Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sokaklara dökülelim bune böle herşeye zam gelior sözde en delikanlı milletiz kürtler kadar olamıoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Ben yerinde bir karar buluyorum, benim 3000 liraya yakın para verip aldığım telefonu adam 1800'e getirtiyor, istemiyorum arkadaş, aynı şey inşallah yakında arabalar için de uygulanacak, çifte vatandaşlar öyle 100 bin liralık arabayı 40 bin liraya alamayacak. alın bu da karikatürü.

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi
    Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi

İşte sizin gibiler yüzünden dayıyolar vergiyi. Adam akıllı aptal değil, 1800 liralık telefona neden 3 bin lira para versin. Neymiş vergiymiş abi ben vatandaşımıza hizmet görsem seve seve vereyim vergimi. Adam senin benim vergimle suriyeli insanlara 1. Sınıf hayat sunuyor. Giyiminden tut yemeğine kadar herşeyini karşılıyor. Şuana kadar devlet bana zırnık koklatmadı. Benim vergimle.

Meydanlarda faiz lobisi faiz lobisi diye bağırıyor birileri. Sen halkına vermişin 900 lira maaş. Bu adam neyle ev alcak araba alcak. Birileri ev koleksiyonu yaparken diğer adam ev alabilmek için tek çaresi bankadan kredi çekmek. Devletin amacı vatandaşların refahını sağlamak ama tam tersi nedense. Telefon ithalatı artmasın diye vergileri arttıracağına yerli üreticilere telefon montajlamayı yasakla vergi teşvikiyle üretim yapmaya teşvik et. Ama yok böyle yandaşların kazanması daha kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Klasik 3. dünya ülkesi profili.

Fakirin alım gücünü daraltarak daha çok fakirleştiriyorsun, ancak dua etmeleri koşuluyla öldükten sonra daha güzel şeylere sahip olacağını söylüyorsun. (not: inanan bir bireyim)

Zengin daha da zenginleşiyor.

Bende bir inanan olarak bunun peşinden gidiyorum ancak bu dünyaya bir kere geliyoruz haliyle devletin fakir insanların refahını yükseltmek yerine neden hala böyle müslüman olduğu iddia edilen ülkede tam tersi yapılıyor anlamış değilim. Bunun müslümanlıkla alakasıda yok ta o ayrı bir konu. Finlandiya'da belli bir dönem yaşama fırsatım oldu. Adamların çoğu hiçbir şeye inanmıyor ama görün ki devlet kendi vatandaşı için öyle bir organize olmuş ki, fin vatandaşlara sunulan olanakları saymaya kalksam buradan köye yol olur........

Benim ekonomik durumum oldukça iyi ancak kendi vatandaşım neden benim yakaladığım olanakları yakalayamıyor gördükçe bazen üzülüyorum bazen umursamıyorum bile?

Arkadaşlar markete gidiyorsunuz her meyvenin kilosu 5-10 tl olmuş, et tavuk 20-80 tl gibi fiyatlara satılıyor. Temek gıda maddeleri bile uçmuş gitmiş. Daha barınmadan filan bahsetmiyorum. Bir bireye bile asgari ücret yetemezken ailesi olanlara allah kolaylık versin..

Ama neden hala değişmek için ısrar ediyorsunuz anlamıyorum? Birşeylerin yanlış gittiğini anlamıyormusunuz? Şu haberden bile vatandaşın nasıl göründüğü aşikar...

En çok yanıldığımız konu ise "inançların ve dinlerin" devlet ve bireyler arasında değil, birey ve yaratıcı arasındadır.

Devlet vatandaşı için çalışmıyor arkadaşlar kısaca diyeceğim budur......

Belkide ben yanlış düşünüyorumdur belkide bu coğrafyada bu olmak zorundadır bilmiyorum....

Kalın sağlıcakla herkesin günü güzel geçsin herkes mutlu olsun...

Hocam temek gıda ne demek?

• İnadına yabancı marka. Vestel'in çöplerine para vermeyin. 600 TL vergi nedir
  • Artık iphone kullanmak biraz zor olacak . Gerçekten bu olay olursa samsung yüksek model cihaz alır imei attırır kullanırım . Bunlara para kazandıracağıma....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandasi nasil gondikleriz vol.457842

• en yakın erken seçimde bile herşeye rağmen %40 yapıştırırlar sonra yeni vergilerle bas gaza aşkum bas gaza
  • insanlar neden yurtdışından alıp getiriyorlar onu düşünüp çare bulmayı düşünmüyorlarda kolay yoldan nasıl milletin cebine elimizi sokarız diyen bir zihniyetle hareket ediyorlar çözüm bulmayıp yerine ceza gibi vergiler getirilirse kısa süreli çözüm olur ama daha çok yasal olmayan yöntemlere başvurulacak bu durumda yine elektronik sektöründe çalışan işçi sınıfı zarar görücek patronun umrundamı battık der gönderirler tuti markasını kapatır muti markasını açar yine olan sana bana olur

• 2013 senesinde bu anayasaya ''ZENGİN VERGİSİ'' adı altında bir vergi girdi.

