Şimdi Ara

AKKSİZ İNTERNET VERDİGİNİ SOYLEYEN FİRMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  AKKSİZ İNTERNET VERDİGİNİ SOYLEYEN FİRMA
    Arkadaşlar uzun zaman sonra mesaj vermiş olacağım ama.AKN AKK yok.Sınırsız 8 megabit 30 tl.Ping işinden pek anlamıyorum bakın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusmania35

AKKSİZ İNTERNET VERDİGİNİ SOYLEYEN FİRMA
    Arkadaşlar uzun zaman sonra mesaj vermiş olacağım ama.AKN AKK yok.Sınırsız 8 megabit 30 tl.Ping işinden pek anlamıyorum bakın bakalım.

Speedtest.net e girip hiz testi atarmisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende airfiber kullanıyorum 12 Mbps AKK'siz 35 TL Gayette memnunum 3 aydır kullanıyorum hiç problem çıkarmadı ping sabit 25 den yukarı çıkmadı.
    Tavsiye ederim

• Airfiber kullanıyorum, yeni yerleşim olduğundan türk telekom hat çekmedi.

8mbps 35 tl ödüyorum ping 30 u geçmiyor..
    8 mbps kullanıyorum ama 10mbps hız almaktayım.

Verdikleri anten UBNT Ubiquiti LiteBeam LBE-M5-23

Tek sıkıntı nadirde olsa 5-6 saniye boyunca pingin 500 lere çıktığı oluyor. (yaklaşık 10 dk da bir)
  • ChloeMC C kullanıcısına yanıt
    10 dakikada bir nadir değil bence. Bir yerler de sorun var.
  • sky@net kullanıcısına yanıt
    Bazen 10 dk da bir bazen yarım saat bezen 6 dk da bir 1-2 saat hiç yükselmediği de oluyor..
    Modemin bağlantı kablolarında temassızlık oluyor belki ondandır cat6 ethernet kablosu alıp test edeceğim.
    Bir kaç kez müşteri hizmetlerine bu durumu söyledim bizle ilgisi yok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChloeMC -- 12 Eylül 2016; 11:17:44 >
  • ChloeMC C kullanıcısına yanıt
    Evet bağlantıları kontrol et bir de mümkünse başka bilgisayarlardan kontrol et.
  • airfiber hizmetini hangi firmalar sunuyor şu anda bulamadım pek?
  • Expertiest E kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir konu açmıştım daha önceden.

https://forum.donanimhaber.com/m_117123486/tm.htm
  • Arkadaşlar benim hız nasil?Ben memnunum.Siz ne dersiniz bu hizmete.
  • Bu airfiber internete 5 ghz demişsiniz.piyasada 5 ghz destekleyen onlarca telefon var onlarla bağlanmak mümkün mü acaba aracı bir modem veya anten olmadan.

• hızınızı ve kotanızı iss yazılımından ayarlıyorlar kullandıkları yazılım ve cihazlar iyi ise sorunsuz kullanırsın 8mbit hız ile anlaştıysan altına düşmez bazı hat yoğunluğuna göre veriyor
  • acaba bnm evden 2 km otede vericisi var nasil uzaklik sizce ve wifi olarak dagitabilirmiyim komsumuzda kullansa olurmu kullanabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanozbas8688

acaba bnm evden 2 km otede vericisi var nasil uzaklik sizce ve wifi olarak dagitabilirmiyim komsumuzda kullansa olurmu kullanabilir mi?

Kuş bakışı 15 km uzakta benim verici.Çok rahat çekiyor.2km arada bir şey yoksa sorun olmaz bence.5 GHZ lik mikrotik işe yarar.
  • plusmania35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı durumdayım bina yeni diye hiçbir firma alt yapı sağlamıyor mecbur WiFi internet kullanacaz. 5KM uzaklıkta verici var online oynanabilir mi ? Pingler yüksek mi speedtest yapabilir misiniz acaba şimdi

• Akk siz upload veriyorum diyen superonline uploada akk uyguluyor hemde vdsl kullanırken

• quote:

Orijinalden alıntı: porsheli

Akk siz upload veriyorum diyen superonline uploada akk uyguluyor hemde vdsl kullanırken

Ben de akk yok arkadaşım.Bu firma akk yapmıyor.Yapsa zaten cazibesi kalmaz bunun.Biz de vdsl altyapısını kullanıyoruz bu arada.Bu arada ben hizmetten memnun kaldıgım için netin hızını 16 mbpse çıkarttım.16 mbps şu an 45 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusmania35 -- 5 Şubat 2017; 18:21:47 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Maknet internet hizmeti sahibi olan Aydınoğulları Tel. ve Bil. ltd.şti. şirketi olarak 2012 yılından bu tarafa aktif olarak hizmetinizdeyiz. Müşterilerimizin internet erişiminde Superonline Metro Ethernet internet hizmetini kullanmaktayız. Kullandığımız Gigabyte taşıyıcılarımız sayesinde ve yedekli vericilerimiz ile müşterilerimize memnuniyet garantili hizmet vermeye çalışıyoruz. Memnuniyet sağlayamadığımız müşterilerimize ise ödedikleri internet ücretlerinde iade işlemi uygulayarak mağdur olmamalarını sağlıyoruz. Sormak istediğiniz her türlü konuya cevap verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.