Şimdi Ara

Telefon yardımı özelliklede tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: san_jose Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, telefon almayı düşünüyorum ama bütçem en çok 700 lira general mobile discovery kesinlikle almıcam o tavsiyeler dışında bana sağlam olan kamerası iyi çeken ekranı en azından qhd olan ve oyun hiç oynamam o konuda istediğiniz kadar kesebilirsiniz telefondan ;) bir telefon lazım.. Tabi bu arada şarzınında 1 günü rahatça çıkarması lazım yorum yapanlara teşekkür ederim iyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    Casper VIA A3316 işini görür. Kasa kalitesinin çok iyi olduğu söyleniyor. Ayrıca 13MP kamerası var.
  • xperıa L onerırım hem fıyat olarak hemde sundugu performans ve kamera kalıtesı o fıyattakı en ıdeal cıhazlardan bırıdır,alternatıf olarak lumıa serılerınede goz atabılırsınız.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Hemen bakıcam hocam yalnız o biraz pahalıdır kesin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tav2612

xperıa L onerırım hem fıyat olarak hemde sundugu performans ve kamera kalıtesı o fıyattakı en ıdeal cıhazlardan bırıdır,alternatıf olarak lumıa serılerınede goz atabılırsınız.

Xperia l de tft ekran kötü diyorlar hocam siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada lumia 525 i bekle 600 e gelcek diyorlar ama benim için bildirim ledi lazım lumialarda o yok gerçi glance dedikleri şey var mı bilmiyorum ama varsada ekranda hep dursa şarzı ne kadar etkiler onuda merak etmiyor değlim
    Benim gördüğüm kadarıyla Casper VIA A3316 internette çeşitli alışveriş sitelerinde 750 TL civarı bulunabiliyor. Kredi kartı kampanyalı yakalanabilirse daha uygun fiyata bile bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

quote:

xperıa L onerırım hem fıyat olarak hemde sundugu performans ve kamera kalıtesı o fıyattakı en ıdeal cıhazlardan bırıdır,alternatıf olarak lumıa serılerınede goz atabılırsınız.

Xperia l de tft ekran kötü diyorlar hocam siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada lumia 525 i bekle 600 e gelcek diyorlar ama benim için bildirim ledi lazım lumialarda o yok gerçi glance dedikleri şey var mı bilmiyorum ama varsada ekranda hep dursa şarzı ne kadar etkiler onuda merak etmiyor değlim

en dogrusu magazalarda elıne alıp bırebır ıncelemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

quote:

en dogrusu magazalarda elıne alıp bırebır ıncelemen

Vala bu işler zor işler ;)

• Htc desire 500 e bakabilirsin güzel bir cihaz ram kontrolü çok iyi kamera gayet başarılı pilde makul seviyelerde sense 5 kullanıyor tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 adreno 203 gpu var,paraya gore eskı ve cok zayıf kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tav2612 kullanıcısına yanıt
    Sanırım viaA3316 alıcam ama merak etiim ekranı gorilla glass mı hiç bir yerde bulamadım?
    Hiçbir yerde yazmadığına göre gorilla glass değil. Olsaydı Casper'ın resmi sayfasında yazarlardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.