Şimdi Ara

Okuldaki akıllı tahtaya format atmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi okullardaki akıllı tahtaya format atmam lazım.akıllı tahtaya flash bellekler yüzünden virüs bulaşmış.hoca da ilk başta usb klavyesi olan var mı diye sordu.sınıfta da tek benim varmış.bana dedi.yarın klavyeni getir.format at dedi.

şimdi benim soracağım şu arkadaşlar:hoca cd siz formatı nasıl başlatmam gerektiğini anlattı ama sonrasını anlatmadı.ben de soramadım gerisini.gerisi normal pclerdeki format gibi oluyor değil mi??

EDİT:akıllı tahtada windows 7 var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Akıllı Tahtaya Format Atma

Akıllı Tahtaya Format Atma işlemi, cihazı fabrika ayarlarına döndürerek tüm verileri ve ayarları silmeyi içerir. Bu işlem, cihazda ciddi bir sorun yaşandığında veya cihazı başka bir kullanıcıya devretmeden önce gerçekleştirilir.

Format Atma İşlemi

Akıllı tahtaya format atmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Akıllı tahtayı kapat.
    2. "Format" veya "Reset" düğmesini bul. Bu düğme genellikle cihazın arkasında veya altında bulunur.
    3. Format düğmesine küçük bir sivri uçlu nesne (örneğin bir kalem ucu) ile basılı tut.
    4. Akıllı tahta açılırken düğmeyi basılı tutmaya devam et.
    5. Tahta açıldıktan sonra formatlama işlemi başlayacaktır.
    6. İşlem tamamlandıktan sonra tahta yeniden başlatılacaktır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Format atma işlemi tüm verileri ve ayarları sileceğinden, işlemden önce önemli verileri yedeklemeyi unutma. Ayrıca, format atma işleminin cihazın garanti durumunu etkileyebileceğini göz önünde bulundur.

Eğer akıllı tahtaya format atma konusunda herhangi bir sorun yaşarsan, cihazın kullanım kılavuzuna başvurabilir veya üreticiyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Baştan başlat ve f11 e bas biosu aç flash bellek takılı olsun ordan usb 2.0 veya 3.0 seç sonra zaten format atarsın
  • okulun bilgisayar öğretmeni var o atıyor hatta harici diskine kurulu sistem oradan 15 dk da bitiriyor dikkat et başına kalmasın 5000 tl lik makina
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    ewt hocam.çok korkuyorum bir şey olur diye ama akıllı tahtaya anti virüs programı yükleyip düzeltsem olur mu
  • yine birşeye yaramaz en iyi format senin formatınla onlarınki farklı sen şimdi format atarsın sonra cracklersein falan olmaz ok hocam de ben yapmam de bilgisayar öğretmeni yapar çünkü ne de olsa lisanslı makina hiç elini sürme karışma
  • veyada hocam burun klavye de formatı siz atın de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    en iyisi anti virüs programı atıp gerisine karışmamak
  • en iyisi hiç karışmamak sanki attığın virüs programı lisanslı, sahte atacaksın git bilgisytar öğretmenine söle başına dertmi almak istiyorun
    zaten kendi bilgisayarımda bile lisanslı virüs programı yokken akıllı tahtaya atmak niye.zaten yarın pc dersi var.söylerim hocaya.teşekkürler
  • rica ederim

makinanın garntisi falan gider sonra ne de olsa korsan windows yükleyeceksin
  • Okul gibi resmi bir kurumda lisanslı program ve işletim sistemi kullanılması gerekiyor.Sizin yükleyeceğiniz işletim sistemi korsan olmuş olacak.Eğer bir sorun çıkarsa suç sizin üstünüze kalacağından hiç bulaşmayın derim.Kim yaparsa yapsın.Yeterki başınız derde girmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim okulda tahtayı hocaların kullanması bile yasak
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz.teşekkürler.
  • Format attığını idare duyarsa disipline gidersin geçen sene son sene olmamıza rağmen gene de uzaklaştırma verdiler bizim okuldan bir elemana. Ayrıca akıllı tahta programını bulman lazım. Hadi buldun diyelim sahte lisans mı kullanıcaksın. O aletin sürücülerini google dan mı bulucaksın. Bizde de başlarda dfreeze yoktu iki programla tarattım baya bi sildi. Benden sana tavsiye bulaşma.

• Ücretsiz antivirüsler var. Önce combofix sonra avast ile tarat yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.