|
Bildirim
|
Kendinizi seviyor ve sinir hastası olmak istemiyorsanız KULLANMAYIN. Geçen günlerde bir nakil yaptırdım. Neyse 3-5 gün sonra geldiler bağladılar eyvallah. Akşamına internete bağlanmaya çalıştım bağlanılmıyor. Aradım müşteri hizmetlerini böyle böyle internetim bağlandı ama bağlanamıyorum diyorum.
Bana dedikleri şey şu; "Size kimse gelip internet bağlamamış. Böyle bir kayıt mevcut değil." ![]() Acil işim olduğunu internetimi açmalarını söylüyorum. Kablom, kutum her şeyim tam. Dalga geçer gibi yetkimiz yok diyorlar. ![]() ![]() Hemen ardından evime gelip bağlantı işlemini gerçekleştiren arkadaşı aradım. Oda diyor ki; "Benim yapabileceğim bir şey yok." İki tarafada dedim ki vahiy gelmesini mi bekleyeceğiz? O gece 4-5 tane şikayet kaydı oluşturdum. Neyse dedim sabahtan ararlar. Öğleyi geçti arayan soran yok. Arıyorum soruyorum beni müşteri hizmetlerine bile bağlamıyor karalisteye almışlar. İşimden gücümden geri kaldım. KESİNLİKLE ÖNERMEM. Kanser olursunuz. İlk defa hayatımda bir marka hakkında olumsuz yorum yapıyorum, siz düşünün. |
Çok net, hayatımda daha kötü hizmet aldığım bir firma olmadı. Hani internet değil herhangi bir hizmet. Yahu interneti kullanabilmek için günde 3-4 kere reset atıyorum internete. Arıza kaydı oluşturdum ne arayan var ne soran. Neyse başka bir firmaya geçiyorum.
Fiyat uygun evet ama kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum! |
Sıcak firsatlardan konuyu gorupte millenicomdan internet bağlatmaya niyet eden arkadaşlar sakın araştırmadan basvuru yapmayin!! Ben bu hataya düştüm başkalari zarar gormesin diye yaşadiklarimi konumda anlatiyorum takip edebilirsiniz. benim gibi madur olan cok insan var çok dikkatli olun!!
https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandiriliyorum-baglayamadiklari-internete-fatura-gonderdiler--139104213#139109273 |
iletişime geçilmiştir de ne yapılmıştır onları da yazsanız buraya. çözüldü mü arkadaşların sorunu bir üstteki arkadaş 15 gündür neyi bekliyor? 5 iş günü taahhüt etmiyor musunuz siz kurulum için?
millenicom pişanlıktır arkadaşlar. vermedikleri hizmetin parasını almaya kalkarlar bin türlü hile hurdaya şark kurnazlığına başvururlar. Gelip kurmadıkları interneti bir de siz feshetmişsiniz gibi avukatlık icralık yaparlar. Fiber altyapısını kullanamadıkları bölgelerde bile hizmet varmış gibi üyelik sözleşmesi yapıp sonra aylarca sizi süründürürler. Ne arayan olur ne soran siz arayınca da bilgisiz yetkisiz insanlarla muhatap olur basmakalıp aynı lafları duyar bir arpa boyu yol alamazsınız adeta sinir hastasına dönüşürsünüz. Özellikle başvurmuş ama henüz kurulumu yapılmamış arkadaşlar yol yakınken hemen vazgeçin dertsiz başınıza dert almayın. paranızla rezil olmak sinir hastası olmak istiyorsanız bu firmaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Yoksa bulaşmayın. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|