Şimdi Ara

Akk'ye Hayır Konusuna Ne Oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

savaş çıkıyor bunlar hala akk derdinde

Savaş cıkıyor diye olelim mi? Hayır yani her konuda ışid suriye pyd mi konuşalım? TSK nın işi gucu yok zaten biz burda taktik kasmasak savaşı kaybedecegiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz acemiler olarak 15 yaşında ki bir çocuğu konu dışında ünlendirdiniz.

Hiçbirşeyi beceremedi, 2-3 sene sonra Akk kaldırılınca ben yaptım diye gövde gösterisi yapar, adamın hayatını kurtardınız beleşten yalnız, iyi para kaldırır yakında.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Üstad iş yerinde olduğum için senin kadar uzun yazamayacağım ama bir kaç noktaya vurgu yapmak lazım:

- Türkiye'de change.org gibi sosyal mecralar ile bürokrasi ve kurumlar üzerinde yaptırım uygulanamaz, en azından demokratik olgunluğumuz buna el verecek yeterlilikte değil.
    - BTK devlete bağlı değil iktidara bağlı bir kurum, dolaysıyla bizlerin hassasiyetleri ile değil, iktidarın hassasiyetlerine göre pozisyon alıyor. Bu yüzden BTK konu üzerinde herhangi bir yaptırımda bulunmaz.
    - AKK konusunda atılacak en tutarlı adım, toplu dilekçe vermek, takiben ilgili bakanlıklara şikayette bulunmak olmalıydı ki bu fırsat kaçtı.
    - Bana göre de AKK'nin tamamen kalkması mevcut altyapı ile mümkün değil, ancak internet trafiğinin daha az yoğun olduğu gece saatlerinde kullanıcıların mevcut hız kotaları kaldırılarak bir rahatlama/gaz alma durumu yapılabilir. Sonrasına altyapı uygun hale gelince tamamen kalkmalı.
    - Ve kapanan konudan ders çıkarılıp bu gibi ciddi konular, hukuktan, iletişimden, yasalardan bi haber ergenlerin tekeline bırakılmalı. Yoksa bütün uğraşlar şu an olduğu gibi çöpe gider.

• Steam grubuna girişim ondan çıktım az önce. Yapacağın işi okşayayım evlat.
  • Seninde avatarın çok sevimli.
  • sterilsenfoni kullanıcısına yanıt
    Onca yazının başlıkları bunlar dediğiniz gibi. AKK tamamen kalkarsa sen ben yapmayacağız belki ama çoğu kullanıcı 7/24 download yapacak. Yine 1 internet hattına 3 daire birden danaya girermiş gibi ortak kullanacak. Evet, kullanabilir ve bunu da ISS sorgulayacak veya kontrol edecek değil. Sırf bizim evde bile bazen 7-8 cihaz internete bağlı olduğu oluyor. Önceki mesajımda da değindim, halk bazı şeylere hazır değil. Hükümet-BTK kısmı yine önceki mesajımda yazmıştım. Halk o yolu tercih etmedi, yuhaladı. İsim de vereyim, CHP seçim bildirgesinde vardı. Kılıçdaroğlu kaç defa TV'lere çıkıp dile getirdi, millet forumlarda o adamla dalga geçti sınırsız ve ucuz interneti en güncel altyapı ile en güncel donanım ile sunacağız dediği için. Bakan çıkıp fazla kafa yorarsan delirirsin diyor, 4G'yi atlayıp 5G'ye geçelim diyor cumhurbaşkanı, başbakan taşeron ama telefonu var diyor. Teknoloji, elektronik aletler yanlış yorumlanıyor, yanlış açıyla bakılıyor. Aynı kişiler okullara akıllı tahta koydu, çocuklara tablet dağıttı.(Projenin iptal sebebi de birilerinin cebini doldurması sonucu para kalmamasıydı.) Taşeron ama telefonu var, öğrenci ama tableti var. İki söylem de aynı tarafa ait. Bu nasıl bir tezattır? Devlet rekabeti desteklemek yerine çok farklı şeylere bakıyor, halka yarar sağlayacak şeyler yerine zarar verecek şeylere yatırım yapıyor, destek veriyor. Bunu en çok da üniversiteler ve teknoloji alanında çalışanlar hissediyor. Yani bu ülkeye en büyük katkıyı yapanlar en çok zararı hissediyor. Gerekirse Arabistan'daki şeriat hükümleri gibi kar oranlarına bir üst limit getirilsin. Klavye almak istiyorum ve istediğim gibi bir şey araştırıyorum. Fiyat farkı çok korkunç. Türkiye'den 1 tane alacağıma ABD'den 2 tane alır, 2 Kıta uzaktan gelmesi için kargo ücreti öderim ve cebimde hala para kalır diyorum. Böyle bir durumda bu ülkedekiler biz satamıyoruz diye ağlamasın. Devlet çok fazla vergi alıyor ama esnafımız da kazıklamaya bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Seninde avatarın çok sevimli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.