Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satıldı
    Akko 7th anniversary mod 007 klavye
    %75 klavye, manyetik switchler mevcut switchler her tuş ayrı ayrı aktivasyonu vs ayarlanabiliyor, rapid triggers, dks falan mevcut ucuz yollu wooting alternatifi. İsterseniz normal 3 pin mekanik switchlerde uyumlu, hotswap. 2 haftadır bende tertemiz sorunsuz, denemek için almıştım.
    Fiyat: Satıldı

Satıldı Satıldı Satıldı Satıldı

Blitzwolf BW-Kb3
    Buda 10 ay önce banggood üzerinden almıştım, her hangi bir sorunu bulunmuyor temiz. %75 boyutta, 2.4ghz bt usb 3 modlu, hotswap. Switch olarak durock splash brothers switchler mevcut, ekstra olarak bunlara film taktım. F tuşları ve space kailh box taro. Spacede splash brother yayının gücü tam yetmiyor kaldırmaya o yüzden bunu tercih ettim ayrıca sesi daha tok. Keycap olarak gmk prepress var, kalan diğer setide yolluyorum yanında ekstra 6 tanede switch veriyorum.
    Fiyat: Satıldı

GMK Jamon Doubleshot Pbt keycaps
    Alixpress üzerinden almıştım çok kullanmadım, cherry profile. Eksik tuş vs bulunmuyor her türlü klavye boyuna uyacak tuş mevcut.
    Fiyat: 750 TL Son

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu, Fatsa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.