Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad Satın Al 3 Ağustos 2023 15:25 1 1 Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad Razer Deathadder V3 21.06.2023 faturalı 1 ay falan kullandım, her hangi bir sorunu vs. bulunmuyor. Kutusu, faturası duruyor garantisi devam etmekte. Fiyat: 1100Steelseries Bungee Bunuda mouse ile birlikte almıştım, gaming gen'den. Sorunsuz buda, kablosu hafif çok gerekmiyor ama yine de sabit tutması için almıştım. Fiyat: 200 Klasse Uniqe Control Mousepad Tasarımı için aldım bunuda, yüzeye ve control olmasına alışamadım. 2 hafta denemişimdir. 07.03.2023de teslim almışım bunuda. Sorunsuz aynı şekilde. Fiyat: 300Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu, Fatsa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün DeepCool AK500 Digital - Phanteks M25 14 CM Fan 3lu set PBT Klavye Tuştakımları - Keycaps Satıldı [SATILDI] Razer Deathadder V3 Kablolu, SS Bungee, Klasse Uniq MousePad