Şimdi Ara

Akıllı Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gm 2.
  • Rebel Angel X R kullanıcısına yanıt
    Eve, biraz beklemeni öneririm.
  • onlyilkr kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi s2 alsam (fiyatı gayet uygun) asus zenfone, xiaomi mi4 ve nexus 6 gelinceye kadar (5 ay) beni idare eder mi sence ? Daha sonra anneme vereceğim.
  • GMD 2
  • Şu gmd2 diyenler neye güvenerek öneriyolar anlamıyorum arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebel Angel X

Hocam şimdi s2 alsam (fiyatı gayet uygun) asus zenfone, xiaomi mi4 ve nexus 6 gelinceye kadar (5 ay) beni idare eder mi sence ? Daha sonra anneme vereceğim.

Hocam s2 ne gözünü seveyim al bitane T50 işini görür tasarımı da güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escuroo kullanıcısına yanıt
    arada 200 tl var hocam Yani neticede ben nexus 6 yı bekliyorum. (5 ay) 1500 en az vericem eğer beğenirsem. Yani s2 işimi görse 200 fazla vermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Tabi eski teknoloji olması da eksisi. Sence ne yapmalıyım hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Angel X -- 29 Temmuz 2014; 15:56:35 >
    Dedigim gibi cok az daha bekle. Sonrasinda teknoloji magazlarinda test edersin zenfone'lari. Kararini ona gore vererirsin. Tahminen iyi cihaz olacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gm Discovery kullandım sorun yaşamadım, Gm Discovery Elite kullandım memnun kaldım, arkadaşım Gm Discovery quadro 4 aldı elinden düşürmüyor şimdi diyeceksiniz ki Gm Discovery 2 daha piyasaya çıkmamışken bu kadar tutku nedir? bir marka geçmişte 1 model çıkarıyorsa piyasaya ve akım başlatıyorsa f/p memnuniyetten yeni çıkaracağı modeli 4 gözle bekletmesinide sağlamış oluyor..
  • yanlız ben f/p derken yoğun kullanımdan bahsediyorum eğer sizin bakacağınız başlangıç seviyesi cihazlarsa lafım yok
  • onlyilkr kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi bir açıklama var mı Türkiye' de satışa sunulacağı ile ilgili ? Ben göremedim de
    Suanlik yok fakat lansmanda aciklarlar ne zaman satin alinabilecegi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar T50 de karar kıldım gibi. Henüz Turkcell'de yokmuş 1 haftaya gelir dediler bekliyorum. Ama yine de mantıklı tavsiyelere açığım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.