Şimdi Ara

^^^^^^^^^^^.AKINCILAR.^^^^^^^^^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LVl : 5

80 lvl Üye Sayısı : 9

Serwer : Eldorado

Başkan : MooNLiFe - _D_a_r_K_

Guildimize +70 arkadaşları bekliyoruz...

Edüt:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleK4nK4L4r -- 29 Ekim 2007; 12:00:46 >

• o guıld in adı gitti artık .

bir kaç ay önce o guıld den birisi maymununa M_KEMAL yazdıgı için bu forumda reziL oLmustu . ee tabi guıld i de AKINCILAR olunca o da oluo =P

AdamLa konusmustum ibda-c fln bişiLer dedi ama anLayana
  • çok büyük bir guildmiş be
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamuk52

çok büyük bir guildmiş be

ÖyLédiR
  • guldurme beni...sizin guildde dark bile sun+8 ile zor kesiyor beni buna babası moonlife da dahil siz eldorado sonsuza kadar da surse hayatta 1 numara guild olamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: thk

guldurme beni...sizin guildde dark bile sun+8 ile zor kesiyor beni buna babası moonlife da dahil siz eldorado sonsuza kadar da surse hayatta 1 numara guild olamazsınız

guild sawaşına davet ediom sizi **-?-
  • biliyorum sizin guildi.. iyi bi guild sayıla bilir ama eldoradonun kral guildi : _0SMANLILAR_ guildi.. kim nederse desin.. adamlar full hunter guildçe..

dw de terör estiriyorlar.. !! hepsinin elinde sosun+7 war.. bikere birisiyle konşmuştum nasıl bastnz bukadar + yı diye. bazı arkadaşlarımız astral almak içn 20.000 silk harcadılar dedi ve ben şok oldum ..

bu arada bende areS guildindeyim.. bizde 5 lwl iz :)

bu arada FinaL_FeaR msj atmşsın yukarda ^^ sende bizim guilddeydin 79 lwl din ozman :D bi baktık yoksun çıkmşsn :D 80 olaydınde öle çıkaydın bari :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 29 Ekim 2007; 12:08:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ßen diom bunLar ibca-c li bunlar dio güzel guıld ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 29 Ekim 2007; 12:10:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: EagleK4nK4L4r

quote:

Orjinalden alıntı: thk

guldurme beni...sizin guildde dark bile sun+8 ile zor kesiyor beni buna babası moonlife da dahil siz eldorado sonsuza kadar da surse hayatta 1 numara guild olamazsınız

guild sawaşına davet ediom sizi **-?-

esit sartlar altında her turlu kapısırım charıma cok guveniyorum cunku su oyundan sun olayını kaldırsalar iyi olcak...bu arada bana pm den hıyar falan deme bilip bilmeden konusma
    olsun yasına veriyorum sen sanırım dark sın neyse cok konustum tum eldoradoya slm

kardesm ares guildinden olan ben biricik charıml shinyo la bu charı takas ettim cok uzun bi sure once yaklasık 4-5 ay once o yuzden seni tanımıyorum kusuruma bakma

• kanka ibda-c guıd kalkı silin onu yaw nele uğraşıonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleK4nK4L4r

.:::::::::::AKINCILAR:::::::::::.

LVl : 5

80 lvl Üye Sayısı : 9

Serwer : Eldorado

Başkan : MooNLiFe - _D_a_r_K_

Guildimize +70 arkadaşları bekliyoruz...

Edüt:

Akıncılar hack team benim msn hacklemişlerdi ondan bu yana sevmem bunları ve acaip nefret ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.