Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı Satın Al 29 Ekim 2023 02:29 1 1 Satıldı Akko 7th anniversary mod 007 klavye%75 klavye, manyetik switchler mevcut switchler her tuş ayrı ayrı aktivasyonu vs ayarlanabiliyor, rapid triggers, dks falan mevcut ucuz yollu wooting alternatifi. İsterseniz normal 3 pin mekanik switchlerde uyumlu, hotswap. 2 haftadır bende tertemiz sorunsuz, denemek için almıştım. Fiyat: Satıldı Blitzwolf BW-Kb3Buda 10 ay önce banggood üzerinden almıştım, her hangi bir sorunu bulunmuyor temiz. %75 boyutta, 2.4ghz bt usb 3 modlu, hotswap. Switch olarak durock splash brothers switchler mevcut, ekstra olarak bunlara film taktım. F tuşları ve space kailh box taro. Spacede splash brother yayının gücü tam yetmiyor kaldırmaya o yüzden bunu tercih ettim ayrıca sesi daha tok. Keycap olarak gmk prepress var, kalan diğer setide yolluyorum yanında ekstra 6 tanede switch veriyorum.Fiyat: Satıldı GMK Jamon Doubleshot Pbt keycapsAlixpress üzerinden almıştım çok kullanmadım, cherry profile. Eksik tuş vs bulunmuyor her türlü klavye boyuna uyacak tuş mevcut. Fiyat: 750 TL Son Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu, Fatsa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad