< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllı telefonları 10 dakikadan kısa bir sürede şarj edecek teknoloji geliyor (2. sayfa)
-
-
Eyide ısınınca nedücük.?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5mm gibi ince telefonlara yüksek cycle paylı 6000-7000mah batarya konabilsin, isterse 10-15w şarjla 7-8 saatte şarj olsun benim umrumda değil. Telefon değiştireceğim ama güncel işletim sistemli, ucuz, hafif ve ince telefon yok. Moto Z'min 1417 şarj döngüsüyle %64 batarya sağlığı kaldı.
-
200w cok yüksek değil mi şarj döngüsü tamamlamak için.
5-10dk da şarj olması cok iyi ama bataryaların ömrü daha mı kısa olacak ? fikri olan belirtebilir mi
-
La havle yaa.
Kardeşim çabuk sarj olan değil sarjı uzun giden batarya istiyoruz. 1000 mAh batarya en az 3 gün götürsün. Hem telefonlar incelir ve hafifleşir hem de sürekli sarj etmek zorunda kalmayız.
-
ben 30.000 mah. powerbank aldıktan sonra mı?? :)
-
Onu bunu bilmem, hızlı dolan hızlı boşalır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizzat deneyimleyerek söylüyorum, hızlı şarj pil ömrünü öldürüyor ve çabuk deşarj olmasına neden oluyor..
-
artık pili de 6 ayda bir değiştrirsiniz . .
-
millet sanıyor ki 120W verdim yandı.
On işte kırk küsür patent, binlerce çalışan, onbinlerce saat emek var. Adam göbeğini kaşıyıp "zararlı yav o kadar hız" diyor. İyi paşam ya sen standart iphone 5W al tak bekle sene 1996 zaten
-
Uzun süredir şarj cihazı ısınıyor. Tel buzz gibi. O devreler şarj aletine geçti dünya kadar patent alındı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X