Şimdi Ara

Format Attım PC hala çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pc son günlerde cook yavasladı bikac defa format attım hala cok yavas pc gec acılıo gec tepki verio

Sistemim soyle;

NVIDIA GTS 250 1GB Ekran kartı
    4 GB ram
    Intel Core 2 Duo e8500 3.16Ghz
    500 GB HDD

• Windows 8.1 kurduysan o zaten biraz geç açılıyor.Aksi halde Windows sorunlu olabilir.
  • 2 tane farklı windows 7 kurdum hala yavas
  • Siateminden kaynaklıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 2 windows kuruyorsun ?

daha önce de 7 mi kuruluydu ?

pc yi enson nezaman temizledin ?

sıcaklıkları ölçüp yazarmısın ?

format sırasında bir hata sıkıntı oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Windows 8.1 kurduysan o zaten biraz geç açılıyor.Aksi halde Windows sorunlu olabilir.

Windows 8.1 geçmi açılıyor ?

Eğer bilgisayarında Windows 8.1 kurulu ise bence sen bios ayarlarını Uefi ve Legacy ayarları kontrol et çünkü Windows 8.1 hem Windows 7,den hemde Windows 8,den açılış hızı olarak daha hızlı.

• yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    UEFI LEGACY değiştirince bir hata ekranı falan gönderiyor.Sebebini bilmiyorum.Ben de isterim daha hızlı açılmasını ama yaklaşık 1. dk falan sürüyor.Sanırım birçok kişinin ki geç açılıyor ayrıca buna benzer bir konunun daha önce açıldığını hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni laptop aldım ama kasıyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdd in sorunlu olabilir
  • quote:

UEFI LEGACY değiştirince bir hata ekranı falan gönderiyor.Sebebini bilmiyorum.Ben de isterim daha hızlı açılmasını ama yaklaşık 1. dk falan sürüyor.Sanırım birçok kişinin ki geç açılıyor ayrıca buna benzer bir konunun daha önce açıldığını hatırlıyorum.

Hata olarak ne yazıyor ?

Bunu yazabilmeyi çok isterdim ancak söz konusu pc'nin ekranı kırıldı tamire götürdüm.Neyse tamirden sonra mesaj atmaya çalışıcam,ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7KuLeLee

Arkadaslar pc son günlerde cook yavasladı bikac defa format attım hala cok yavas pc gec acılıo gec tepki verio

Sistemim soyle;

NVIDIA GTS 250 1GB Ekran kartı
    4 GB ram
    Intel Core 2 Duo e8500 3.16Ghz
    500 GB HDD

İlk formattan sonra biraz bekleyin windows güncellemelerini kursun birkaç gün geçsin sistem rayına otursun ondan sonra windows hızlı açıldığını göreceksiniz.
    Sakın sağı solu kurcalayıpta windowsun stabilitesini ayarlamasını kesintiye uğratmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Hata olarak ne yazıyor ?

Hata olarak şu var:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Hata olarak ne yazıyor ?

Hata olarak şu var:

Başka bir kaynaktan format atmayı denermisin ?

format atamam pc emanet sayılır ayrıca şu an ki Windows original işi sakata almayalım.Windows da sorun olduğunu sanmıyorum çünkü UEFI'de sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

hdd in sorunlu olabilir

Bu mesajı dikkate alın bence. Hdd ler uzun kullanım sonrasında yıpranıyor okuma yazma hızları bi hayli düşüyor. Bi okuma yazma testi yapın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.