Şimdi Ara

Akıllı Sosyal Ağ Telefonu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Wave faciasından sonra akıllı bir sosyal ağ telefonu arıyorum. Wave konusunu da heryerde dile getiriyorum ki rezilliklerini anlasın herkes. Hiç sorun yaşamadan push mail alabileceğim üzerinde Facebook ve Twitter entegre olarak bulunan ve aktif olarak stabil çalışabilen, internet tarayıcısı sorunsuz olarak çalışan ya da yetersiz bellek vs deyip sayfaları kapatmayan, skype viber whatsapp gibi programları kullanabileceğim ve bunlar üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim donma tıkanma vs yapmayacak bir sosyal ağ tabanlı telefon arıyorum. Blackberry'lerin hepsini ve ChaCha'yı gözden geçirdim. BB'lerde maalesef 2. kamera yok ChaCha'da da push mail entegrasyonunda ve ekran yüzünden uygulamalarda sorun olduğunu duydum. Bu kriterlerde önerebileceğiniz bir akıllı telefon var mı?

• SGS 2 yada param bol ve 1 ay daha beklerim derseniz SGS3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

SGS 2 yada param bol ve 1 ay daha beklerim derseniz SGS3

Sağol dostum ama Samsung düşünmüyorum. Zaten o da biraz fazla üst seviye olacaktır bana. Dediğim gibi amacım sosyal ağlara erişimlerde sorun yaratmayan sürekli online kalabileceğim bir telefon..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 19 Nisan 2012; 14:40:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

SGS 2 yada param bol ve 1 ay daha beklerim derseniz SGS3

Sağol dostum ama Samsung düşünmüyorum. Zaten o da biraz fazla üst seviye olacaktır bana. Dediğim gibi amacım sosyal ağlara erişimlerde sorun yaratmayan sürekli online kalabileceğim bir telefon..?

bende arkadaşım için tam aradığınız özelliklerde bi telefon bakıyorum.galaxy ace fiyat olarak uygun ama flash desteği yok sanırım,biraz ağır kalabilir hem baya eski teknoloji.gözüm şu ara galaxy w ve atrix modellerinde.2sini araştırıyorum.atrix donanım olarak çok iyi cidden.galaxy w' da fena değil.bi araştırın derim.diğer öneriler içinde konuyu takipteyim.

• Xperia proyu inceleyin bence bende alalı 1-2 haftaoldu hicbi sorun yok ayrıca bahsettiginiz konuların hepsini karsilar skypeta cok rahat konusuorum whatsapp facebook flan gayetstabil çalısıyo mailler braz geç dusuyo ama buda 1dk flan tabi bi blackberry degil sonucta xperia pro fiyatına gore cogu telefona toz yutturur bazıları atrix diyo ama oda çift cekirdek oldugundan. incelemedim ama pro tek cekırdek olmasına ragmen gayet hızlı ve akıcı calısıyo.
  • Atrix ve Pro iyi tavsiyeler oldu. Teşekkürler. Araştırıyorum şimdi onları hemen... Hoş görünüyorlar. Ama dilim yandı bir kere. Donanıma göre telefon seçmem artık. Bu yüzden iyice araştıracağım inciğine cinciğine kadar. Bug mug var mı arayüzünde falan. Yarın öbürgün yok yavaşlasın yok donsun yok mail almasın kitlensin falan istemiyorum... Aklımda 9790 vardı bunlar da iyi seçenek oldu.

ekleme: Atrix bayağı popülermiş. Geliştirilebilir bir cihaza benziyor. Ah bir de Motorola olmasaydı işte... Araştırmaya devam ama... Atrixte potansiyel var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 19 Nisan 2012; 18:08:16 >
  • Tabikide atrix almalısınız.

