Şimdi Ara

Akk'siz Paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler akk sınırı olmayan pakete sahip bir sağlayıcı var mı halihazırda, bileniniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

var

Hangileri hocam?

• https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

100 Mbps fiber/vdsl başlayıp 8 Mbps adsle kadar tüm paketler de akksiz ve yüksek akkli kampanya mevcut ben 16 Mbps ye kadar akksiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem3535

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

100 Mbps fiber/vdsl başlayıp 8 Mbps adsle kadar tüm paketler de akksiz ve yüksek akkli kampanya mevcut ben 16 Mbps ye kadar akksiz kullanıyorum.

Hocam benim şu anki paketim de türk telekom 24 mbps 75 gb akk'li; ve 69 tl veriyorum.. Türktelekomun akk'siz paketlerine baktim ama bu verdiğiniz sitede en ucuz akk'siz paket 150 tl gibi astronomik rakamlar gösteriyor.. Siz ne kadar ödüyorsunuz ve paketten memnun musunuz acaba?

• Ben kısa bir süre türk net kullandım yapadaydım 2 mbps hız verildiği için iptal ettim türk netten önce türk telekom kullanıyordum speedtestte 13 mbps hız çıkıyordu indirmeler de 16 mbps oluyordu tekrar türk telekoma geçtim 16 mbps ye kadar paket aldım akksiz yalın olarak 99 tl ödüyorum şuan 10 mbps hız speedtest geliyor indirmeler de 13 mbps bana sorarsınız memnunum vdsl için de atılım mevcut bölgem de o yüzden pek sıkıntı yaşamıyorum aynı hız olarak almak isterseniz 24 mbps akksiz paket yalın olarak 130 tl alt yapınız kaç mbps destekliyor oda önemli başka firma derseniz fix net var;

https://www.fixnet.com.tr/paketler-vdsl2

yanlış hatırlamıyorsam iyi yorumlar vardı forum da türk telekom alt yapısını kullanıyor türk telekom alt yaısını kullan başka firmalar da sorun yaşama olasılığınız bir tık daha da artıyor ve müdahele süresi de aynı şekilde uzayabiliyor kesin öyle olucak diye birşey yok ancak bu durumu da göz önünde bulundurmak lazım fix 32 mbps hız akksiz pakete 159 tl demiş türk telekom 35 mbps yalın için 169 tl fiyat belirlemiş tercih sizin artık :)

• Türknet ama santrale bağlı olman lazım yoksa diğer paketler aşırı pahalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

Hocam ben hala sizin paketi çözebilmiş değilim. 16 Mbps ye kadar olmaması lazım bu paketler. Tam 16 mbit alabilmen lazım diye biliyorum. Şimdi modem değerleri nasıl.

• quote:

Ben kısa bir süre türk net kullandım yapadaydım 2 mbps hız verildiği için iptal ettim türk netten önce türk telekom kullanıyordum speedtestte 13 mbps hız çıkıyordu indirmeler de 16 mbps oluyordu tekrar türk telekoma geçtim 16 mbps ye kadar paket aldım akksiz yalın olarak 99 tl ödüyorum şuan 10 mbps hız speedtest geliyor indirmeler de 13 mbps bana sorarsınız memnunum vdsl için de atılım mevcut bölgem de o yüzden pek sıkıntı yaşamıyorum aynı hız olarak almak isterseniz 24 mbps akksiz paket yalın olarak 130 tl alt yapınız kaç mbps destekliyor oda önemli başka firma derseniz fix net var;

https://www.fixnet.com.tr/paketler-vdsl2

yanlış hatırlamıyorsam iyi yorumlar vardı forum da türk telekom alt yapısını kullanıyor türk telekom alt yaısını kullan başka firmalar da sorun yaşama olasılığınız bir tık daha da artıyor ve müdahele süresi de aynı şekilde uzayabiliyor kesin öyle olucak diye birşey yok ancak bu durumu da göz önünde bulundurmak lazım fix 32 mbps hız akksiz pakete 159 tl demiş türk telekom 35 mbps yalın için 169 tl fiyat belirlemiş tercih sizin artık :)

