smile adsde 50gb tı gectiginde hız düsüyormu acaba
smile kullanıyorum 82 gb oldu düşmedi 7 küsür görüyorum , son 1 hafta düşürüyor gibi bu smile bende anlamadım Türkiyede bir internet devrimi olmalıı !
yani eger düsmüyorsa smile geccem sözleşmem yok zaten hep bu günler için yapmıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: akibeel
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
quote:
smile kullanıyorum 82 gb oldu düşmedi 7 küsür görüyorum , son 1 hafta düşürüyor gibi bu smile bende anlamadım Türkiyede bir internet devrimi olmalıı !
yani eger düsmüyorsa smile geccem sözleşmem yok zaten hep bu günler için yapmıyordum
Aynen bende bugüne kadar direndim... Sözleşme yapmamak için...
Olurda yürüyüş fln düzenlenirse ayın sonlarına doğru 25-26 i gibi düzenlenmeli böylece AKK mağduru sayısı ve sinir katsayısı oldukça yüksek olacağından katılım da max. seviyede olacaktır ayın son günü yapılmamalı kesinlikle ertesi gün hızlar zaten artacağından katılım sıfıra yakın olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: aminoasit
Olurda yürüyüş fln düzenlenirse ayın sonlarına doğru 25-26 i gibi düzenlenmeli böylece AKK mağduru sayısı ve sinir katsayısı oldukça yüksek olacağından katılım da max. seviyede olacaktır ayın son günü yapılmamalı kesinlikle ertesi gün hızlar zaten artacağından katılım sıfıra yakın olabilir.
Acikcasi cidden iyi bir tespit olmus... :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
quote:
usta belli olmuyor 12 aylık sözleşme yapmıştım 11 ay düşmedi son ay düştü , sonra tekrardan sözleşme falan yapmadım , şuan hala düşmedi 90 gb a yaklaştı hız 7 mbit, yorumları okuyunca ve kendi deneyimime göre smile ttnetten daha az akn uyguluyor çok ilginç. al bi smile dene bakalım sözleşme yapma
Smile'da da düşmesi lazım. Geçen beni tel ile aradılar. Geçersem fiyat değişikliği olmayacağını ve hediye olarak dsmart vereceklerini söylediler. Akk olup olmadığını sorsum, mejburen titinete uymak zorunda olduklarını, tüm servis sağlayıcıların da(titi altyapısı kullanan) kota uygulamak zorunda olduğunu söylediler. Yani smilda düşmüyor diye bişey yok.
Bir kaç kişi toplansın İstanbul da pankart assınlar işlek bir yere bak nasıl haberlerdesin
Ya en kötü durumda olanlar ttnet ten başka servis sağlayıcı imkanı olmayanlar benim gibi.
Bizim milletin özelliği her şeyi unutmasıdır. 80 ihtilalini bilen var mı aramızda ? Körfez depremini hatırlayan var mı ? Her şeye alışırız biz. Zamanla 1 mbit internete de alışcaz merak etmeyin. Sanki hiç kotasız kullanmamış gibi olucaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme