Şimdi Ara

Akıllı Telefonların yerini Düşünen Telefonlar alacak! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

iPhone 7 prototipi diye 20 dolarlık maketi yedirip, eleştirenleri banlayan bir editörün "Beyler masada oturduk herkes ortaya çıkarttı projeleri" demesine mi güvenelim?

Geçiniz.

Okumuş vakit harcamışsın ama demek ki hala var bir umut :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel fikir ama telefon her yerde konuşmaları ve sesleri dinlerse sıkıntı. Anladınız ne demek istediğimi

• simaros kullanıcısına yanıt

bu muhabbet bana bu filmi hatırlattı,mutlaka izleyin
    http://www.sinemalar.com/film/220257/her-2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxhero

quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

geçim derdini düşünsün patlayıverir valla

Passenger filminde android ile konuştuğu bir sahnede erken uyandım dediğinde android'in bir tribi vardı hani o canlandı gözümde... (bızıt imkansız bızıt) :D

yapay zekanin en son noktasi idi o sahnedeki robot.Mutisti

• "Yapay zeka" denilen zırvalığı sevmeyen bir tek ben değilmişim

Yazılımla uğraşıyorum ama yapay zeka denilince yaşama hevesim kaçıyor
  • ☣Yazılım☣

• güzel ama peki batarya ?...

• 1984 senaryosu gibi. Bu kitabı okumadiysaniz mutlaka okuyun.

Bizi devamli dinleyen cihazlar olması (ki şimdi de dinlendiğimi düşünüyorum) düşünce ve ifade özgürlüğü konusunda çok serbest olmayan ülkelerin yöneticileri icin büyük bir avantaj. Bizim gibi vatandaşlar için tam tersi. Çok büyük bir tehlike. Açıkçası bu durumda yakında düşünen telefonları ile evime gelen kişilere telefonlarını ayrı bir yere koymalarını söylemem gerekir.

Gelecek böyle ise gerçekten ürkütücü.

Futuristler singularity teorisinden bahsederken bunun aniden olmayacağını ve bir geçiş sürecine ihtiyaç olduğundan emindim. Düşünen telefonlar da o geçişin evrelerinin birincisi olmaya aday. İnsanlar şimdiden mikroçip taktirip iş yerlerine giriyor ve mobil ödeme işlemlerini yaptırıyor vs.(okumak isterseniz http://www.news.com.au/technology/gadgets/wearables/australians-embracing-superhuman-microchip-technology/news-story/536a08003cb07cba23336f83278a5003) .Bu da başka bir geçiş.

Unuttuğumuz sey de insanlık tarihi.

Avcı toplayıcı genlerimizle bize uygun olmayan tarım toplumları yarattık, onu da düzgün yapamadık gdo lu yiyecekler ile DNA yapımızı bozup çeşitli kanserler meydana getirdik,obezite gibi hastalıklar turettik, hayatta kalmamasi gerekenleri ucuz besinlerle kötü koşullarla hayatta tuttuk. Simdi de başka bir varlık olacağız. Söylediğim şeyler 10 yıl içinde olacak degil hatta ben yaşayıp göremem bunları ancak bu hızda giden bir değişim için kimse hazır değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 16 Mart 2017; 8:44:20 >

• Çol güzel gibi gelse de korkutucu birşey. Zaten kimsenin elinden telefon düşmüyor. Bırakın kendi işimizi kendimiz görelim. Teknoloji korkunç bir hâl alıyor.

• Teknolojinin şu anki hali bile mahremiyete saygı duymazken yapay zekalı bir telefona güvenip kişisel bilgilerimi paylaşır mıyım bilemiyorum.
  • Cehalet içinde yüzen toplumlar için eşsiz bir nimet.Düşünme yetisini kaybeden koyunların yerine düşünüp akıl verebilir..

• gereksiz facebook yazilarindan:

Telefonlar once evimize, sonra arabamiza en son da cebimize girdi. Bir sonraki girecegi yer hayirlara vesile olsun..

o bakimdan .. fazla saapmamak lazim :D
  • kadikoyiphone net bir atak bekliyoruz akasya dan internet sitelerinde bakalim

• Bugün yaşlıların akıllı telefon kullanmaması gibi gelecekte de ben galiba bunları kullanacağım çünkü düşüncesi bile kötü herşeyi de bilmesin duymasın. Hem bir gün bu bildiklerini birilerine satmayacağının veya sahibinin arkasından iş çevirmeyeceğinin ne garantisi var. Sonuç giderek ürkütücü olmaya başladı.

• Valla öyle bir şey olursa onları hakimle konuşacak robot yapmayın. Robot hakim yapın. En azından onlar rüşvet almadan ya da ölüm tehditi almadan adam gibi kararlar verebilir.

İş yeri soyuldu. Adam elinde bizim şirketin çek koçanı ile yakalanıyor " Başkasından aldım " diyip serbest kalıyor. O başkasının kim olduğu sorulmuyor bile.

Bu ne lan?

• Haberin özeti:

"vurdum tekmeyi girdim komutanın odasına"

Cevabımız:

"Ziya,ziyaaaa"

Beyin fırtınası mı..

• Telefon;
    -Ne vereyim abime
    ben;
    -Ne vericen bana
    uzayıp gider böyle şarj bitene kadar.

• Bence gayet güzel gelişmeler bunlar. Tabi bu şirketler küresel çetelerin elinde olduğu için hep insanları nasıl yönetiriz nasıl onlar köle biz efendi oluruz diye kullanacaklar.

Acilen insanlar uyanmalı dünyayı kimler nasıl yönetiyor farkına varmalı.

• Bu robotlara turkce ogretene kadar devreleri yanar error verir..

Ornek: lan top buraya gel , ne diyon dayii, ordaki şeyi bana ver (hangi şey) , vb

Yakinda dunya turklere kalicak cunki herkez uzaya gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 6 Temmuz 2017; 8:19:51 >
  • Düşünme vergisi gelmesinde

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.