Şimdi Ara

format attırmak ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    format fiyatları hakkında bilgisi olan var mı
    ben 20 tl ye attırıyordum bikaç sene önce ancak bügün gittim ve 40 tl dediler 30tl ye anlaşabildim
    fazla değil mi sizce de

• Dostum bu devirde 10 yaşında çocuk bile artık kendi bilgisayarına format atabiliyor, internette biraz araştırıp öğrenerek bu külfetten kurtulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Dostum bu devirde 10 yaşında çocuk bile artık kendi bilgisayarına format atabiliyor, internette biraz araştırıp öğrenerek bu külfetten kurtulabilirsin

ya haklısın aslında ama pc arkadaşındı driverlar falan yoktu uğraşılsa bi şekilde yapılır da uğraşmak istemedim ama bu kadar fiyat ta beklemiyodum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ax

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Dostum bu devirde 10 yaşında çocuk bile artık kendi bilgisayarına format atabiliyor, internette biraz araştırıp öğrenerek bu külfetten kurtulabilirsin

ya haklısın aslında ama pc arkadaşındı driverlar falan yoktu uğraşılsa bi şekilde yapılır da uğraşmak istemedim ama bu kadar fiyat ta beklemiyodum açıkçası

pc eğer toplama değilse laptop tarzıysa modelini internete yazıp tek bir sayfadan bütün driverlarını bulabilirsin, eğer toplamaysa, git bir bilgisayar malzemeleri satan esnafa, driverları yükleyen all in one bir format cd si çektir. Öğren kullan. Driverları otomatik yükler

• ayda yılda yaptığın bişeyse bırak esnaf kazansın :)
  • Staj yaptığım yerde 25e atıyorduk, bireysel olarak 15-20 ye atiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascend

ayda yılda yaptığın bişeyse bırak esnaf kazansın :)

yani senede bi defa anca işte
  • 20 ideal fiyat bence. 20'den üstü fırsatçılıktan başka bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

20 ideal fiyat bence. 20'den üstü fırsatçılıktan başka bir şey değil.

bence de öyle bi arkadaşım 50 ye attırdım dedi fena kızdım çocuğa kazık yemişsin diye gerçi bizim yediğimiz de kazık ama en azından 30 tl ye kurtulduk
    20 idealdir yıllardır böyleydi fiyat diye biliyorum
  • 20 liraya katilimsiz format ve driver packle driver kurulumu yapilir ancak.

• Heralde şu ana kadar format atmadan para alsaydım kendime ikinci el bir araba alırdım... hata ettim galiba
  • emre_ax E kullanıcısına yanıt
    Tabiki de. Teknik servis tecrübem var. Format atmak en az emek ve uğraş isteyen işlerden. Yalnızca zaman ayırmak gerekiyor. Onun için 20'den fazlası normal değil.
  • format atmak kolay iş. hele de internet bağlantısı olursa. lisans konusunda bilgisayarcılar da crack kullanıyor.
    toplama laptop vs sistem olsun internet bağlantıısını kur gerisini slimdrivers halletsin
  • Katılımsız driver dvd lerini, katılımsız format dvd lerini unpack edip bi virüs taraması yapın bakalım canlar. Bana kaç arkadaş nice dvdler getirdi, driveri otomatik kuranlar, her programı içinde olanlar. Windows update güncel olanlar. Hepsi virüs yüzünden sınıfta kaldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.