|
Netflix, şifre paylaşım yasağını ABD’ye getirdi: Sırada Türkiye mi var?
-
-
Bu servisler iyice zıvanadan çıktı. Zam yap kalite, kalite düşür. Eski yöntemlere dönme zamanı geliyor galiba
-
Torrentle devam
-
Hadi prime ve disney + ı anladım fiyatları daha makul ve görüntü çamur gibi değil. Netflix hem çamur gibi hemde aylık 98 TL el insaf.
Vay maç x platformunda dizi y platformunda derken izliyeceğimiz sonuç itibariyle tv aylık 200-300 TL gider var.
Klasik tv yi açar biraz dmax biraz tlc arada ajasnlara bakarım. Hiç olmadı açarım trt çocuk da rafadan tayfa ile vıcık izlerim daha iyi.
-
Disney fakir netflixi gibi disney fiyatı netflixten yüksek olsa çoğu disneyci netflixci olurdu fiyattan dolayı çoğumuz disney plus aldık geçen haziran ayında şimdi yenilem dönemim geldi sayılır 15 gün var
-
Eğer bu parola yasağı gelirse çoğu kişi kapatır netflix istersen dene
-
Yanlış bir karar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Netflix görüntü kalitesi nasıl çamur gibi çok şaşırtıcı. 50Mbit balğantı ile 4K atmos/vision kalitesinde görüntü alıyorsun, ayrıca netflix dışındaki TRde satılan tüm platformları denedim, cidden çok zayıf ve yeni içerikler geç ve az geliyor. TR'de ek şifreye para gelebilir belki ama çok cüzi olur bedeli, kaldıramayız yoksa.
-
Bütün paketler de 4k atmos var mı üstad?
Ben standart paket kullanıyorum. 4k nın yanından yöresinden geçmiyor. En üst paketten bahsediyor olabilirsiniz. Prime 39 TL netflix 100 küsür TL arada uçurum var.
Yine dediğim gibi o maçı izkim bu diziyi izlim derken 3-4 farklı platforma abone olmak lazım ki o da bana göre hiç ama hiç mantıklı değil.
Bu arada içerik anlamında size katılıyorum. Disney i çok bilmem ama prime da doğru düzgün birşey yok. Yine içerik anlamında ülkemiz de netflix en dolusu. Sadece standat üyeliğin görüntüsü kalitesi artmalı bence o konuda prime 10 numara ki yeni zamlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farks -- 25 Mayıs 2023; 0:16:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet netflix ile anlaşıp içeriklerini olabildiğince kendi sunucularında tuttuklarını söylemişti, yani izlerken fiziksel olarak yurt dışına değil TN sunucularından veri geliyormuş. Ben de TN'e geçtikten sonra ciddi kalite düşüşü hissettim. Siz de mi TN kullanıyorsunuz?
-
Ben yerel bir servis sağlağıcı kullanıyorum o da alt yapısını ttnetten alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4 kişilik paketi kullanıyorum, bu nedenle 4K görüntü alıyorum, standart kullandım daha önce 2 kişilik olan, onda da hiç çamur olmadı ama şimdi hatırladığım eskiden adsl'im vardı bakır, ayrıca bi kaç defa telefonun ağından bağlandım işte bu bağlantı türlerinde dediğin gibi ilk açılırıken çamur gibi olup sonra görüntü düzeliyordu. Senin bağlantında sorun olabilir belki.
-
en iyisi blu tv hepsiburada ile 14,90 tl
-
arkadaşlar,
bu netflix uygulaması ile, tarayıcı arasında belirli bir görüntü farkı var mı sizce de?
sanki uygulamada görüntü bir tık daha iyi gibi geldi bana. yoksa psikolojik mi?
-
Torrent varken
-
Dincer KaracatwitterDincer Karacahttps://twitter.com/dincka77/status/1681928958361608192?t=yU7NUSzQxKV4ckCEq3N4jQ&s=08
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu servisler iyice zıvanadan çıktı. Zam yap kalite, kalite düşür. Eski yöntemlere dönme zamanı geliyor galiba
|
Torrentle devam
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X