zar zor aldım paramızı suç duruyusundada bulanacagım
quote:
Orjinalden alıntı: Umit
Kesinlikle katılıyorum baş şuçlu emniyettir, bir diğer husus artık araç muamelerinin , ehliyet verilmesinin, araç alımsatım işlemlerinin trafik şubelerinden alınması gerekir, bunlarla polisin ne işi var? Bir taşıt alım satımıyla , plaka çıkarılmasıyla, ehliyet verilmesiyle polisin ne işi var ne alakası var, neden bu tip işleri polis yapıyor. Bir zamanlar böyle başlamış böyle gidiyor , vergiyi de polis toplasın o zaman , faturaları da polisler getirsin, zaten polise yeterince postacılık yaptırılıyor. Binlerce üniversite mezunu muhasebeci maliyeci , iktisatçı, işletmeci genç iş için kıvranıyor, biz polise alakası konularda anlamadığı yabancılık çektiği konularda iş yüklüyoruz. Trafik şubelerinin tamamen kapatılıp buradaki polislerin de dağıtılması gerekiyor, ki asli işlerine dönebilsinler. Şimdi ki durumdan ancak çok cüzi bir topluluk hoşnut , onun da sebebi belli zaten!
quote:
Orjinalden alıntı: triger
quote:
Kesinlikle katılıyorum baş şuçlu emniyettir, bir diğer husus artık araç muamelerinin , ehliyet verilmesinin, araç alımsatım işlemlerinin trafik şubelerinden alınması gerekir, bunlarla polisin ne işi var? Bir taşıt alım satımıyla , plaka çıkarılmasıyla, ehliyet verilmesiyle polisin ne işi var ne alakası var, neden bu tip işleri polis yapıyor. Bir zamanlar böyle başlamış böyle gidiyor , vergiyi de polis toplasın o zaman , faturaları da polisler getirsin, zaten polise yeterince postacılık yaptırılıyor. Binlerce üniversite mezunu muhasebeci maliyeci , iktisatçı, işletmeci genç iş için kıvranıyor, biz polise alakası konularda anlamadığı yabancılık çektiği konularda iş yüklüyoruz. Trafik şubelerinin tamamen kapatılıp buradaki polislerin de dağıtılması gerekiyor, ki asli işlerine dönebilsinler. Şimdi ki durumdan ancak çok cüzi bir topluluk hoşnut , onun da sebebi belli zaten!
Dostum büyük geçmiş olsun.
bı ehlıyet yuzunden
haneye tecavuzden 2 yıl hapıs yemene gerek yok . sen hakkını usuluyle efendıce ara bence bı sonuca ulasırsın .
3-) 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi
Baş suçlu bu. Bu salaklar müsaade etmese kimse böyle "HAYATİ OLMASI GEREKEN" bir konuda at koşturamaz. 2. suçluda aha şu;
sürücü kursumu
Salak lafı yersiz ve gereksiz.Günümüz insanı öyle sahtekarlıklar yapıyor ki evrak sahteciliğini kendini akıllı zanneden sen dahil çoğu kişi anlayamaz.Bazen öyle sahte evraklar kullunılıyorki adli tıp uzmanı arkadaşlarım dahi hayretler içerisinde kalıyor.
quote:
Resmi evrakta sahtecilik büyük suçtur.Lütfen bir dilekçe ile mahkemeye başvurun.Hoş siz bulunmasanız bile emniyet gerekli suç duyurusunda bulunacaktır.
BEN EHLİYETİ DAYIMIN SÜRÜCÜ KURSUNDAN ALDIM...Bİ SORUN ÇIKMAZ UMARIM
çok teşekkürler dostum
quote:
Orjinalden alıntı: meganizm
quote:
quote:
Dostum büyük geçmiş olsun.
bu devirde babana bile güvenmicen
quote:
Orjinalden alıntı: rocky_m5
BEN EHLİYETİ DAYIMIN SÜRÜCÜ KURSUNDAN ALDIM...Bİ SORUN ÇIKMAZ UMARIM
geçmiş olsun hocam
çok sagolun
quote:
Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|
geçmiş olsun hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme