Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600 lira olursa eski telefonlat kiymete biner. Bu fiyat ile surumden kazanırlar ama 600 lira olursa ya imei kopyalatir millet yada buradan alır. Su olayı 5 yaşındaki çocuğa soylesen yapmaz ama yetmez 10000 lira olsun yola devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar süzme okul çocuğu ya çok güzel mekteplerde okul okumuş ağzına tükürdüğümün adileri.
  • Neyse çok sinirlendim,banlanmayacağım.
  • Bu ülke insanının adam gibi kaliteli telefon kullanmaya hakkı yok mu? Bu nasıl bir rezillik ya. Allah belalarını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schlimazi -- 4 Ağustos 2015; 3:10:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Ben yerinde bir karar buluyorum, benim 3000 liraya yakın para verip aldığım telefonu adam 1800'e getirtiyor, istemiyorum arkadaş, aynı şey inşallah yakında arabalar için de uygulanacak, çifte vatandaşlar öyle 100 bin liralık arabayı 40 bin liraya alamayacak. alın bu da karikatürü.

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi

3000'e aldığın telefonu sen de 4000'e alacaksın yeni vergilerle

• Yuh ebesinin nikahı

• pislik kalitesiz firma vestelden kaynaklanan bir durum bu. vestele ve her platformda bu firmayı kötüleyen mesalar yazacağım. kanımızı emiyor şerefsizler. yerli üretim diyorlar her şeyi yurtdışından getiriyorlar
  • duz hesap 1000 lira olsun , halkımızın kafası basmaz boyle seylere.sonra zeka ile ilgili seyler soyleyince aliniliyor , doğru demişler "Türk halkı alıngandır her lafı kaldırmaz , i.ne dersin alınırda , s.kersin aldırmaz."
    zam, vergi haberlerine yazacak tek yorum var :
    nereye domalıyoz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 3 Ağustos 2015; 23:04:15 >
  • Amaç, kimse yeni telefon almasın, model değiştirmek isteyen, takas yapsın zorlaması gibi..
    Yani 200 dolara yurtdışından getirdiğin bir 3G'li tablete 600 lira vergi verilecek, çok acımasız!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek ve alın teri hırsızları bu ülkenin her yerine çöreklenmiş vaziyette, vatandaşı nereden yolarızın dersine düşmüşler... Aman sakın ve katiyyen bu millete ucuz bir şey aldırmayın. Nerede ucuz bir şey varsa yüzde 500 vergi koyun ki vatandaş sizin sevdiğiniz firmaların mallarını alsın.
  • İstedikleri kadar fiyatı arttırsınlar yinede o çöp vestel telefonları almam
    Anlamıyorum ben bu adamları bunlarla uğraşacaklarına gidip adam gibi bir cihaz yapmaya çalışsanıza
    Adamlar bildiğiniz haksız rekabet peşinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • söz konusu ek vergi uygulamasının ise perakende satış fiyatını %15 arttıracağını ancak satışlarda %20'lik biz azalma beklendiğini belirtti.bu nasıl açıklama acaba ek vergi gelince artışmış olcakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

bu hükümetin işi gücü yok telefona taktılar ülkede o kadar ilgilenilcek sorun var her gün yeni bir şehit veriliyor adamlar hala telefonlara zam yapma peşinde

bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum

Bu ülkede yaşamaktan nefretmi ediyorsun başka bir ülkeye git o zaman seni tutan yok sana gitme diyende yok gidebilirsin yani bizimde işimize gelir vatanını satıcak olan kişilerden kurtuluruz

• Bunları başımıza getirenler hiç buradan yakinmasin, bu millete az bile. Daha çok semer vuran olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Klasik 3. dünya ülkesi profili.

Fakirin alım gücünü daraltarak daha çok fakirleştiriyorsun, ancak dua etmeleri koşuluyla öldükten sonra daha güzel şeylere sahip olacağını söylüyorsun. (not: inanan bir bireyim)

Zengin daha da zenginleşiyor.

Bende bir inanan olarak bunun peşinden gidiyorum ancak bu dünyaya bir kere geliyoruz haliyle devletin fakir insanların refahını yükseltmek yerine neden hala böyle müslüman olduğu iddia edilen ülkede tam tersi yapılıyor anlamış değilim. Bunun müslümanlıkla alakasıda yok ta o ayrı bir konu. Finlandiya'da belli bir dönem yaşama fırsatım oldu. Adamların çoğu hiçbir şeye inanmıyor ama görün ki devlet kendi vatandaşı için öyle bir organize olmuş ki, fin vatandaşlara sunulan olanakları saymaya kalksam buradan köye yol olur........

Benim ekonomik durumum oldukça iyi ancak kendi vatandaşım neden benim yakaladığım olanakları yakalayamıyor gördükçe bazen üzülüyorum bazen umursamıyorum bile?

Arkadaşlar markete gidiyorsunuz her meyvenin kilosu 5-10 tl olmuş, et tavuk 20-80 tl gibi fiyatlara satılıyor. Temek gıda maddeleri bile uçmuş gitmiş. Daha barınmadan filan bahsetmiyorum. Bir bireye bile asgari ücret yetemezken ailesi olanlara allah kolaylık versin..

Ama neden hala değişmek için ısrar ediyorsunuz anlamıyorum? Birşeylerin yanlış gittiğini anlamıyormusunuz? Şu haberden bile vatandaşın nasıl göründüğü aşikar...

En çok yanıldığımız konu ise "inançların ve dinlerin" devlet ve bireyler arasında değil, birey ve yaratıcı arasındadır.

Devlet vatandaşı için çalışmıyor arkadaşlar kısaca diyeceğim budur......

Belkide ben yanlış düşünüyorumdur belkide bu coğrafyada bu olmak zorundadır bilmiyorum....

Kalın sağlıcakla herkesin günü güzel geçsin herkes mutlu olsun...

Hocam temek gıda ne demek?

K ile l klavyede yanyana durduğunu düşünürsen ve o kelimeden sonra gıda maddeleri geliyorsa bil bakalım ne demek istemişim

• napıyoruz eskş teli atmıyoruz onun yerine imei atıyoruz...

• Zam zam da zam zama da zam allaaaaaaah şu an masanın üstüne çıktım göbek atıyorum rahmetli Kemal sunalın filmi geldi aklıma aldı beni bir gülme (acı bir gülümseme) :( tamda one plus two alma hayali arefesindeyken ne desemki içimden acaba

• Tabi ye ye ye paralar bitti.Bi kaynak lazım adamlara yemek için yoksa bilale gemiler gökten inmiyor.
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    iPhone'lara imei atılmıyor normalde, bir şekilde yolu var mı acaba? Yapabilir misin?

• orantısız bir şekilde vergiler artıyor yazık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.