Şimdi Ara

akla gelmiyecek sahtekarlık burası türkiye !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    suç duruyusundada bulanacagım
    quote:

Orjinalden alıntı: Umit

Kesinlikle katılıyorum baş şuçlu emniyettir, bir diğer husus artık araç muamelerinin , ehliyet verilmesinin, araç alımsatım işlemlerinin trafik şubelerinden alınması gerekir, bunlarla polisin ne işi var? Bir taşıt alım satımıyla , plaka çıkarılmasıyla, ehliyet verilmesiyle polisin ne işi var ne alakası var, neden bu tip işleri polis yapıyor. Bir zamanlar böyle başlamış böyle gidiyor , vergiyi de polis toplasın o zaman , faturaları da polisler getirsin, zaten polise yeterince postacılık yaptırılıyor.
    Binlerce üniversite mezunu muhasebeci maliyeci , iktisatçı, işletmeci genç iş için kıvranıyor, biz polise alakası konularda anlamadığı yabancılık çektiği konularda iş yüklüyoruz.
    Trafik şubelerinin tamamen kapatılıp buradaki polislerin de dağıtılması gerekiyor, ki asli işlerine dönebilsinler. Şimdi ki durumdan ancak çok cüzi bir topluluk hoşnut , onun da sebebi belli zaten!

• quote:

Orjinalden alıntı: triger

zar zor aldım paramızı
    quote:

Kesinlikle katılıyorum baş şuçlu emniyettir, bir diğer husus artık araç muamelerinin , ehliyet verilmesinin, araç alımsatım işlemlerinin trafik şubelerinden alınması gerekir, bunlarla polisin ne işi var? Bir taşıt alım satımıyla , plaka çıkarılmasıyla, ehliyet verilmesiyle polisin ne işi var ne alakası var, neden bu tip işleri polis yapıyor. Bir zamanlar böyle başlamış böyle gidiyor , vergiyi de polis toplasın o zaman , faturaları da polisler getirsin, zaten polise yeterince postacılık yaptırılıyor.
    Binlerce üniversite mezunu muhasebeci maliyeci , iktisatçı, işletmeci genç iş için kıvranıyor, biz polise alakası konularda anlamadığı yabancılık çektiği konularda iş yüklüyoruz.
    Trafik şubelerinin tamamen kapatılıp buradaki polislerin de dağıtılması gerekiyor, ki asli işlerine dönebilsinler. Şimdi ki durumdan ancak çok cüzi bir topluluk hoşnut , onun da sebebi belli zaten!

Dostum büyük geçmiş olsun.

• bı ehlıyet yuzunden

haneye tecavuzden 2 yıl hapıs yemene gerek yok .
    sen hakkını usuluyle efendıce ara bence bı sonuca ulasırsın .

babanın dedıgı gıbı 200 ytl ıcın adammı oldurcen .
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

3-) 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi

Baş suçlu bu. Bu salaklar müsaade etmese kimse böyle "HAYATİ OLMASI GEREKEN" bir konuda at koşturamaz.

2. suçluda aha şu;

sürücü kursumu

Salak lafı yersiz ve gereksiz.Günümüz insanı öyle sahtekarlıklar yapıyor ki evrak sahteciliğini kendini akıllı zanneden sen dahil çoğu kişi anlayamaz.Bazen öyle sahte evraklar kullunılıyorki adli tıp uzmanı arkadaşlarım dahi hayretler içerisinde kalıyor.
  • quote:

zar zor aldım paramızı

Resmi evrakta sahtecilik büyük suçtur.Lütfen bir dilekçe ile mahkemeye başvurun.Hoş siz bulunmasanız bile emniyet gerekli suç duyurusunda bulunacaktır.
  • BEN EHLİYETİ DAYIMIN SÜRÜCÜ KURSUNDAN ALDIM...Bİ SORUN ÇIKMAZ UMARIM
  • çok teşekkürler dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: meganizm

quote:

zar zor aldım paramızı
    quote:

Dostum büyük geçmiş olsun.

• bu devirde babana bile güvenmicen
    quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

BEN EHLİYETİ DAYIMIN SÜRÜCÜ KURSUNDAN ALDIM...Bİ SORUN ÇIKMAZ UMARIM

• geçmiş olsun hocam
  • çok sagolun
    quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|

geçmiş olsun hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.