Şimdi Ara

AKK den kurtulmanın çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık internet kullanıcıları sendikasımı kurarız yoksa bir şekilde organizemi oluruz bilemiyorum bu adamlara karşı tepkimizi kanlı-canlı göstermemiz lazım. Mail atmakla, nette imza toplamakla olmaz arkadaşlar adamlar görüyorsa bile emin olun sallamıyordur? Bu adamlar AKK başladığı an bizim tepki gösteceğimizi bilmiyorlar mıydı? Bal gibi biliyorlardı ama türk halkı bir iki bağırır çağırır sonra kuzu kuzu alışır diye düşünüyorlar umarım bu düşünceyı aynı AKK yi yıkacağımız gibi yıkarız.

Aramızda bu tip sosyal işleri kıvırabilen çıkarsa ben arkasındayım.

• Eğer sokakta Protesto olursa, buna kayıtsız kalamazlar ... Önemli olan TV'den milyonlara ulaşmak

(Eski bir haber , Medya hemen görmüş)

• quote:

Orijinalden alıntı: KVR1333D3N9

Eğer sokakta Protesto olursa, buna kayıtsız kalamazlar ... Önemli olan TV'den milyonlara ulaşmak

(Eski bir haber , Medya hemen görmüş)

TRT ozamanlar bağımsızdı her haberi gösteriyorlardı peki ya şimdi ?

• AKK konusunda birlikte hareket etmek istiyorsanız, buna forumda da birlikte hareket ederek başlamalısınız. Bu konuda daha önce açılmış ve yüzlerce mesaj sayısına ulaşmış konularda fikirlerinizi söylerseniz, hem forum kirliliğini uzaklaştırmış hem de daha fazla kişiye ulaşmış olursunuz.

• Ttnet'ten kurtulmak istoyorsanız, AKN değil Sonda harfi değiştirin, anlarsınız, bunlar TTnetin uygulması değil.
  • Ben susuyorum yukarıdaki arkadaşa cevaplar yine geliyor Dikkat filanmi çekmek istiyor ne her şeye bi muhaleffet ve alakasız cevaplar.
  • sansürü boşverin millet bunun için ayaklanıp sokağa dökülse daha iyiydi. akk sansürdende beter sansürlüye bir şekilde girilir çözümleri vardır ama bunun çöümüde yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Ben susuyorum yukarıdaki arkadaşa cevaplar yine geliyor Dikkat filanmi çekmek istiyor ne her şeye bi muhaleffet ve alakasız cevaplar.

Bende bunu diyecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.