Arkadaşlar ben şu an kullandığım ace plus ile yolları ayırmayı düşünüyorum. Çünkü artık kasmaya başladı. çoğu uygulama kasıyor. Oyun oynayamıyorum. Ben nexus 6 nın çıkmasını bekleyeceğim. Eğer beğenmezsem lg g3 veya trye gelmiş olursa xiaomi mi4 alacağım. Ama aralığa kadar beni idare edicek ve yeni tel alınca anneme vereceğim büyük ekranlı(4.7den büyük) oyun oynanabilcek, nette rahatça sörf yapılabilecek, genel anlamda şık bir tel gerekli. Ancak 500-600 den fazla veremem. Eğer çok temiz bulabilirsem ikinci elde olur. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum.Şu an aklımda 700 e türkcell t50 var. Daha ucuz olsa güzel olurdu. Lütfen bekliyorum tavsiyeleri arkadaşlar..
İkinci el Lumia 1320 bulabilirsen al hocam 6'' ekranı var sıfır fiyatı 850-900 civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: escuroo
İkinci el Lumia 1320 bulabilirsen al hocam 6'' ekranı var sıfır fiyatı 850-900 civarı.
moto g al derim
escuroo
kullanıcısına yanıt
Hocam 6" çok büyük olur. Bir de android önceliğim. Başka bir model tavsiyeniz var mıydı ?
Master_Evil
kullanıcısına yanıt
70 tl fazla verip 5" T50 almak daha mantıklı geliyor hocam.Sizce ?
Rebel Angel XR
kullanıcısına yanıt
doğru, ben bütçeni fazla aşmasın diye diyemedim ama t50 almak mantıklı
Master_Evil
kullanıcısına yanıt
Hocam değer mi sence 700 tl 6-8 ay falan kullanacam ?
değer tabi, üst seviye androidlere gerek yok işini görür
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
Eyvallah hocam
Arkadaşlar herkesin tavsiyesini bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Rebel Angel X
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
Eyvallah hocam
Arkadaşlar herkesin tavsiyesini bekliyorum..
Alıntıları Göster
bencede t50 sana uyuyor ıdarelık ve buyuk ekranlı 3-5 kullanırsın sonra tercıhını yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
bencede t50 sana uyuyor ıdarelık ve buyuk ekranlı 3-5 kullanırsın sonra tercıhını yaparsın
Alıntıları Göster
T50 sana uygun
quote:
Orijinalden alıntı: emin_444
T50 sana uygun
Alıntıları Göster
Bi tanıdığımdan ikinci el s3 alabilirim. Tavsiyelerinizi hala bekliyorum dostlar :)
quote:
Bi tanıdığımdan ikinci el s3 alabilirim. Tavsiyelerinizi hala bekliyorum dostlar :)
S3 çöp iki ay sonra kasıcaktır,Motorola Moto G ve Turkcell T50 tavsiye ederim özellikle Moto G çok iyi.
T50 Veya Discovery
quote:
Orijinalden alıntı: greengold
T50 Veya Discovery
Henüz lansman yapılmadığı için fiyatlarda belli değil fakat ASUS'un yeni ZenFone'ları yardımcı olabilir sana. ZenFone 6 ya da ZenFone 5 durumu karşılar. Yakın zamanda geleceği söyleniyor. ZenFone 5 büyük ihtimal daha uygun fiyatlı olur. ZenFone Konusu
onlyilkr
kullanıcısına yanıt
Hocam bunlar Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak ?
quote:
2.el s3 e para falan verme sakın..
Rebel Angel XR
kullanıcısına yanıt
Sanirim onumuzdeki ay olmasi lazim. Bir sitede paylasilan gorsele gore.(konuda var)
stevejones
kullanıcısına yanıt
O iş yattı gibi hocam. Zaten hediye ederdi para vermezdim yani :)
onlyilkr
kullanıcısına yanıt
Peki Türkiye'de bu cihazları satın alabilecek miyiz yakın zamanda ?