Bildirim
PC Format attım internet yok

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1- Bilgisayarınızın anakartının marka ve modelini biliyorsanız internet üzerinden farklı bir bilgiyardan araştırarak hangi ağ kartı modeli olduğunu bulabilirsiniz.
2- Başka bir bilgisayar da aida 64 yazılımını veya speccy gibi bilgisayar özelliklerini gösteren benzer bir yazılımının kurulumunu internetten indirip bilgisayarınıza kurun. Ağ kartı ile ilgili yerden bilgisayarınızın hangi model marka ağ kartı olduğunu bulabilirsiniz.
3- Eğer 4g telefonunuz ve hattınız varsa (3g de olur) ve şebekenin iyi çektiği bir yerde oturuyorsanız, kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Daha sonra telefonunuzun internetini açarak usb kablosu ile telefon içinden internetinizi bilgisayarınıza paylaştırın. Bilgisayarınıza interneti paylaştırdıktan sonra. İnternetten iobit driver booster programını indirip kurun. Kurulduktan sonra sisteminizi tarayıp siteminizde kurulu olmayan donanımların sürücüsünü ve güncel olmayan donanımların sürücüsünü otomatik olarak indirip kuruyor.
Velhasıl şimdilik kolay gelsin.
-
Usb kablosu ıle nasıl bılgısıyara ınternet aktarabılırım acaba ?
Telefon apple marka -
Yanlış anlaşılma olmasın ama apple sevmediğim için iphone model telefonlardan pek anlamam. İnternetten baktığım kadarıyla konuşuyorum.
İlk önce itunes programını indirip kurmanız lazım sanırım bilgisayara. Onu da başka bir bilgisayardan yada telefonunuza indirip oradan kablo ile aktarmanız lazım. Telefon iphone olunca dosya aktarmada eskiden sıkıntı çıkartıyordu. Şu anda nasıl bilmiyorum ama heralde kalkmıştır o sıkıntı.
Menü > Ayarlar > Kişisel ErişimNoktası
Daha sonra Telefonda yukarıdaki yolu izleyip kişisel erişim noktarını açmanız gerekiyor sanırım. İtunes kurulu iken bu ayarı açtığınızda usb kablosu takılı iken otomatik olarak telefonunuzun interneti bilgisayarda paylaştırılıyor. Anlatılanlar bu yönde.
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 25 Nisan 2019; 21:9:37 > -
İtunes suanda ınıyor ha bu arada
Ekran kartı bu :
Samsung 300E4C/300E5C/300E7C
baktım bı kac bısı ındırdım ama olmadı biide siz bakın isterseniz -
Pc dediğiniz sizinki leptop muydu?
Leptopun marka ve modelini tam olarak yazarsanız sürücülerini internetten bulma imkanımız olur belki. O zaman direkt o sürücüyü indirir bilgisayara aktarırsınız sorun çözülür. İnternet paylaştırma vs... uğraşmanıza gerek kalmaz belki.
Kolay gelsin. -
Evet efenim laptop kullanıcısıyım..
Marka Samsung
MODEL samsung np300e5c-s0atr
anakart 300E4C/300E5C/300E7C
Bu sekılde yazmakta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0XI -- 25 Nisan 2019; 21:39:13 > -
Modelınde duzenleme yapayım MODEL : samsung np300e5c-s0atr -
Leptopunuzun Kablosuz aygıtının sürücüleri için;
Eğer windows 7 64 bit kurduysanız şu linktekini;
http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&CttFileID=5271318&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP300E5C&VPath=DR/201209/20120920180504396/WLAN_Atheros_64bit_9.2.0.470.ZIP&OriginYN=N
Eğer windows 7 32 bit kurduysanız şu linktekini;
kopyalayıp tarayıcınıza yapıştır ve git dediğinizde direk indirme başlayacaktır. Daha sonra dosyayı bilgisayarınıza aktarın ve kurulumunu yapın. Hangi sürüm işletim sistemi kullanıyorsanız ona göre indirme yapmayı unutmayın. İkisini birden indirmeyin. 32 veya 64 bitten hangisi uyumlu ise onu indirin.