Sosyal ağ - email gibi entegrasyon konusunda çok başarılı.

normal bilgisayarda olmayan kolaylık Atrixte var (sosyal ağlar konusunda)

Arayüz Sense gibi hız konusunda çok iddialı olmasada çok ilgi çekici özellikleri var (şahsen en sevdiğim arayüz oldu motoblur)

bende S8500 kullanıyorum şahsen memnunum çünkü aldığım fiyata rakibi yoktu.

arkadaşımada atrix aldırdım s8500 gerçekten yanında akılsız kaldı :)

S8500 birde 2010'un en iyi sosyal ağ telefonu seçilmişti sanırım.

Galaxy W ile Atrix arasında kalma gibi bir hatada bulunmayın atrix almayabilirsiniz ama ikisini yan yana koymayın lütfen.

S8500 işletim sistemi hariç Galaxy W'den iyi bir cihaz. sadece işletim sistemi içinde üstüne para verilmez yani. (yazıktır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 19 Nisan 2012; 18:33:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Tabikide atrix almalısınız.

Sosyal ağ - email gibi entegrasyon konusunda çok başarılı.

normal bilgisayarda olmayan kolaylık Atrixte var (sosyal ağlar konusunda)

Arayüz Sense gibi hız konusunda çok iddialı olmasada çok ilgi çekici özellikleri var (şahsen en sevdiğim arayüz oldu motoblur)

bende S8500 kullanıyorum şahsen memnunum çünkü aldığım fiyata rakibi yoktu.

arkadaşımada atrix aldırdım s8500 gerçekten yanında akılsız kaldı :)

S8500 birde 2010'un en iyi sosyal ağ telefonu seçilmişti sanırım.

Galaxy W ile Atrix arasında kalma gibi bir hatada bulunmayın atrix almayabilirsiniz ama ikisini yan yana koymayın lütfen.

S8500 işletim sistemi hariç Galaxy W'den iyi bir cihaz. sadece işletim sistemi içinde üstüne para verilmez yani. (yazıktır)

Sen de Wave kullanmışsın anlarsın beni dostum. Artık Samsung'a yaklaşmak bile istemiyorum. O sayfa kapandı benim için. Bir de harbiden yılın sosyal ağ telefonu seçilmişti şaka gibi. Shp desteği yok daha ülkemizde. Face Twit yok bir şey yok. Push alıyordu bir ara şimdi kafayı yedi onu da almıyor dahili hata diyor. O yüzden bulaşmam o kulvara. Vallahi hocam parası iyiydi falan diye tatmin edemem kendimi çünkü hiç de öyle değil. Zamanında 1000 liraya aldım bu telefonu. 400 liralık telefonlarda skype whatsapp facebook twitter varken kullandırtmıyordu bu telefon bana ki hala öyle. Tarayıcısı da keza... Hiçbir zaman memnun olmadım olmam da... Olana da birşey diyemem ama. Atrix fena fena çeldi aklımı. Ama Samsung gibi onun da beni ters köşe etmesinden korkuyorum. Açıkcası kumar gibi. Motorola'ya bu piyasada güvenmiyorum. Samsung'un Badası gibi olabilir. Destek gelmez 2.3 çıkmaz falan... Bir ürünün ne kadar kullanıcısı fazlaysa kafan o kadar ağrımaz. Ama Motorola uzak bu durumdan. Destek çıkılmamasından korkuyorum. Yoksa 10 çekirdek olsun tegra 5 olsun farketmez. Şu an kullandığım cihaz 1ghz samoled ama ne fayda?! Demem o ki benim için ince ayrıntılar önemli donanımdan çok. Mesela mesaj gönderip alırken kasıyor mu? Yazı karakterleri puntoları değişiyor mu? Herhangi bir bug var mı? Ki Motoblur'un sıkınıtlı olduğunu duydum hemen. Bakacağım ona... Aslında bu gibi gözden kaçan komik gelen ama kullanırken çok sıkıntı yaratabilen şeyler benim için daha önemli bilmem kaç çekirdekli olmasından falan. Bakalım Atrix'in önü açık gibi...

• xperia s fiyat yüksek dersen xperia arc xperia neo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.