Şimdi Ara

AKK'SİZ,TAAHHÜTSÜZ TTNET 8 MBİT İNT. HERŞEY DAHİL 81 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@omerkarakaya
    binanda fiber dolabı varsa ne diye adsl ile göknet ile uğraşıyorsun?
    bildiğim kadarıyla fiber paketleri adsl ye göre daha avantajlı

hocam acaba bu göknet hangi bölgelerde vardır rizede oturuyorum ben acaba başvurabilir miyim

Hayır.
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    şuanki sartlarda en az 250gb'dan başlamalı akk ve hızlar 6mb düşersede düşmelil aslında 8de altı kötü ama hepsi vatandaşı nasıl az hizmet cok para ile soyarız derdindeler
  • Bir şey soracağım ben de şimdi 2005'ten beri aynı hattı kullanıyorum hiç sapma olmadı, hiç iptal ettirmedim sadece 2008 ve 2011 (emin değilim) yıllarında internet üzerinden tarifemi yükseltmiştim yani anca böyle bir değişiklik mevcut, sizce beni de eski üye olarak sayıp böyle bir teklif yaparlar mı tahaahüt falan yok bende malum 2005 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Bir şey soracağım ben de şimdi 2005'ten beri aynı hattı kullanıyorum hiç sapma olmadı, hiç iptal ettirmedim sadece 2008 ve 2011 (emin değilim) yıllarında internet üzerinden tarifemi yükseltmiştim yani anca böyle bir değişiklik mevcut, sizce beni de eski üye olarak sayıp böyle bir teklif yaparlar mı tahaahüt falan yok bende malum 2005 ...

hemen şimdi git bağlı bulunduğun telekom ofisine.ıslak imzalı kapat.
    yarın seni arayacaklar.aradıklarında akk den ötürü kapattım felan de.biraz sitem et.kalıbımı basarım ki aynı teklifi sana yapacaklar.
  • Marmariste war bu sistem..Wifi olarak geçiyor tüm marmariste belirli bölgelerde anten var çok güzel birşey

http://www.marmarisbilisim.net/#!blank-3/hr6dq
  • Net 8mbit kablosuz ve akk siz, 300gb+ akk li, internet sağlayıcısı netgalaksi buldum.
    Telefon numaranızın olması gerekiyor bunun için
    Ben ekstra telefon masrafı yapmadan., bu hizmetten hangi internet sağlayıcısı sayesinde erişebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda da taahutsuz akksiz Ttnet sıfırdan baglatabilirmiyiz ki o fiyatlara :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @maxelll
    bu fiyata imkansız,binde bir vuran bir piyango bana vurdu sanırım.
  • 5 ay olmuş. Bu zaman zarfında teklif edilen yokmu yahu.
  • ben 2 saat kadar önce bu internet paketini sordurdum.8mbit akk'siz 117 tl dedi.Yuh a...
    Hafifleten internet diye geçiyormuş paketin adı ttnet müşteri hizmetlerinden öğrendim.İnternet sitesinde yazmıyor.
  • @muratoto @brightlord
    üzerime kayıtlı diğer bir t.telekom internet hattımı geçen hafta tahütüm bittikten sonra müdürlükten kapattım..
    diğer gün merkezden ikna için yine aradılar ve bana yine 8 mit akk siz 2 ay bedava 24 ay taahütlü 81 tl teklifi yapıldı.
    ayrıca vdsl2 modemde bedava verdiler.
    yine kabul etmedim:)
    16 mbit akk siz verin kabul edeyim dedim.öyle bir paket sunamıyorz size dedi.bende sizi istemiyorum kapatın dedim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 16 Aralık 2016; 13:41:9 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.