Şimdi Ara

Akıllı telefon marka önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Xiaomiyi eledim reklamlar yüzünden artık bir daha almayı düşünmüyorum. Samsunguda eledim. Aklımda üç marka var. Vivo, Realme ve Honor nasıl bir marka.Teknik destek ve güncellemeleri güvenilir mi veya teknik destek ağı sağlam mı bu markaların. Arkadaşlar önerebileceğiniz başka marka varsa söyleyebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• marka olarak bakmak yanlış. bütçeniz neyse o bütçede model model bakmak daha doğru olur. bir marka üst segmentte iyiyklen alt segmentteki telefonları iyi olmayabilir mesela. veya tam tersi. bütçeye göre alınabilecek spesifik modeller var.

• Marka bazında öneri istemek doğru değil. Bunun önerisini de kimse yapamaz. Yapan da ancak marka fanlarıdır. Bütçeniz neyse ona göre öneriler verilir, siz de tercihinizi hangi yönde kullanmak istiyorsanız o cihaza yönelirsiniz. Burada bütçe önemlidir. Cihazlar arası farklılıklarda 3 aşağı 5 yukarı bir farklılık olur. Siz ise tercihlerinize göre, kriterlerinize göre cihazı tercih edebilirsiniz. Kimse direk git samsung al diyip öneride bulunamaz. Belki samsung üst segmentte iyi olabilir ama alt segmentte alınmaması gereken modeller de mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuz telefon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.