Bildirim
Akım(Şok) Korumalı Priz
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu cihazda en azından var
-
En azından var derken? -
varistör ile termostat koymuşlar voltaj yüksek gelirse direnç görevi görüp kısa devre yapıp ya sigorta attırır ya patlar tek kullanımlık gibi düşün %99 koruma sağlamaz ama iş yapar. çoğunda akım korumalı diyip içine hiç bir şey koymuyorlar
-
Bana acaba güvenilir bir tane marka önerebilirmisin 2 adet alıcam birini bilgisiyar da diğerini buzdolabında kullanıcam -
Birde bunu şimdilik kullansam bilgisiyarım'a zarar verme ihtimali varmı çünkü bu zamanlarda çok elektriğimizi kesiyorlar -
eğer kesin çözüm istiyorsan prizlerin topraklaması varmı aç bak, daha sonra faz koruma rölesi taktır. ve kesintisiz on-line güç kaynağı taktır. bunlar oldumu %99.9 korunursun ben böyle çözüm yanan tüm elektronik cihazlarımdan sonra..
-
Ben bir şey sormak istiyorum bu akım korumalı priz taktıktan sonra onun üzerine 3 lü uzatma kablosu takmamız sorun olur mu -
Merhaba. Hayır,sorun olmaz. Hepsi paralel olarak akım koruma prizine bağlanmış olacağı için koruma sağlanacaktır.
Saygılarımla...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ferroli kombi yorumları
- no-frost derin dondurucu arasındaki fark
- roborock s8 wifi bağlanmıyor
- philips marathon teleskopik boru tamiri
- klima havayı kurutuyor ne yapmalıyım
- en iyi saç düzleştirici
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- philips kahve makinesi kahve sertlik ayarı
- en iyi robot süpürge
- en iyi türk kahvesi makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X