Şimdi Ara

akış diyagramı ilgili yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hoca bi soru werdi yeni başladım programlamaya akış diyagramı yapmam gerekiyor cok ugrastım ama icinden cıkamadm:( bana yardım edebillir misinz acaba:( ?? soru şöyle:

ekim ayı boyunca metoroloji laboratuvarındaki insanlar günde her iki saatte bir hava durumunu giriyor.program gün içindeki en yüksek hawa sıcaklıgını yazacak we ayın sonunda en yüksek hawa sıcaklıgı ne zaman olmus onu bulacak... akış diyagramını cizemiyorum:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recordset -- 12 Ekim 2010; 22:11:26 >

• Türqche yazmayı öqrenirseniz yardımcı olabilirim.
  • Soru çok basit de akış diyagramını biz yaparsak sen anlarsın ama bu sefer de kendin uğraşmadığın için başka bir soruda zorlanabilirsin. Aklında olması gerekenleri bir düşün parça parça ilerle. Kendi çözümünü koy sonra yanlışların varsa düzelten çıkar
  • düşündüm abicim soruyu:) ama yeni başladık üniversitedeyim bulgaristanda.bu soruyu yapalım birlikte tecrübe olsun bana.sonrakileri ben yapmaya calısırım bide yarına kadar vermem gerekiyor kursova rabota bu işin ismi yapmazsam işin sonu kötü :(
  • bitanecik yaptım acaba dogru mu inceleyebilir misiniz abicim:)?
     akış diyagramı ilgili yardım :(
  • Türkçe ya da İngilizce koyabilir misin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.