Şimdi Ara

Akko CS Jelly Pink Switch x69 adet 3pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Akko CS Jelly Pink Switch x69 adet 3pin

Elimde 69 adet (evet 69, 70 adetti 1 tanesinin pini kırıldı) akko cs jelly pink switch var. Kendileri akko klavyeden çıkmadır. Test videosu vb her şeyi sağlayabilirim. Garanti ve kutu yok, elimde düzgün bir poşette duruyorlar.

Hepsine kendim teker teker DİKKATLİCE spray liquid yağlama yaptım. İnternetten uzun araştırmalar sonucu bu yağlama şeklini seçtim :) ucuz ve hızlı olarak. Sıvı silikon gresle switch e hasar vermicek şekilde fırça yardımıyla yağladım. Aldığım sonuç gayet de güzel oldu. İnternette spray liquid yağlamanın klavyeyi bozduğunu anlatan videolar var evet doğru bozuyor ama ben o tarzda yapmadım.

Silent ve Linear bir switchle takas olur (70 adet). Tercihen epomaker sea salt silent ve gateron silver silent

Akko CS Jelly Pink Switch x69 adet 3pin

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 600 TL Miktar : 69 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.