Şimdi Ara

Akıllı telefon öneri lazım ( 0-550 Tl )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aradığım telefon donmadan face ve intetnette dolaşmamı sağlasın, oyun falan açmasada olur hiç mühim değil tasarımı da fazla kaba olmasın kısacası bayan için bir telefon öneriniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bb 9320 beyaz

• Dokunmatik tercihidir dostum sağol önerin için

• quote:

Orijinalden alıntı: nusretal

Arkadaşlar aradığım telefon donmadan face ve intetnette dolaşmamı sağlasın, oyun falan açmasada olur hiç mühim değil tasarımı da fazla kaba olmasın kısacası bayan için bir telefon öneriniz var mı ?

O fiyata alacağın androidler sac bas yoldurabilir. Gm discovery var ama guncelleme almaz ve servis sıkıntı yaratabilir. Benim yavsiyem lumia 520 - 620

• Gm i herkes övüyor bulursam kendime alacağım ama hiçr sitede yok stoklar bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: nusretal

Gm i herkes övüyor bulursam kendime alacağım ama hiçr sitede yok stoklar bitmiş

Oyun istemem diyorsun , e Lumia 520.
  • xperıa mıro,sarjıda ıyı gıder tasarımda ınce kıbardır bayan ıcın bence makul o fıyata model olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• İntouch 2 yi önerir misiniz peki ?

• ıslemcı olarak o butcede hızlı sayılır 1 ghz,magazada deneyıp hosunuza gıderse dusunulebılır butce arttırılamıyorsa.
  • lumıa onermem helede 520 ben aldım zor sattım kurtuldum sakın bulaşma arkadasım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.