Şimdi Ara

AKK' ye karşı sustuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum çoğu kişi durulmuş. Kaç gündür dusukhizahayir.com' da 36bin' de kalmış imzalar, siteyi kuran arkadaşımız ortaya çıksın ve o imzaları değerlendirelim artık, böyle olmaz. Toplu olarak telefonları mı internetleri mi neyi iptal ediyorsak edelim, tam zamanında sustunuz. Kemik atar gibi 3mb verenlere karşı biraz daha dirensek resmi olarak da hakkımızı alabiliriz diye düşünüyorum. O 3mb' ler 2 3 ay sonra tekrar 1mb olacaklar çünkü sözleşmede öyle bir madde yok ki olması için de sanırım BTK' ya tarife önermeleri lazım. Uzun iş.

• Kesinlikle haklı arkadaş 3mbitler bile resmi değilken böyle tepkisizlik olmaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Kesinlikle haklı arkadaş 3mbitler bile resmi değilken böyle tepkisizlik olmaz!
    resmi olsa bile değişen ne olacak bence sonuna kadar gidip hatlari iptal edelim topluca bir günde işte biri düzenlese öyle bir şey kesin kapatacam diyenlerin sayisi belli bir sayiya ulaştiği zaman belli bir günde herkez bulundugu illerde yürüyüş düzenliyelerek türk telekoma yürüse sonrada iptal ettirseler diyecem bunun tek zor tarafi faturalar çogu kişinin kendi adina değil evden birinin adina oda işi oluyor yaşli oluyor filan onlarida götürnek olmaz o curcunaya tez elden güzel bir şeyler düşünmek lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

resmi olsa bile değişen ne olacak bence sonuna kadar gidip hatlari iptal edelim topluca bir günde işte biri düzenlese öyle bir şey kesin kapatacam diyenlerin sayisi belli bir sayiya ulaştiği zaman belli bir günde herkez bulundugu illerde yürüyüş düzenliyelerek türk telekoma yürüse sonrada iptal ettirseler diyecem bunun tek zor tarafi faturalar çogu kişinin kendi adina değil evden birinin adina oda işi oluyor yaşli oluyor filan onlarida götürnek olmaz o curcunaya tez elden güzel bir şeyler düşünmek lazim.

Alıntıları Göster
    dusukhizahayir.com' daki imzalar resmi bir birime iletilmiş mi? bilgin var mı bu konuda? facebook beğenisi de neyin nesidir orda? ticari firmaların deli gibi bizi beğenin size şöyle böyle hediye vericez demesi gibi olmuş?Bırakın bu hareket facebook tan doğsun dusukhizahayir.com'a varılsın. facebook katmasanız olacakmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drpakers -- 15 Mayıs 2012; 4:05:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drpakers

dusukhizahayir.com' daki imzalar resmi bir birime iletilmiş mi? bilgin var mı bu konuda? facebook beğenisi de neyin nesidir orda? ticari firmaların deli gibi bizi beğenin size şöyle böyle hediye vericez demesi gibi olmuş?Bırakın bu hareket facebook tan doğsun dusukhizahayir.com'a varılsın. facebook katmasanız olacakmıştı...

Alıntıları Göster
    Susan yok, şikayet edenleri incelersen, TTNET aboneliklerine çoğu Abone son verdi, bu sebeblede şikayetlerin düşmesi normaldir.

Bende dahil, 3 mbit olsa ne fark edecekti, uydunette 3 mbit aknsiz 49 lira, TTNET sözde 8mbit ama özünde 3 mbit 59 lira, kimse artık bu oyunlara gelmiyor.

AKN ne Aknsi, alt yapı bitmiş, yüksek hızlar masal oldu.

Eylülde göreceksiniz TTNET başlığı dahi şuan yazanlardan %50 daha fazla azalacaktır.

TTNET bindiği dalı kesti, özeti budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Susan yok, şikayet edenleri incelersen, TTNET aboneliklerine çoğu Abone son verdi, bu sebeblede şikayetlerin düşmesi normaldir.

Bende dahil, 3 mbit olsa ne fark edecekti, uydunette 3 mbit aknsiz 49 lira, TTNET sözde 8mbit ama özünde 3 mbit 59 lira, kimse artık bu oyunlara gelmiyor.

AKN ne Aknsi, alt yapı bitmiş, yüksek hızlar masal oldu.

Eylülde göreceksiniz TTNET başlığı dahi şuan yazanlardan %50 daha fazla azalacaktır.

TTNET bindiği dalı kesti, özeti budur.

Alıntıları Göster
    beter olsunlar yahu 2012 yılında download 1-3 mbit upload 0.8 mbit .millet internet paylaşıyor diye saçma sapan uygulamalar geliştirdiler.şu dandik internete 25 tl den fazla verilmez normalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

beter olsunlar yahu 2012 yılında download 1-3 mbit upload 0.8 mbit .millet internet paylaşıyor diye saçma sapan uygulamalar geliştirdiler.şu dandik internete 25 tl den fazla verilmez normalde.

