Şimdi Ara

Akım koruma prizleri tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
10
Favori
127.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akım korumalı prizler sadece yüksek gerilim yıldırım koruması olur ama kesintisiz güç kaynaklarında elektrik gitse bile masaüstü bi pc yi en ucuz olanı bile 15 20 dakika çalıştırabiliyor hem yüksek gerilim koruması var hemde 15 20 dakika çalıştırabiliyor yani bunlara bukadar para vereceğine kesintisiz güç kaynağı al burda en ucuzu 20 tl kesintisiz güç kaynağı oda 15 dakika falan masaüstü pc yi çalıştırabiliyor elektrikler kesilince sen 100 tl lik akım koruma prizlerini gösteriyorsun 100 tl ye kralını alırsın kesintisiz güç kaynağının
  • sarier bencede öyle yapman toplasan 200w yoktur orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

arkadaşlar son zamanlarda yağmur şimşek yıldırım vs den dolayı elektrik kesintileri çok fazla ve bu yüzden bizim samsung projeksiyon tv mefta oldu bunun üzerine belkin akım korumalı prizini aldık 1940 joule olanını televizyon için yeterli sanırım ama bide bilgisayar için almak istiyorum sizce belkinin hangi modeli uygundur. 2700 joule 700 watt bilgisayar lcd ekran ses sistemi ve modem için yeterlimi lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yüksek voltaj koruması için akım koruma prizleri uygun ama kesinti ve oluşabilecek dalgalanmalarda koruma sağlayamaz. Ups almanızı öneririm.

iyi günler
    led tv için akım koruyucu prizler işe yarar mı. ya da ne kadar performans beklenebilir.evdeki tüm elektronik eşyalara almayı düşünüyorum.,

teşekkür ederim

• +
  • +
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

arkadaşlar son zamanlarda yağmur şimşek yıldırım vs den dolayı elektrik kesintileri çok fazla ve bu yüzden bizim samsung projeksiyon tv mefta oldu bunun üzerine belkin akım korumalı prizini aldık 1940 joule olanını televizyon için yeterli sanırım ama bide bilgisayar için almak istiyorum sizce belkinin hangi modeli uygundur. 2700 joule 700 watt bilgisayar lcd ekran ses sistemi ve modem için yeterlimi lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yüksek voltaj koruması için akım koruma prizleri uygun ama kesinti ve oluşabilecek dalgalanmalarda koruma sağlayamaz. Ups almanızı öneririm.

iyi günler
    led tv için akım koruyucu prizler işe yarar mı. ya da ne kadar performans beklenebilir.evdeki tüm elektronik eşyalara almayı düşünüyorum.,

teşekkür ederim

Dalgalanmaların haricinde yüksek akımdan tüm cihazlarınızı rahatlıkla koruyabilirsiniz.

• Şöyle birşey var ama ? Sık sık elektrik kesilmeleri voltaj düşmeleri için...

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/11004
  • Arkadaşlar Voltaj Korumalı Prizler ve Akım Koruyucular olmak üzere iki grup var. Hangisini tercih etmeliyiz?

Ben iki tane almayı düşünüyorum.

• bende merak ediyorum. satış sitelerinde bile iki farklı kategori de yer alıyorlar.

hangisini neden almalıyız.
  • Yıllardır Belkin marka akım koruyucu prizlerden kullanıyorum bir çok zaman elektrik gitti ve hemen geldi veya yüksek geldi priz kapatıyor açmıyor düzeldikten sonra anahtarını kapatıp açınca çalışıyor.. bu yüzden bilgisayar modem ve tv(106ekran) uydu alıcılarım sağlam duruyor, yeğenime anlatamadım 3 kez bilgisayar anakartı yandı yeni bilgisayar aldı. Belkin iyi bir marka cihazınıza bir şey olursa tazminat veriyor... kullanıyorum tavsiye ederim.
  • rkadaşlar akım korumalı prizim her zaman çalışırken hiçbir donanım takmadığım halde prizin düğmesini açar açmaz sigortayı attırıyor? neden acaba? Açık durduğu zaman sigortayı açıyorum atmıyor. prizi kapatıp hemen açarsam ine atmıyor. ancak prizin düğmesini kapatıp bir süre bekleyip açtığımda sigortayı attıryor. Cevap lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1538

rkadaşlar akım korumalı prizim her zaman çalışırken hiçbir donanım takmadığım halde prizin düğmesini açar açmaz sigortayı attırıyor? neden acaba? Açık durduğu zaman sigortayı açıyorum atmıyor. prizi kapatıp hemen açarsam ine atmıyor. ancak prizin düğmesini kapatıp bir süre bekleyip açtığımda sigortayı attıryor. Cevap lütfen..

Şebeke gerilimi fazla olduğunda sigortanın atmasını sağlayarak takılı olan cihazları korur. Bir elektrikçi çağırın veya akım koruyucu prizi başka evde deneyin akım koruyucu priz arızalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Arkadaşlar Voltaj Korumalı Prizler ve Akım Koruyucular olmak üzere iki grup var. Hangisini tercih etmeliyiz?

Ben iki tane almayı düşünüyorum.

Evet bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum bilen varsa beri gelsin

• ben şunu buldum sizce iyi mi 22" tv , ps3 ve dizüstü pc bağlıycam

http://www.gold.com.tr/philips-spn3040c-10-4lu-akim-korumali-priz_u

ve bir konu daha hortlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutAceReiz -- 6 Mayıs 2013; 20:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutAceReiz

ben şunu buldum sizce iyi mi 22" tv , ps3 ve dizüstü pc bağlıycam

http://www.gold.com.tr/philips-spn3040c-10-4lu-akim-korumali-priz_u

ve bir konu daha hortlar

hortlasın bir şey olmaz.

bir arkadaşımda Led tv si için böyle bir şey almayı düşünüyor ne tavsiye edersiniz ?

• schneider elektrik tabikide dünya devlerinden biri elektrik deyince ilk akla gelen markalardan ömür boyu garantili 5 li 59 tl olması lazım şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Sonorous es-08 i led tv, modem ve tivibu takılı kullanıyordum. bugün ütüyü de takınca priz korumaya geçti ve elektriği kesti. fakat bundan sonra bir daha kendine gelemedi. şu anda protection lambası yeşil yanıyor ama priz kesinlikle elektrik vermiyor. yardımcı olabilecek veya kullanıp da aynı duruma düşen arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim...

dipnot: sol üstteki düğmesini ve kılavuzundaki sorun giderme yöntemlerini tamamen denedim sonuç alamadım...
  • Ben Tuncmatik kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak, elektrik işinden hiç anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var.

sony lcd+hd uydu alıcısı+denon avr+dvd player 'ım var ve beşli priz kullanıyordum.

sağdan soldan akım korumalı priz kullan, elektrik işi bu. cihazları yakarsın falan diye laflar söylenince
    tunçmatik marka 5'li bir priz aldım.

fakat akşam cihazları kapatıp prizin kırmızı ışıklı düğmesini kapatınca tv den çıt çıt diye belli aralıklarla ses geliyor.
    sebebi nedir, olması gereken birşeymidir?

Bende direk duvardaki prizden çekiyorum.

yardımcı olur, bilgi verirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.