Şimdi Ara

Akım Korumalı Priz Konusunda Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunet kullanıyorum ve modemden elektrik hattına parazit geliyor. Bundan dolayıda ses sisteminde parazitlenme oluyor. Akım korumalı ve filtreli priz almayı düşünüyorum ikisinin arasında kaldım.

+
    S-Link anten girişi var bu sayede uydunet'ide korumadan geçirebilirim.
    PowerPort'da voltaj ve akım göstergesi var buda beni cezbediyor.

-
    S-link çok yer kaplıyor.
    Powerport'ta prizler düz adaptör kullanımında sıkıntı olacak.

Desteğinizi bekliyorum.

http://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/ttaf-powerport-35-portlu-akim-korumali-grup-priz-P58131196
    http://urun.n11.com/akim-korumali-priz/s-link-spg-10-akim-korumali-priz-2x-usb-port-girisi-P72832296

• modem kablosuz ise ses sisteminden uzak yere koy..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar taşındığım şehirde elektrik berbat, sürekli dalgalanıyor, birden düşüyor.

Masaüstü PC var, PC kafayı sıyırcaktı sürekli takılıyor, resetliyordu. Baktım bilgisayar cortlayacak, gittim bir tane akım koruyuculu voltaj dengeleyici aldım, işe yaramayacağını düşünerek almıştım ama gerçekten işe yaradı, PC normale döndü. Verdiğim paranın karşılığını alabildim. Şarj cihazı gibi ufak yani kablosu yok, iki tane prizi mevcut. Çıkışını ölçeyim dedim ama ölçemedim, sanırım faz ile nötr arasında akım akmayınca her hangibir voltaj okunmuyor multimetrede.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

modem kablosuz ise ses sisteminden uzak yere koy..

Gelen ses kablosuz ile alakali degil. Uydunet hattindaki parazitten kaynakli. Adaptor uzerinden benim elektrik sebekeme geciyor

• Bugün bende Ttaf Power-Port sipariş etmiştim geldi ve deneme imkanım oldu. Sony Tv ve Logitech ses sisteminin kumandası ile aktif oluyor ama 2 mt den fazlasından algılamıyor. (Piller, hatta Tv kumandası yeni ve salonun her noktasından her iki kumanda da sorunsuz çalışıyor) Almayı düşünen arkadaşların bunu bilerek karar vermesinde yarar olur diye yazmak istedim.

Cihazları kapattıktan sonra ortalama 10 saniye sonra algılıyor ve kapanıyor. Yukarıda arkadaşında belirttiği gibi prizler düz tasarlanmış adaptör taktığınızda yanındaki prizi de iptal etmiş olursunuz.

Plastik kalitesi hoşuma gitmedi. Piyano black olması çok kolay toz göstermesi ve çizik göstermesine sebep oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.U.Y.

Bugün bende Ttaf Power-Port sipariş etmiştim geldi ve deneme imkanım oldu. Sony Tv ve Logitech ses sisteminin kumandası ile aktif oluyor ama 2 mt den fazlasından algılamıyor. (Piller, hatta Tv kumandası yeni ve salonun her noktasından her iki kumanda da sorunsuz çalışıyor) Almayı düşünen arkadaşların bunu bilerek karar vermesinde yarar olur diye yazmak istedim.

Cihazları kapattıktan sonra ortalama 10 saniye sonra algılıyor ve kapanıyor. Yukarıda arkadaşında belirttiği gibi prizler düz tasarlanmış adaptör taktığınızda yanındaki prizi de iptal etmiş olursunuz.

Plastik kalitesi hoşuma gitmedi. Piyano black olması çok kolay toz göstermesi ve çizik göstermesine sebep oluyor.

selamlar, bu ürünü kullanmaya devam ediyor musunuz hala.
    bir yerden geldi de elimize bu ürün. anlayamadık çalışmasını. okuduk ettik. kumanda ile çalışıyormuş.herhangi bir kumandanın tuşlarına bastık çalıştı. ama bunu her defasında mı yapmamız gerekmekte. örneğin pcye taktım. pcyi kapatınca kapandı. açılınca kendiliğinden açılmıyor.
    birde ilk sefer buzdolabına taktık.merak ediyoruz ne kadar watt harcıyor diye. bir süre sonra kendi kendine kapandı.

aldığımız arkadaş kullanmıyormuş verdi bizede .acaba bozuk sorunlu birşey mi bizdeki.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet kullanmaktayım. Elektrik akımı cihazlar tarafından kesildiğinde bir süre sonra elektriği kesmekte. Yeniden prizden elektrik almak için bir kumanda ile tetiklemek şart. Devamlı elektrik almanız gereken bir cihaz var ise arkasındada belirtilen unsurge power portlarına takmalısınız. Bunlar sürekli elektrik veren portlar. Benim z5500 ses sistemimde de bu koruma prizi ile kullandığımda 3 4 saat kullanmazsam ses ayarlarımı cihaZ unutuyor yeniden açılışta ayar yapmam gerekli ama normal prize bağladığımda z5500 ses sistemimi kendi kumandasından kapattığımda bu tür sorunlar olmuyor. Ama buzdolabınız elektrik çektiği sürece normal zamanda bu priz elektriği kesmez şu olabilir dolap dur kalk yapar soğutma için motoru çalışmadığında elektrik çekmiyor yada çok az bir derecede elektrik çekiyor ise priz bunu farkedemeyip elektriği kesiyor olabilir bu durumda dolabınızı başta belirttiğim portlardan birisine bağlamak çözüm olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M.U.Y. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirme için.çok karışık bir alet.sürekli bir kumandadan elektriklenme istemesi iyi birşey değil.herhalde bizdekide bozuk değil.
    telefonu şarja taktım.yüzde 86da kesmiş elektriği,o kadar süre kesmeyip sonra niye kestin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.