Alıntıları Göster
    Evet, biraz tepki azaldı gibi.
    Hele hele 1mbit 3e yükselince çoğumuz "buna razıyız" bile demeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Evet, biraz tepki azaldı gibi.
    Hele hele 1mbit 3e yükselince çoğumuz "buna razıyız" bile demeye başladı.

Alıntıları Göster
    en az 5-6 mbit verilsin susalım.
  • quote:

ismine bakınca 5-6 da kesmez seni gibi görünüyor...
  • quote:

quote:

isim lafın gelişi aslında 125 gb yi flan geçtiğim olmadı ama tam bir dizi indireyim derken 1 mbit olması adamı 3-4 saat bekletmesi fena bişey. bence 6 mbit herkes için uygun olurdu.
  • quote:

quote:

quote:

isim lafın gelişi aslında 125 gb yi flan geçtiğim olmadı ama tam bir dizi indireyim derken 1 mbit olması adamı 3-4 saat bekletmesi fena bişey. bence 6 mbit herkes için uygun olurdu.

Alıntıları Göster
    TTnet varsa 3 mb razıyız diyen arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz ama normal hız alamıyoruz adamlar ekmek yiyemiyorlar açlıktan 50 mb 100 mb net kullanıyorlar bizde ise şuna bak yaa

"devlet bize bahmi " yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1438

TTnet varsa 3 mb razıyız diyen arkadaşlar türkiyede yaşıyoruz ama normal hız alamıyoruz adamlar ekmek yiyemiyorlar açlıktan 50 mb 100 mb net kullanıyorlar bizde ise şuna bak yaa

"devlet bize bahmi " yapacak bişey yok

Alıntıları Göster
    Aslında susmak değil aslına bakılırsa onlar istemedikçe bir değişme olacağı yok. O sitedeki imzaları görüp TTNet bu yapılanları kaale aldı mı orası da bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Aslında susmak değil aslına bakılırsa onlar istemedikçe bir değişme olacağı yok. O sitedeki imzaları görüp TTNet bu yapılanları kaale aldı mı orası da bilinmez.

Alıntıları Göster
    smile adsde 50gb tı gectiginde hız düsüyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

Alıntıları Göster
    akk çok tutulmuş üyeler arasında bende akk karşıtıydım ancak bu akşam akk taraftarı oldum.hatta akknin günlük 130 mb olması taraftarıyım.kotayı aşınca hız 96 kya düğşecek.gece 12de hıuz eskiis gibi olacak akşam 6 da tekrar kotaya girecek vb gibi
  • İmzadan haberleri bile yoktur belki ayni benim gibi gidin kapattirin tepki oyle olur her yerde soyluyorum bu islerden anlayan birileri bizi organuze etse toplu kapatmalar baslasa

1 ay fazla degil bakin nadil tarifeler cikartirlar ko.ek olurlar resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: qedo

İmzadan haberleri bile yoktur belki ayni benim gibi gidin kapattirin tepki oyle olur her yerde soyluyorum bu islerden anlayan birileri bizi organuze etse toplu kapatmalar baslasa

1 ay fazla degil bakin nadil tarifeler cikartirlar ko.ek olurlar resmen
    Hala bizim milletin toplu halde tepki vereceğini düşünen insanlar var, hey Allah ım... o güzel uykunuzdan uyanın artık bir zahmet.
  • quote:

smile kullanıyorum 82 gb oldu düşmedi 7 küsür görüyorum , son 1 hafta düşürüyor gibi bu smile bende anlamadım
    Türkiyede bir internet devrimi olmalıı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

quote:

smile kullanıyorum 82 gb oldu düşmedi 7 küsür görüyorum , son 1 hafta düşürüyor gibi bu smile bende anlamadım
    Türkiyede bir internet devrimi olmalıı !

Alıntıları Göster
    bu ay sonu elvada TeyTeyNet 50gb'dan sonra hani tepkilerden sonra 3,5mb yaptılar dedik iyinin kötüsü net gezinirken problem olmuyordu şimdi ise tekrardan 1mb hıza çekmişler nasıl ticaret anlayışıdır.Parayı çabası ile veren veren benim müşteri değil enayi yerine konan benim ,başlarım böyle işe

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

bu ay sonu elvada TeyTeyNet 50gb'dan sonra hani tepkilerden sonra 3,5mb yaptılar dedik iyinin kötüsü net gezinirken problem olmuyordu şimdi ise tekrardan 1mb hıza çekmişler nasıl ticaret anlayışıdır.Parayı çabası ile veren veren benim müşteri değil enayi yerine konan benim ,başlarım böyle işe

Alıntıları Göster
    ttnet bekle beni :D wireless üssü kuracamda ttnete para yedirmeyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcycle

ttnet bekle beni :D wireless üssü kuracamda ttnete para yedirmeyecem

Alıntıları Göster
    sayfalar taksit taksit açılıor allah belanı versin teğteğ net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.