Leptopunuz ile ilgili çıkan sürücüler bu aşağıdaki verdiğim linkteki sayfada aşağıya doğru inince veriliyor.https://www.samsung.com/tr/support/model/NP300E5C-S0ATR/
Ben size doğrudan ilgili olanı vermeye çalıştım. Eternet driver'ı için de sürücüler mevcut orada;
Windows 7 32 veya 64 bit için;
http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_TR&CttFileID=5271314&CDCttType=DR&ModelType=N&ModelName=NP300E5C&VPath=DR/201209/20120920180504396/LAN_7.50.1123.2011.ZIP&OriginYN=N
Bu linktekini indirip kurun.
Velhasıl zaten eternet veya wifi'den birini kurduğunuz zaman, İobit Driver booster programını indirip otomatik olarak sürücülerin kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz kolayca.
Yok ben sitesinden tek tek indirip kuracağım derseniz seçim sizin
Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 25 Nisan 2019; 22:5:18 >
-
Attıgınız lınktekılerı suan ındırıp flasha atıp dığer bılgısıyara kuracagım
sızı bılgılendırecegım cok saolun beklemede kalırsanız cok sevınırım -
Hocam cok saolun sayenızzde oldu -
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
Hayırlı günler. Kolay gelsin. -
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama
Formatladıgımdan beri pc çok donmaya başladı,oyun bile oynattırmıyor hatta youtube'den video izliyemiyorum. -
Eğer isterseniz Teamviwer programını bilgisayarınıza indiripi kurarken kişisel kullanım için olan ayarı seçip, program açıkken Özelden bana teamviwer'ın numarasını ve şifresini Mesaj(PM) atarsanız bilgisayarınıza bakabilirim.
Büyük ihtimalle eksik veya yanlış kurulmuş sürücü sıkıntısı veya windows update sıkıntısıdır diye düşünüyorum. Her ikisi için de adam gibi kontrol ve ayarları yaparsak bilgisayarınız normale dönecektir diye düşünüyorum. Lakin format her zaman bilgisayarınızı aşırı hızlandıracak diye bir kaide yok.
Eğer ki bilgisayarınızda Hdd var ise artık hdd'lerin eskiğini ve ssd'ye geçerseniz bilgisayarınız baya bir hızlandığını da göreceksiniz.
Velhasıl siz isterseniz bilgisayarınıza bağlanıp kontrol edebilirim.
Kolay gelsin. -
Hocam teamwiver indirip vericem bilgileri ama birkaç bişi ekliyeyim bilginiz olsun.
Her dakika guncelleştirme yapıyor pc,gerek açıkken gerek kapatırken falan.
Daha yeni güncelleme yapıp tekrar başlattım.Şuanlık çok bir kasma yok. -
Güncellemelerde asıl nedeni olabilir.
Ama sürücülerinize de bakalım. Genel olarak sisteme bir ayar çekelim. Çok fazla değil tabi.
Windows 7-8-10 vs... işletim sitemlerinde genelde arkadan çokça uygulama çalışır ve bilgisayarınızı yorar. Her zaman olmasa da ara ara çalıştıklarında bilgisayarınız yavaşlar. Hepsini kapatamasak da bazılarını kapatıp elle kontrol için ayarlayabiliriz. İsterseniz tabi.
Kolay gelsin. -
Özel mesaj olarak gerekli bilgileri yolladım.Bağlanabilirsiniz hocam. -
PM'ye bir şey gelmemiş. Nereye attınız acaba? -
Allah allah özel mesaj olarak yolladım bilgileri ya
Göndermiyor hocam bilgileri nasıl ulaştırabilirim size ? -
Şu anki konuda benim mesajlarımın her hangi birisinin sağ üst köşesinde Pm Yazıyor ona basıp mı gönderiyorsunuz?
Benzer içerikler
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- oyun oynarken bilgisayar kapanıyor
- ev telefonundan numara engelleme
- video scheduler internal error
- bağlantı sıfırlandı hatası
- video boyutu küçültme
- root nasıl kaldırılır
- suya düşen telefona ne yapılır
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X