Şimdi Ara

AKKSİZ İNTERNET VERDİGİNİ SOYLEYEN FİRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsmi maknet 200 tl kurulum ucreti aylik 25 tlye 8 mbps akksiz internet verdiklerini soyluyorlar tooway gibi uydudan internet hizmeti veriyorlar ayrica downloada girdiginde 8 mbps yi geciyor download hizi bunu veya benzerini kullanan varmi forumda yada yorumda bulunabikecek birisi ben baglatmayi dusunuyorum izmir manisa denizli ve samsunda hizmet veriyorlar btkda sorguladim firmanin lisansi var aydinogullari olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyturk274 -- 8 Ağustos 2016; 23:39:16 >

• Up
  • Airfiber o uydudan verilmiyor.

Performansini kullananlara sorun. Aksi taktirde iyimi kotumu bilemezsiniz
  • Varmi forumda hic kullanan
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    airfiber değil dostum 200tlyi kurulumda veriyorsun aylık değil sonra aylık 15tl internet ücreti birde wifi değil istersen cşhazını alıp kendi internetini wifi olarak kullanabiliyorsun
  • crazyturk274 C kullanıcısına yanıt
    5 ghz frekansında Wifi veriyor, bizim cihazlar 2,4 ghz olduğu için ekstra cihaz takmak durumunda kalıyorsunuz.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    siz airfiberden bahsediyorsunuz dimi
    Evet. çatıya her anten koyan uydu internet veriyor demek değildir kaldı ki uydu internette akk'sız paket yok ve aşırı pahalı. Onların kullanım amacı çok farklı, hiçbir internet altyapısının olmadığı, cep telefonunun bile çekmediği dağ, bayır gibi yerler ile tekneler için tercih ediliyor. airfiber/wifi ise tam aksine şehrin ortasında çatıya 5 ghz outdoor wifi anten ve router takılarak kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 9 Ağustos 2016; 15:10:26 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    peki bu airfiber/wifiler nasıldır kullanım açıısndan
    En çok şikayet edilen konu, hızın stabil olmayıp dalgalanması ve yüksek ping değerleri
  • Merkeze yakışan stabil 8 alırsın ama kötü hava koşularında aynı TV gibi çekmeme olabilir
  • fahri1156 kullanıcısına yanıt
    200tl kuurlum ve aylık 25 tl uygunmu bu tür internet hizmetleri için bana az gibi geldi
  • Ben iki senedir uydunet kullanıyorum çatıya ufak bir cihaz kuruyorlar. 8mb akk siz 43tl ödüyorum. Benden kurulum vs. ücret almadılar hiç.
  • Kullandığınız hizmetin adı uydunet değil. Uydunet ismi Türksat AŞ'nin kablo tv üzerinden internet hizmetine verdiği isimdir. Gerçi onun da uydu ile alakası yok, milletin kafasını karıştırıyorlar sadece
  • Evet dilimiz öyle alışmış sistem basit aslında çatıya kurulan cihaz şehir merkezindeki vericiden sinyal alıyor bizde o sinyaldeki interneti kullanıyoruz.
    Evet kurulum 180 200 TL arası bir fiyat 25 TL zaten çok ucuz İnşallah kayıpsız hız ufak ping alırsınız
  • o zaman ben burdan sorııym size herşeyi sonuçta satıcı yanlış yönlendirebiliyor kimse malını kötülemez
    net 8mb kullanabiliyor musunuz düşme yada yükselmeler oluyormu
    belli saatlerde yavaşlama oluyormu
    ping değerleri nasıl
    hangi firmayı kullanıyorsunuz
    mesala ben a şehrinde aldım bu interneti a şehrindede haliyle o firma interneti destekliyor ben b şehrine gittiğimde bu interneti kullanamıyorum demi eğer firma b şehrine hizmet vermiyorsa ve b şehri a şehrine 200 km uzaktaysa
  • Eğer ana merkezınde metro internet var ise bi nevı ıyı olabılır ama kesınlıkle ping stabil olmaz hızda dalgalanmalar olabılır deneyıp gormen lazım ama oyun oynayamazsın fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Eğer ana merkezınde metro internet var ise bi nevı ıyı olabılır ama kesınlıkle ping stabil olmaz hızda dalgalanmalar olabılır deneyıp gormen lazım ama oyun oynayamazsın fazla.
    Arkadaşlar bulunduğum ilçe İzmirin kırsal kısmı.Ben de çarşıda dolaşırken taahütsüz 8mbps internet 30 tl yazısını gördüm.Girdim dükkana anllatı bana arkadaş.Bana da cazip geldi.Geçmişte nalet Turk Telekom nalet Turknet aboneliklerim var.Yeni aldığım eve 8aydır alt yapı sağlayamadılar.Ronaldoyu getirmeyi biliyorlar.Önce altyapıyı yapmaları gerek ama nerde.Neyse yaklaşık 15 gündür kullanıyorum makneti.Aydınoğulları diye bir firma.Uşak Eşme merkezi.Yatırımcıları Kanadalı.Yaklaşık 50kmden çekiyorum neti.Ama açık alan.Ben hizmeti beğendim.200 tl mikrotik denen cihazın ücreti.5GHZ lik.30 tlde 8 mbps in ücreti.Akn yok.Hız stabil.Dalgalanma oluyor diyenlere aldanmayın.TTNetten daha iyiler.

• plusmania35 kullanıcısına yanıt
    Akk yok degilmi ve upload ne kadar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.