Şimdi Ara

Akinsoft la ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben cafemde xphome edition kullanıyom daha önceden easycafe kullanıyordum daha sonra akinsoft aldım fakat makineleri kapat dediğim zaman bilgisayarı mutlaka düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum bilgisayarınızı şimdi normal kapatabilirsiniz diyor
    nasıl atlarım bu sorunu bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.......

• makinaların biosu ya da güç seçenekleriyle ilgilio akınsoftla ilgili değil.
  • Bios ayarlarınada baktım ama olmadı standarta döndürdüm falan ıı olmadı
  • eger akınsoftun lısanslı ıse akınsoft destek hattı vardır oraya gorus ...
  • O kadarı ben De biliyorum
    aradım onlarda bu soruna bi çözüm bulamıyorlar
    makineyi yeniden kur diyorlar sen başka aklında olan bi şey varsa sen onda haber ver
  • Sorun biosla alakalı, söylemişler işte. Biosu kontrol et, mutlaka bir yerde ayarı olması lazım. Özellikle power management kısmına bak.
  • herkes birbirinin aynını söylüyor denedim bios ayarlarıınıda yaptım olmadı kapatırken ctrl ye basıp kapatırsak kapatıyo normal kapatmıyo bida yardım
  • akınsoft xp yi tam olarak kapatamıyo. kapat diyince bilgisayarda ŞİMDİ BİLGİSAYARINIZI GÜVENLE KAPATABİLİRSİNİZ DİYE YAZI CIKIYO. sanırım yapacak bişey yok. örneğin bazı kafe programları kapatabiliyo. örnegin volsoft internet kafe cok da guzel kapatıyo. ve gercekten kusursuz bi program kesinlikle hata vermiyo. akınsoftun bilgisayarı kapatamaması bence pogramın bi eksikligi. ne biliyim hani force shutdown mı ne var. programları direkt sormadan kapatabiliyo. sanırım volsoft bunu kullanıyo. ama yinede bi çözümü vardır. her nekadadr akınsoft bile yapamamışsa da
  • 2 senedir akinsoft kullaniyorum her zaman kapanmistir bilgisayar windows 98 de kapanma problemi oluyordu ama Windows xp de böyle bir problemle karsilasmadim o yuzden akinsoft la alakalı olamaz EN mantıklı akla gelen bios update ,peki Tweak Tarzı programlar kurdunmu bilgisayara ? Örnek Tweak Xp Pro? ve Akinsoft Cafe Plus ın Sürümü kaç ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.