Açıkçası hocam bende de şu an turk telekom var; ama akk'li 24 megabite kadar, evde 2 kişi kullaniyoruz interneti.. 25 megabit akksiz biraz pahali geliyor aslinda 16 megabit akksiz denemeyi isterim ama beni dusunduren; evde biri 480p video izlerken digerimiz dota 2 oynarsa dota 2 nin takilma olasiligi.. Şu anki mevcut durumda mesela, hizimiz 8 megabite dusmus olmali ama video + oyunda pingleme yasaniyor.. Temel sorun bu aslinda

• MEerhaba, biz TurkNet’te özgür iletişime inanıyoruz. İletişim çağında herkesin hız, limit, kota düşünmeden gönül rahatlığıyla internet hizmetlerinden yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle kullanıcıların önünde en büyük engel olan AKN(Adil Kullanım Noktası/Kotası)’yi kaldırmak için bir adım attık. Aktif altyapımız (YAPA) dahilinde bulunan kullanıcılarımızın AKN'siz internet hizmeti almasını sağlıyoruz.
    Hedefimiz büyük ilgi gören paketimizi yaygınlaştırarak AKN’yi internet kullanıcılarının hayatından çıkarmak.
    ALtyapı kontrollerinizi sağlamanız için;
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web adresimize girip adres bilgilerinizi yazmanız yeterli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

MEerhaba, biz TurkNet’te özgür iletişime inanıyoruz. İletişim çağında herkesin hız, limit, kota düşünmeden gönül rahatlığıyla internet hizmetlerinden yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle kullanıcıların önünde en büyük engel olan AKN(Adil Kullanım Noktası/Kotası)’yi kaldırmak için bir adım attık. Aktif altyapımız (YAPA) dahilinde bulunan kullanıcılarımızın AKN'siz internet hizmeti almasını sağlıyoruz.
    Hedefimiz büyük ilgi gören paketimizi yaygınlaştırarak AKN’yi internet kullanıcılarının hayatından çıkarmak.
    https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web adresimize girip adres bilgilerinizi yazmanız yeterli olacaktır.

Superonline ve vodafone; mevcut operatörün yansittigi cezai şartların maliyetini karsilamayi taahhüt ediyor hocam; sizin böyle bir kampanyanız var mıdır acaba? Tarifelerinizi inceledim ve gayet uygun, mantıklı geldi sunumlarınız aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

MEerhaba, biz TurkNet’te özgür iletişime inanıyoruz. İletişim çağında herkesin hız, limit, kota düşünmeden gönül rahatlığıyla internet hizmetlerinden yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle kullanıcıların önünde en büyük engel olan AKN(Adil Kullanım Noktası/Kotası)’yi kaldırmak için bir adım attık. Aktif altyapımız (YAPA) dahilinde bulunan kullanıcılarımızın AKN'siz internet hizmeti almasını sağlıyoruz.

Superonline ve vodafone; mevcut operatörün yansittigi cezai şartların maliyetini karsilamayi taahhüt ediyor hocam; sizin böyle bir kampanyanız var mıdır acaba? Tarifelerinizi inceledim ve gayet uygun, mantıklı geldi sunumlarınız aslında..

En son 120 liraya kadar karşılıyorlardı.

• trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılamaktayız.
  • https://www.netspeed.com.tr/

8 Megabit limitsiz 40 TL
    16 Megabit Limitsiz 50 TL

Ben 8 megabit olana geçiş işlemini başlattım bakalım nasıl olucak. :)
  • quote:

Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılamaktayız.

Teşekkürler, malesef 681 tl'lik bir potansiyel borç ile ipotek altindayiz.. Takibimdesiniz iyi calismalar dilerim firsatim olunca sağlayıcınızı deneyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

https://www.netspeed.com.tr/

8 Megabit limitsiz 40 TL
    16 Megabit Limitsiz 50 TL

Ben 8 megabit olana geçiş işlemini başlattım bakalım nasıl olucak. :)

Hocam iletişim hâlinde olalim acikcasi verimi merak ediyorum 8 - 16 megabit akk yok ama 2 kisi ayni anda kullaninca yavaslama vs oluyor mu, bunlar kafami karistiriyor bilgilendirme yazarsaniz cok memnun olurum baglaninca

