >Su geçirmezlik
    >50.8x43.0x15.2mm
    >141Gr Ağırlık

saatturk = 174,60 TL

ben en çok ilk modelle ikinci model arasında takıldım.diğer ikisinide üzerinde düşünmeye değer buldum.başka fikirlerede açığım.buradan nasıl bir model istediğim az buçuk anlaşılmıştır. 180 lirayı geçmemesi lazım (zorlaya zorlaya üst limit).tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

şimdiden teşekkür ederim vakit ayırdığınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 30 Temmuz 2010; 1:24:53 >

• Teknik özelliklere bakmadım sanırım sadece cam tipi farkı var?
    Ben olsam ilkini seçerdim çok karışık gözükmediği için
  • 1 yada 2.
  • Casio EF-527L-2AVDF

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=3774&urun=Casio+EF-527L-2AVDF

Senin limitinin üstünde ama yine de düşünülebilir.

Casio EF-305-1A

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=3692&urun=Casio+EF-305-1A

Bence çok şık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 30 Temmuz 2010; 12:48:16 >

• ilkini kullanıyorum 2 sene oldu geçen bir arkadaş ooo yeni saat almışın hayırlı olsun falan dedi
    yani demek istediğim sağlam saat kordonu çiziliyor ama camı fazla çizilmez.saatle her türlü suya girdim bana mısın demedi.
    tavsiye ederim
  • kesinlikle çizilmeyen saat camı istiyosan safir camlı bir model al, biraz daha pahalı olabilir ama...
    ben 4 senedir kullanıyorum tekbir çizik bile yok
  • Yaş kaç? bunlar çok spor kalıyor takım yada klasık kesım bır gömlek giydiğinde hoş durmaz.Yada hem spor hemde gömlekle vs. iyi dursun dıyorsan benım saate bir bak  saat üstadları buraya bir bakarmısınız yardımınız gerekiyor (ss li özellikli)

ayrıca ıstanbuldaysan ve edıfıce alcaksan bana bır danıs dıstrbutör fırmada tanıdık var bişiler yapr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mekanik saat düşünmez misin?
  • bence çelik kordon yerine alüminyum kordon al derim çelik parlıyor ya çok caf caflı oluyor tabi senin görüşün :) bende swatch var alüminyum kordon yani mat gri düşün parlak değil gri gibi gayet hoş duruyor eşofman falan giyersemde plastik kordon var onu takıyorum. ama casionun edifice modellerinde baya güzeller var yalnız senin bu attıkların pek güzel değil biraz daha araştır genelde içleri siyahlar var baya hoş ara biraz daha istersen :) veya swatchlarada bak güzel modeller var
  • @n0y4n daha önceki saatim swatch dı.aynen senin söylediğin gibi mat alüminyum kordondu.1 yıl kullandım kronometre tuşlarından su aldı,rengi bir müddet sonra azda olsa olan canlılığını çekiciliğini yitirdi.evde yatıyor şimdi.diyebilirimki hayatımda kullandığım en kötü ikinci saat (model) idi.

@speedy_ @Jellybone yaş 23.safir cam düşündüm bir modeli var caionun yine.altıgen kenarları safir cam çelik kasa.6oo Tl civarı sanırım.ama zaten 2 yıl sonra askere gidicem öyle bir saatide yanımda götüremem.evde boşuna 1 yıl yatmasıda saçmalık olur.ondan dolayı bu tür bişey düşünüyorum.ayrıca inanın sadece düğün ve özel davetlerde takım elbise giyen biriyim.hatta onda bile spor ayakkabı tercih edebilecek biriyim.gardobumda genellikle spor elbiseler var.ayrıca ben biraz sport mod insanım sanırım.ayrıca jellybon senin bahsettiğin modelin ebatları benim dediklerimden baya bir büyük.göze batmazmı

@funkmaster daha önce seiko nun mekanik bir saatini kullandım.rakamlar altın ve pırlanta süslüydü.ama saat çok ağırdı ve manyetik bir alanda bulunduğum için sistemi bozulmuştu.baba hediyesi olduğundan baya bir üzülmüştüm tekrar üzülmek istemem

@turksauron inan ilk olarak senin söylediğin ilk modele (Casio EF-527L-2AVDF) bakmıştım.mavi rengi çok cezbedici.ama mali durumum ancak belirttiğim kadarına izin veriyor.

birde bu alisverissaati nasıldır güvenle alışveriş yapılabilirmi daha önce alışveren yapan oldumu?

• 1. felaket duruyor kardes en kısa zamanda alacam bende böle bişe arıyordum açıkçası görüntü olsun yeter diyenlerdenim.
  • mesajım bulunsun ilk saat çok hoşuma gitti
  • valla arkadaşlar alisverissaati.com dan 1. saatin şiparişini verdim.sanırım hafta sonu ürün yollamıyorlar.ayrıca kargo parasınıda benden aldılar 4 lira üstüne üstlük birde ups ile çalışıyorlarmış

bir kaç kişiye gösterdim (yani bizimkilere) beğendiler bakalım büyük bir heycanla bekliyorum
    bu arada bu modelin başka resimlerinede bakın internette.daha güzel pozları da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.