Şimdi Ara

Akıllı Telefonların yerini Düşünen Telefonlar alacak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ajandamdan uyarı geldi öğlen: akşama uçağın var unutma diye.

ben bunu ajandaya kaydetmedim ki diyorum ben de. Mailime gelen uçuş bilgilerini (ki bu mail adresim kesinlikle cep telefonumda kullandığım google hesaım değil, sadece telefondaki opera tarayıcıdan açtığım mynet mailimdi. ondan oraya nasıl aldıysa artık bilgiyi) alıp ajandaya kaydetmiş.

ben bunu istemiyorum aslında. benim istediğim şeyi hatırlatsın bana, benim işime karışmasın diyorum telefon.
    tutmuş bana lise arkadaşımın doğum gününü hatırlatıyor. adamı rehberden sildim, mail adresini sildim attım halen hatırlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bugün ajandamdan uyarı geldi öğlen: akşama uçağın var unutma diye.

ben bunu ajandaya kaydetmedim ki diyorum ben de. Mailime gelen uçuş bilgilerini (ki bu mail adresim kesinlikle cep telefonumda kullandığım google hesaım değil, sadece telefondaki opera tarayıcıdan açtığım mynet mailimdi. ondan oraya nasıl aldıysa artık bilgiyi) alıp ajandaya kaydetmiş.

ben bunu istemiyorum aslında. benim istediğim şeyi hatırlatsın bana, benim işime karışmasın diyorum telefon.
    tutmuş bana lise arkadaşımın doğum gününü hatırlatıyor. adamı rehberden sildim, mail adresini sildim attım halen hatırlatıyor

hangi tel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefon ile alakası yok sanırım android ve google işbirliği.
    telefonum cubot h1, android 5.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.