Şimdi Ara

AKK KALKTI 17 TEMMUZ 2016 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
8.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalkan bir şey yok, TT 10 gb hediye verdi. AKKsiz 10 gb vermiş ki herkesin hızı uçtu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Kalkan bir şey yok, TT 10 gb hediye verdi. AKKsiz 10 gb vermiş ki herkesin hızı uçtu.

40 gblık indirme yaptım hala aynı bi de şuraya gelip kesin konuşmayın adam kaç sayfadır starcraft 2 indirdim full hız diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline neden kaldırmıyor acaba, şaka mı

• Origin acsees aldım. Oynaycagim tüm oyunlari arsivlicem. Gerçekten çok güzel oldu

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmoğğrum
  • beyler anlamadığım bi şey var şimdi. tt facebooktan yazmıs 1 hafta 10 gb diye. ben en az 30 gb indirme yaptım yavaslamadı. nasılsa kotadan gitmiyor diyip acımadan 4k video falan izledim baktım hala düşmedi hız. ben de savurganlığa başladım. o insin bu insin falan tüm gece torrent aktım. hala 1080 p veya 4k videolar izliyorum. acaba bi sorun çıkar mı? çok verdik diyip gelecek ayı direk 3mbit olarak baslatmasınlar sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Kalkan bir şey yok, TT 10 gb hediye verdi. AKKsiz 10 gb vermiş ki herkesin hızı uçtu.

40 gblık indirme yaptım hala aynı bi de şuraya gelip kesin konuşmayın adam kaç sayfadır starcraft 2 indirdim full hız diyor

Kesin konusuyorum cunku bu boyle. Akk kalkmadi umutlanmayin. Ttde staj yapan arkadaslarimdan biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Kesin konusuyorum cunku bu boyle. Akk kalkmadi umutlanmayin. Ttde staj yapan arkadaslarimdan biliyorum.

Ee 50 gb oldu indirme halâ 13 mbpsle çekiyorum.
  • 24mbitle indirmeye devam dün geceden beri, 60gb oldu neredeyse.
  • kalktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 19 Temmuz 2016; 17:45:53 >
  • 10 gb falan diye insanları kandırmayın. dün geceden beri download yapıyorum prison break 170gb full seriyi indiriyorum. 130gb kadar indi hala son sürat

• Görüldüğü üzere istenirse kaldırılabiliyorlar alt yapı yalan gene ortaya çıktı.
  • Sadece Ttnet dimi ?
  • superonline
  • Olaylar yüzünden kaldırmışlardır bir süre. En geç haftasonu özüne döner.
  • kimse de düşünmüyor acaba test mi yapıyorlar diye, siz böyle sömürünce internet sağlayıcıların akk koymasını bakan gibi mevkilere haklı göstertebilirsiniz istemeden, bence indirmeyi abartmayın...
  • Uydunet hala aynı duruyor
  • Bilmiyorum bende de yok, 10 gbı rahat geçmişimdir. Ama geçici olduğundan eminim.
  • quote:

Bilmiyorum bende de yok, 10 gbı rahat geçmişimdir. Ama geçici olduğundan eminim.

Geçici olduğu belli de 10 gb değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.