Şimdi Ara

AKK'SİZ,TAAHHÜTSÜZ TTNET 8 MBİT İNT. HERŞEY DAHİL 81 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xtracer Yukarıda Netgalaksi linkini yazdım. Bunun gibi başka firmalarda var. Birde ttnetin akk siz paketlerimi çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Xtracer Yukarıda Netgalaksi linkini yazdım. Bunun gibi başka firmalarda var. Birde ttnetin akk siz paketlerimi çıkacak.

senin bahsettiğin iss 8 mbit akk siz 125 liraya tekabül ediyor.ttnetin bana teklif ettiği ile senini bahsettiğin arasında baya fark var.
    piyasada ki bu ve buna benzer akk siz firmaları zaten biliyordum.ben size link verin derken taahütsüz akk siz herşey dahil 80-90 tl civarı dedim
  • Xtracer Taahütsüz senin bildiğin başka firma varmı. Ttnet nedense inanamıyorum. bu firmadan sanırım hayatım boyunca kurtuldum.. dediğine göre taahütsüz olduğuna sen inanıyormusun. Ttnetin eski sitesinde bu tür tarifeler vardı ama Taahütlüydü.
  • muratoto
    zaten başlığı iyi okursan,bu topici acma nedenimi daha iyi anlayacaksın.
    evet ttnetin sitesinde böyle bi paket yok.hattaa taahütsüz akk siz tarife yok.ama alabilmek mümkün dk istiyorum.hemde piyasadaki en ucuz akk siz paket.
    bana teklif ettiler ben kabul etmedim,ama almak isteyen olursa diye yol göstermeye çalıştım.
    yoksa benim paket aradığım felan yok
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Göknetteki fiyatlar abonelikle yani taahütlü fiyatları çok iyi bu fiyatlara oradaki alttaki ücretleride katacaksın galiba birde 10tl telefon ücretini ekliceksin
    Sen en iyisi ara sor güzel fiyat veriyor bu firma yada istersen binetede bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Göknetteki fiyatlar abonelikle yani taahütlü fiyatları çok iyi bu fiyatlara oradaki alttaki ücretleride katacaksın galiba birde 10tl telefon ücretini ekliceksin
    Sen en iyisi ara sor güzel fiyat veriyor bu firma yada istersen binetede bakabilirsin.

Ben geçen hafta geçiş yaptım 16 mbit adil kullanım olmayan interneti 110 tl taahhütsüz olarak kullanıyorum. 10 tl yalın ücreti yok sanırım bahsetmediler hiç sadece 12 ay boyunca 3 tl bağlantı ücreti alacaklarını söylediler. Memnun kalırsam 35 mbit adil kullanımsız pakate 2 yıl tahhütlü 90tlye geçiş yapacağım. ilk ay 110 tlyi gözden çıkardım sonra taahhüt yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 16 Haziran 2016; 15:42:30 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    Tamam denemekte faydan var tabikide 35mbit vdsl oluyor bu hızı alabilmeniz için kurulan kutuya yakın olmalısınız ki zaten heryerde vdslde bu hız alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Tamam denemekte faydan var tabikide 35mbit vdsl oluyor bu hızı alabilmeniz için kurulan kutuya yakın olmalısınız ki zaten heryerde vdslde bu hız alınıyor.

Binada türk telekom fiber dolabı var.
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı olmaz.
  • Türknet ile sözleşmem 2 ay içinde bitiyor.

Göknet fiyat konusunda gayet iyi.

35 megabit vdsl akk yok 90 TL bedava bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @omerkarakaya
    binanda fiber dolabı varsa ne diye adsl ile göknet ile uğraşıyorsun?
    bildiğim kadarıyla fiber paketleri adsl ye göre daha avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@omerkarakaya

hocam acaba bu göknet hangi bölgelerde vardır rizede oturuyorum ben acaba başvurabilir miyim
  • quote:

@omerkarakaya

1-2ay sonra taşınacağım gideceğim bölgede fiber olur mu olmaz mı bilmediğimden o zamana kadar adsl kullanacağım ondan sonra uygun olursa fibere geçeceğim. Birde fiber modemim yok. Modem alacağım ama anlamıyorum hangi modemi alsam siz bana önerebileceğiniz modem varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

@omerkarakaya

hocam acaba bu göknet hangi bölgelerde vardır rizede oturuyorum ben acaba başvurabilir miyim

Maalesef sadece Ankara da hizmet veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @omerkarakaya
    fiber modem önerisi istiyorsan benim de pek tecrübem yok o konuda..forumda bolca konusu var ama aratırsan bilgi edinirsin..

adsl modem istiyorsan tavsiye verebilirim
  • Xtracer Başlığıda konuyuda iyi okudum. Sen beni anlamadın sanırım. Taahütsüz böyle paket yok. Ttnet eski sitesinde bu paketler vardı ama taahütlüydü. Görüştüğün mh taahütlü olduğunu belki bilmiyordur olamazmı.
  • @muratoto
    öyle bir şey imkansız.3 kere,evet 3 kere kızın dediği cümleyi tekrar edip onaylattım '' 8 mbite kadar akk siz,taahütsüz değilmi? ''

ve hep evet dedi..
    zaten kız bana peşin peşin şunu dedi.hattınızı size önerdiğim paketten kullanmaya devam edin,isterseniz 10 gün sonra kapatırsınız.
    bu cümleyi kurmasındaki amaç tamamen ikna olayına dahildir.

yani işin özü şu;bana sunulan bu teklif herkese sunulabilir,yapmanız gereken şeyleri hikayemde yazdım.
  • hocam sakaryada yaşıyorum burda da myfi diye bir sistem var çatıya anten mantığıyla işte dediğin gibi ön ödemeli.. 8 gb akk siz net 50 tl 6 mbiti 40 tl 4 mbit de 30 tl bunlar varken özellikle ttnetin bu akk ve hız sıkıntısı varken bence uğraşmaya değmez ttnet le. Ama bu vodafone de bi paket vardı o hoşuma gitti 64mbit 240 gb akk 70 liramıydı neydi bu türler alınır pişmanda etmez.
  • gecen fatura gelmiş atında 1 temmuzdan itibaren 16mb 75gb ultra net paketiniz 78tldn 82 tle fiyat güncellemesi adı altında zam yapılacaktır yazıyor altında etmediğim küfür kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 19 Haziran 2016; 23:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

gecen fatura gelmiş atında 1 temmuzdan itibaren 16mb 75gb ultra net paketiniz 78tldn 82 tle fiyat güncellemesi adı altında zam yapılacaktır yazıyor altında etmediğim küfür kalmadı

benide otomatik arama sistemi ile aradılar sesli sistem ile bilgilendirdiler.1 tummuz itibari ile mevcut tarifeniz 76 liraya felan çıkacaktır,taahütü olanlar yeni fiyatlardan etkilenmeyeceklerdir dedi..

şimdi bazı arkadaşlar yok temmuzda-ağustosta yeni paketler,yeni sözleşme yapmayın, şöyle böyle felan diyip önerilerde bulunuyorlar,ama başımızda bu btk denilen rüşvetçi,hak yiyici kurum olduğu sürece
    yeni gelecek paketler ile eskileri arasında mantık olarak bi fark olmayacaktır.

örnek ; 60 liraya 16 mbit 75 gb akk li kullandığın pakete 5 lira zam yapacaklar,100 gb akk ye çıkaracaklar.
    ya da akk sonrası 3 mbite düşen hızı 5 mbit olarak güncelleyecekler,ama bütün paketlere ortalama 6-7 tl zam yapacaklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.