Şimdi Ara

Akıllı telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı günler, Başlıkta da belirttiğim gibi bu ay sonunda nasip olursa bir akıllı telefon almak istiyorum. Bu konuda siz değerli dh üyelerinin önerilerine ihtiyacım var Önceliklerim şunlar:
    1-Öyle her aklı estiğinde telefon değiştiren biri değilim. Allah ömür verirse aldığım ürünü uzun yıllar kullanmak isterim. Bu yüzden malzeme-yazılım kalitesi vs. sağlam bir cihaz olması önemli.
    2-Performans konusunda: Telefonda oyun oynayan biri değilim. En fazla angry birds tarzı basit oyunlar. Ama arayüz hızı, video oynatması, internet tarayıcı hızı benim için çok önemli. Yani "akıcı" bir cihaz olmalı.
    3-Piyasada baktığım birkaç cihaz var ama forumlarda araştırdığımda birçoğunda kronik sorunlar olduğunu gördüm. Bu konuda sicili daha temiz bir cihaz arıyorum
    4-Ekran 4" ten 5" e kadar kabulumdür.
    5-Cihazda gps, pusula, fm radyo olması ve düzgün çalışması tercihimdir.
    6-Bütçe=Max.1500TL, cihaz paralel ithalat(delta servis dışı düşünmüyorum) veya distribütör garantili olabilir. Fiyat avantajından dolayı güvenilir bir siteden paralel ithalat ilk önceliğimdir.

Son olarak bildiğim kadarıyla elektronik cihazlarda ilk 7 gün içinde koşulsuz iade hakkı var fakat sanırım bazı satıcılar bu konuda alıcıya sıkıntı çıkarabiliyor. Bu konuda sorun çıkarmayacak bir site-mağaza tavsiye ederseniz sevinirim.
    Biraz uzun oldu, zaman ayırıp okuyan ve fikirlerini belirten herkese teşekkürler...

• oyun konusu tamam cogu donanım ıhtıyacını rahat gorur ama uzun goturmesı acısından yıne ust sevıye bır donanım alman gerek,bu acıdan G3 te ekran olarak senın sartlarına buyuk kacabılır yıne de gormek lazım 15gune gelır.Fakat suan kı modellerden bennım tavsıyem Z1c olur,o gucte donanım 720p ekranla zaten yıllarca bır sıkıntı cıkarmaz,sunuda bılmek gerekır 1500 altındakı bır cıhaz 3.yılda artık randıman olarak begenını kazanamaybılır,dıger yandan ıphone 4s yada ıkıncı el olursa 5 te bakabılrısın.
  • Nexus 5 al :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam tavsiyelerin için, başka önerisi olan yok mu arkadaşlar ?
  • LG G2 veya Nexus 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktikitaktak -- 1 Haziran 2014; 16:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 5'i güncelleme avantajından dolayı düşünüyordum fakat şu 18 ay muhabbeti çıkınca pek bir esprisi kalmadı artık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburaktr

Nexus 5'i güncelleme avantajından dolayı düşünüyordum fakat şu 18 ay muhabbeti çıkınca pek bir esprisi kalmadı artık bence

Hiç yoktan kasmaz ve android işletim sisteminin en hızlı telefonudur bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sadeliğinin avantajı var tabi, bunu da düşüneyim. teşekkürler.
  • ahmetburaktr kullanıcısına yanıt
    Nexus5 te radyo yok.

• Elektronikte uzun omur istiyosan Sony alacaksin hocam modeline gelince malzeleme kasa yazilim ve performans olarak butcenizide fazla sarsmicak pararlel italat Z1 i 1500 TL civari bir fiyata rahatlikla alip uzun sure kullanabilirsiniz. Tabi niz her ne kadar uzun omur de desek elwktronik sans isi biraz. Yarin oburgun elinden kayip duser gider, Bu tarz kullanici hatalarini saymazsak Z1 Z1C size uygun en iyi donanima sahip telefon

• adam oyun oynamam , nispeten basit işler için kullanacağım diyor daha piyasaya çıkmamış 2500 liralık telefonu öneriyorlar

piyasada 700 liraya bulacağın moto g seni yıllar boyu götürür ,, motorolayı google satın aldığı için android in bir çok güncellemesini ilk sen alırsın, bahsettiğin tüm özellikleri fazlasıyla karşılar..

onun harici sony ürünlerini tavsiye ederim ,, illa 1500 lira vereceğim diyorsan da sony z1 compact al derim..
  • Tavsiyeler için teşekkürler, z1 compact a sıcak bakıyorum. Peki sizce nereden almalıyım ve nelere dikkat etmem gerekir? Bu cihazın kronik sorunu var mıdır? Varsa hangi seride düzeltilmiştir vs. konularda da yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Tavsiyeler için teşekkürler, z1 compact a sıcak bakıyorum. Peki sizce nereden almalıyım ve nelere dikkat etmem gerekir? Bu cihazın kronik sorunu var mıdır? Varsa hangi seride düzeltilmiştir vs. konularda da yardımcı olursanız sevinirim :)

Sorunlar kronik.problemler Z1 de giderildi Z1C sonradan ciktigi icin bildigim kronik problemi yok. Ama sunu beirteyim ben kullanmadim elimde G2 var bende takasla almak.istiyorum Z1c yi bulabilirsem. Dikkat edecegin birsey de sifir alacagin icin cin mali cikmasin yeter gerci cinliler Sony cakmasi da uretemiyo icin rahat bir sekilde alabilirsin

• quote:

Tavsiyeler için teşekkürler, z1 compact a sıcak bakıyorum. Peki sizce nereden almalıyım ve nelere dikkat etmem gerekir? Bu cihazın kronik sorunu var mıdır? Varsa hangi seride düzeltilmiştir vs. konularda da yardımcı olursanız sevinirim :)

Aradasim istbilisimden aldi benim tavsiyemle,her gece az biraz kurcaliyorum sorun yok iki ay oldu sayilir,zaten ekran abisinden daha canli z1c ta,bi can sikcak keyif kaciracak sikintisini gormedim.

ist. bilişim sitesinden baktım şimdi de garantiyle ilgili bir bilgi göremedim. hangi servis acaba bir bilginiz var mı?
  • quote:

ist. bilişim sitesinden baktım şimdi de garantiyle ilgili bir bilgi göremedim. hangi servis acaba bir bilginiz var mı?

Kendi servisleri diye biliyorum ben

kendi servisleriyse sıkıntı :D bizdeuygun konusunda ne dersiniz? delta servis garantisiyle şu an 1.376TL
  • quote:

kendi servisleriyse sıkıntı :D bizdeuygun konusunda ne dersiniz? delta servis garantisiyle şu an 1.376TL

fıyat guzel,ve bıldıgım duydugum kadarıyla paralel ıcınde en ıyı servıs deltada memnunlar genelde bence
  • Arkadaşlar akıllı telefon piyasasından o kadarda anlamam ama buradaki önerilerde lg,motorola gibi markaları önermişsiniz. Bu markalar gerçekten o kadar kabul gören markalar mı yahu? Ben kime sorsam samsung,iphone tarzı markaları daha ön planda tutuyorlar. Sony kalitesi tabiki tartışılmaz.

Bu arada türkiyede motorola, sony gibi markaların servisini kim yapiyor?
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    distrübitör servis ise resmi servistir yani sony için sony eurasia idi sanırım. motorolayı ben de bilmiyorum ama paralel ithalat ise değişiyor onu satıcıdan öğrenmek gerek. delta servis vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetburaktr -- 3 Haziran 2014; 22:18:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.