Şimdi Ara

[SATILIK] PreSonus Eris E3.5 Hoparlör (Referans Monitör) + QED RCA + Oehlbach SP-15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILIK] PreSonus Eris E3.5 Hoparlör (Referans Monitör) + QED RCA + Oehlbach SP-15
    |SATILIK| PreSonus Eris E3.5 Stüdyo Referans Monitörü (Çift)
    + QED Performance Audio J2P 3 Metre
    + Oehlbach SP-15 1000 Transparan Hoparlör Kablosu Yaklaşık 3 Metre Kadar

Kutu İçeriğine 3 Üründe Dahildir.

Fiyat: 1.000tl

06/2020 Tarihinde alındı.

Kutusu/Faturası ve Tüm kutu içeriği ve belirttiğim ürünler birlikte kutuya dahil gelecek.

En ufak problemi bulunmuyor.

Ben oyun, film ve müzik dinlemek için kullandım. Kesinlikle boyundan büyük işler başarıyor.

Farklı bir donanıma bütçe çıkarmak için satmak istiyorum.

Kargo ücreti bana ait. İskenderun çevresine elden teslim edebilirim.

Ürünün resmi sayfasıhttps://www.presonus.com/products/Eris-E35

[SATILIK]  PreSonus Eris E3.5 Hoparlör (Referans Monitör) + QED RCA + Oehlbach SP-15
    [SATILIK]  PreSonus Eris E3.5 Hoparlör (Referans Monitör) + QED RCA + Oehlbach SP-15

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Kasım 2022 Satıldığı Şehir : Hatay, İskenderun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Takasa açık mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7r7 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Ürün satıldı forum üzerinden. Satıldı olarak işaretlendi ancak mobilde görünmüyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.