Peki kimden alındı 1.500-5000 arası net gelir olan orta halliden.

Üstüne ne yapıldı mevduat faizi olsun temettu olsun bir havuzda toplanıp beyanat verilmek şartıyla vergilendirildi.

Bugün bu 600 lirayı isteyen zenginler ne yaptı peki 2013'te ?

Yatırımlarını bugün o istemedikleri (yan cebime koy) yurt dışından yaptılar ve yabancı hesaplar beyana tabi olmadı 1 kuruş vergi ödemediler.

Peki ne oldu ?

Hazineye 1 kuruş zenginin ödemesi gereken vergi girmedi memurun parası girdi.

Zengin daha zengin oldu fakir daha fakir.

Zenginle hükümet halkı soyup hazineyi hedef gösterdiler.

Arkadaşlar 92 yıllık tarım ülkesinde bakın bu tanımı hafife almayın '' TARIM ÜLKESİNDE '' çiftçinin mazotu ebesinin nikahı gibi zamlanırken ZENGİNİN yatının mazotu 1 liraydı.

Bu yüce Türk milletinin insanlığına şerefine küfürdür.Allah cezalarını versin.

• Düdükleme horror story part 1

• devlete bir kuruşum geçmesin diye alışverişi bile kescem yakında

• Tam 11 yıldır bu foruma üyeyim bugüne kadar hiç hakaret yada küfür niteliği taşıyan bir mesajım/sözüm olmadı açıkçası şimdi sabır/terbiye sınırlarımı zorluyorum Bu karar çıksada çıkmasada ortaya atan,destekleyen tüm kan emicileri Allaha havale ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adam olun

vergi az bile daha da arttırsınlar adamda 13y var 13z almak için böbreğini satacak duruma gelmiş aptallaştı iyice millet sonrada devlet neden böyle diye yakınırız millet neki devlet ne olsun size bu devlet bile fazla
    quote:

Orijinalden alıntı: erken gelen adam

vergi az bile daha da arttırsınlar adamda 13y var 13z almak için böbreğini satacak duruma gelmiş aptallaştı iyice millet sonrada devlet neden böyle diye yakınırız millet neki devlet ne olsun size bu devlet bile fazla

Lafin millete feci batmis ama %100 haklisin..
    Su ulkede yasamaktan nefret edenler sadece havadan para gelsin yiyelim derdindeler... Acik ve net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropeus77 -- 3 Ağustos 2015; 21:32:46 >

• ülke olarak resmen kara büyü yapmışlar ve herşeye zam üstüne zam herşey okadar kötüki anlatılmaz yaşanır resmen hükümette hiç bir iyi haber vermez herşeye zam zam zam zam. araçların sigortalarıda yüzde 1000 lik mi ne zam ete her gün zam yiyecek içeceğe zam vergilere zam zam zam zam amına kodumun ülkesinde neden işçiye zam vermezler arkadaş....
    not... admin yazıyı silersen sanada..............

• Öyle bir şey olursa açık açık söylüyorum; "çakabildiğim kadar IMEI çakarım." Elimde ne varsa..
  • Bu talebi edenin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • insani cileden cikartirlar,su guzelim sevdigim ulkemden sif su beyni olmayan insanlarin yuzunden gitmek istiyorum artik.
    ulan yetmedi somurdugunuz,en dandik internet ama en pahalisida bizde,tek bu ornek degil daha ne kadari var bunlarin.
    yemin ediyorum seytan diyor elektrigini suyunu kullanma,cak gunes panelini kullan elektrigini. Zorla insani zivanadan cikartiyorsunuz. Milletin anasi agladi vergi odemekten,sizin zihniyetinize baslim ben.

• Bu verginin çıkarılmasını isteyen kişi Sinan Ekşi. Peki kim bu Sinan Ekşi ? Ekogroup firmasının yetkilisi. Buda sitesi :http://www.ekogroup.com.tr/

Peki bu eko group ne yapıyor ? FLY firmasının telefonlarını ülkemizde pazarlıyor. Buda kanıtı :http://www.fly-mobile.com.tr/iq459-intruder/

Sanırım kendi firmasını yerli üretici sınıfına sokup vergi zamlarından kurtulmayı düşünüyor.

• Yuh Daha neler...Yeli malı dıye dıye alın sıze yerli malı bu kararı yalan lar %100 yerli mal ı ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 3 Ağustos 2015; 22:00:38 >
  • Ya sabır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.