Şimdi Ara

akilli telefonu silmek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kavga edilecek bi durum yok. Fakat sizin söylediğiniz şey çok şaçma bi durum eğer sizin dediğiniz gibi çizilme durumu olsaydı gözlüklerin yanında verilen bezler gözlükleride çizerdi hadi onu geçtim gidip bi cam/jelatin koruyucu aldığımızda yanında verilen bezinde ekranı çizmesi gerekirdi. Jelatinlerin yanında verilen bez çizmiyor ki kaldı o kadar para verilipte alınan gözlüklerin yanındaki bez cihazın ekranına zarar versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızır idi Yunus idi

• quote:

Orijinalden alıntı: melihalbayrak

Kavga edilecek bi durum yok. Fakat sizin söylediğiniz şey çok şaçma bi durum eğer sizin dediğiniz gibi çizilme durumu olsaydı gözlüklerin yanında verilen bezler gözlükleride çizerdi hadi onu geçtim gidip bi cam/jelatin koruyucu aldığımızda yanında verilen bezinde ekranı çizmesi gerekirdi. Jelatinlerin yanında verilen bez çizmiyor ki kaldı o kadar para verilipte alınan gözlüklerin yanındaki bez cihazın ekranına zarar versin.

Benim demek istediğim,bende gözlük temizleme bezi ile temizledim bir kaç ay sonra bir baktım çizik oluşmuş.Benim önermem sebebi o idi birde gözlük camları ile telefon camlarını bir tutuyorsunuz farkında mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temizledim diyorsun bir kaç ay sonra baktım çizilmiş diyorsun sildikten sonra ekranda çizik yok ise sıkıntı yok demektir. Neyse uzatmanın anlamı yok 😁 Sen öyle söyle ben böyle bunun ortası yok 😁

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Daha biekac gun once izledim ya

• Ekranda bide koruyucu var demissin hocam gozluk beziyle temizleyince zaten cizilmez kaldiki koruyucu var cizilirmi o ekran akil var mantik var

• gurkan58 G kullanıcısına yanıt
    eyv hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.