Şimdi Ara

Akk'siz Paketler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Görkem3535

quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3535

Hocam size tam 16 gelmiycek zaten vdsl ve fiberde de bu durum geçerli adsl de dalgalanma daha fazla olur size tavsiyem vdsl de alabildiğiniz maksimum hızı alın ve yüksek akk seçin vdsl hiç değil de 2 mbps upload başlıyor oyunlarda upload da önemli ben speedtestte 25 ping görüyorum cs de 80 90 civarı dolanıyor bazen takılmalar yaşıyorum ancak bir sorun olmuyor aynı anda internete giren de oluyor bu arada türk telekom alt yapısı kullanan firmalardan ziyade telekom ile anlaşın türk net yapa alt yapısında iseniz akk olmuyabilir ancak yapada hızların kesildiği vb şikayetler oldukça fazla

Teşekkürler hocam; ben de speedtesttw 21 ping görüp dota 2 de 1500 pinge erişince sinirlerim hopladı malesef.. sonrasinda dusundum ne yapmam gerek diye; bakalım akk yi artırmak daha az masrafli gibi, şu an hipernet 24 mbps 75gb akk ye 65 tl ödüyorum, 69 tl ye çıkıyor 75 gb dan 100 gb a cikinca akk. Ote yandan 131 tl ye 24 mbps alksiz paket var.

Bütçeniz yetiyorsa akksize geçin adsl de oldukça memnunum akk bakımından hiç bir sorun olmadı ping de fırlama olmadı bazen bende başkası dolaşırken oluyor ancak anlık 3-5 sn sonra toparlıyor akk dolunca da yavaşlama ve ping artma yapabilir tercih sizin geçmiş aylarınıza inceleyin 300 gb yeterliyse 300 gb olan paketi alın hatta 35 mbps ye geçebiliyorsanız geçin 35 mbps 300 gb alırsınız akk sonra 16 mbps hız olur kullanırsınız hızdan da kesilmemiş olur 24 mbps de 8 mpbs ye düşüyor çünkü.

Evet 8 bize yetmedi malesef.. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.