Şimdi Ara

Akım Korumalı Prize Akım Korumalı Priz Takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan Kullandığım Belkin Akım Korumalı Priz var.6 tane prizi var.PC+Yazıcı+Modem+Hoparlör+Led TV+Reciever+Diğer PC'im falan bağlı 6 yı geçiyor haliyle bende bir bölmesine sürekli olarak led tv+Reciever+Hoparlör ün 3ünü bir uzatma ile akım korumalı prize bağladım.öyle kullanıyorum.acaba herhangi bir sorun yaratır mı?ayrıca bozulur diye başlıkta da belirttiğim akım korumalı 4lü philips almayı düşünüyorum.alacağım 4 lü akım korumalı mı olsun yoksa normal uzatmamı.neden diyeceksiniz şimdi alırım akım korumalı joule'ü tutmaz sonra sorun olur mu?aynı joule mü olması gerekir yeni alacağım..Bilen bir arkadaş bil hassa elektrik müh falan varsa nedenleriyle de açıklayabilir...iyi forumlar

• elektrik elektronik müh 4. sınıf öğrencisiyim kendimden utandım :)

açıkcası bu prizlerin içini açıp kurcalamışlığım yoktur. hatta hiç kullanmadım bile. fakat ufak bir araştırma yaptım. duvara önce normal uzatma bağlayıp uzatmanın bir portuna bu akım korumalıyı bağlamak sıkıntı çıkarmaz herhalde. fakat tam tersi durumda ne olur bilemiyorum.

eğitim sistemi bitmiş be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmutlu38 -- 3 Eylül 2013; 3:41:24 >
  • kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    benım yorumumu soracak olursanız herhangi bir sorun ile karsılaşmazsınız,Nedenine gelince akım fazla geldiği zaman ilk priz devreye girerek engel olacaktır 2. prize gerek kalmadan ilk priz arıza yapar ise ozaman siz kazanırsınız cünkü ikinci bir priziniz var.1 hatta 2 sigorta baglamak gibi birsey tabiki seri baglamak sartı ile biri atmassa biri atar :) iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrojenik

benım yorumumu soracak olursanız herhangi bir sorun ile karsılaşmazsınız,Nedenine gelince akım fazla geldiği zaman ilk priz devreye girerek engel olacaktır 2. prize gerek kalmadan ilk priz arıza yapar ise ozaman siz kazanırsınız cünkü ikinci bir priziniz var.1 hatta 2 sigorta baglamak gibi birsey tabiki seri baglamak sartı ile biri atmassa biri atar :) iyi forumlar

Verdiginiz ornek banada mantikli geldi.2 sigorta olayi olabilir.peki amper ve joule degerleri sizce esit mi olmali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmutlu38

elektrik elektronik müh 4. sınıf öğrencisiyim kendimden utandım :)

açıkcası bu prizlerin içini açıp kurcalamışlığım yoktur. hatta hiç kullanmadım bile. fakat ufak bir araştırma yaptım. duvara önce normal uzatma bağlayıp uzatmanın bir portuna bu akım korumalıyı bağlamak sıkıntı çıkarmaz herhalde. fakat tam tersi durumda ne olur bilemiyorum.

eğitim sistemi bitmiş be

Cok okuyan degil cok goren demekki daha bilgili.vallahi bende ne myo da nede bilg muhendisliginde boyle bise ne soruldu ne gosterildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_1453 -- 3 Eylül 2013; 13:12:32 >

• Dostum Bende Elektrik Bölümünden Mezun Oldum Hiç Bir Şey Olmaz Belki Fazla Amper Çektiği için Sigorta Atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Dostum Bende Elektrik Bölümünden Mezun Oldum Hiç Bir Şey Olmaz Belki Fazla Amper Çektiği için Sigorta Atabilir.

Ama soyle de bise var.simdi yazici ve hoparlor hep acik olmuyor.pc de aksamlari acik oluyor.normal vakitte nete girersem tabletten giriyorum.simdi oldugu gibi ayrica modem ledtv reciever fazla cekecegini dusunmuyorum.yanlis mi dusunuyorum?suan aldim taktim sorun olmadi hepsi acik olmadigina

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmutlu38

elektrik elektronik müh 4. sınıf öğrencisiyim kendimden utandım :)

eğitim sistemi bitmiş be

• kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    yok herhangi bir sorununuz olmayacaktır fazla akım cekerse devre dısı kalacakdır amperi yüksek olanda hiçbir tepki vermeyecektir iyi forumlar :)

üniversiteyi bende okudum onların öğrettiği yetmiyor senin çaba göstermen lazım malum teknoloji aldı başını gidiyor takip etmezsen 3310lar gibi vın çöpe :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.