• Hocam size tam 16 gelmiycek zaten vdsl ve fiberde de bu durum geçerli adsl de dalgalanma daha fazla olur size tavsiyem vdsl de alabildiğiniz maksimum hızı alın ve yüksek akk seçin vdsl hiç değil de 2 mbps upload başlıyor oyunlarda upload da önemli ben speedtestte 25 ping görüyorum cs de 80 90 civarı dolanıyor bazen takılmalar yaşıyorum ancak bir sorun olmuyor aynı anda internete giren de oluyor bu arada türk telekom alt yapısı kullanan firmalardan ziyade telekom ile anlaşın türk net yapa alt yapısında iseniz akk olmuyabilir ancak yapada hızların kesildiği vb şikayetler oldukça fazla
  • Akk'siz Paket kullanan yokmu forumda arkadaşlar.
  • quote:

Hocam size tam 16 gelmiycek zaten vdsl ve fiberde de bu durum geçerli adsl de dalgalanma daha fazla olur size tavsiyem vdsl de alabildiğiniz maksimum hızı alın ve yüksek akk seçin vdsl hiç değil de 2 mbps upload başlıyor oyunlarda upload da önemli ben speedtestte 25 ping görüyorum cs de 80 90 civarı dolanıyor bazen takılmalar yaşıyorum ancak bir sorun olmuyor aynı anda internete giren de oluyor bu arada türk telekom alt yapısı kullanan firmalardan ziyade telekom ile anlaşın türk net yapa alt yapısında iseniz akk olmuyabilir ancak yapada hızların kesildiği vb şikayetler oldukça fazla

Teşekkürler hocam; ben de speedtesttw 21 ping görüp dota 2 de 1500 pinge erişince sinirlerim hopladı malesef.. sonrasinda dusundum ne yapmam gerek diye; bakalım akk yi artırmak daha az masrafli gibi, şu an hipernet 24 mbps 75gb akk ye 65 tl ödüyorum, 69 tl ye çıkıyor 75 gb dan 100 gb a cikinca akk. Ote yandan 131 tl ye 24 mbps alksiz paket var.

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Hocam size tam 16 gelmiycek zaten vdsl ve fiberde de bu durum geçerli adsl de dalgalanma daha fazla olur size tavsiyem vdsl de alabildiğiniz maksimum hızı alın ve yüksek akk seçin vdsl hiç değil de 2 mbps upload başlıyor oyunlarda upload da önemli ben speedtestte 25 ping görüyorum cs de 80 90 civarı dolanıyor bazen takılmalar yaşıyorum ancak bir sorun olmuyor aynı anda internete giren de oluyor bu arada türk telekom alt yapısı kullanan firmalardan ziyade telekom ile anlaşın türk net yapa alt yapısında iseniz akk olmuyabilir ancak yapada hızların kesildiği vb şikayetler oldukça fazla

Teşekkürler hocam; ben de speedtesttw 21 ping görüp dota 2 de 1500 pinge erişince sinirlerim hopladı malesef.. sonrasinda dusundum ne yapmam gerek diye; bakalım akk yi artırmak daha az masrafli gibi, şu an hipernet 24 mbps 75gb akk ye 65 tl ödüyorum, 69 tl ye çıkıyor 75 gb dan 100 gb a cikinca akk. Ote yandan 131 tl ye 24 mbps alksiz paket var.

Bütçeniz yetiyorsa akksize geçin adsl de oldukça memnunum akk bakımından hiç bir sorun olmadı ping de fırlama olmadı bazen bende başkası dolaşırken oluyor ancak anlık 3-5 sn sonra toparlıyor akk dolunca da yavaşlama ve ping artma yapabilir tercih sizin geçmiş aylarınıza inceleyin 300 gb yeterliyse 300 gb olan paketi alın hatta 35 mbps ye geçebiliyorsanız geçin 35 mbps 300 gb alırsınız akk sonra 16 mbps hız olur kullanırsınız hızdan da kesilmemiş olur 24 mbps de 8 mpbs ye düşüyor çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.