Şimdi Ara

akla gelmiyecek sahtekarlık burası türkiye !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    size ibretlik başımdan geçen olayı size aktarmak istedim .
    eylül 2006 da ehliyet almak için akabe sürücü kursu isimli kuruma yazıldım.
    yazılı ve direksiyon sınavını ilk girişte başarıyla geçtim.

sıra ehliyeti çıkarmaya geldi bu güne kadar bütün evrakları harçları elimle yatırmıştım sürücü kursu tarafından hazırlanan dosyamı almaya gittigimde
    178 ytl olan maliye harcını bizim adımıza yatırdıklarını söyleyip makbuzumu verdiler.
    bende makbuzu alıp toplamda 550 ytl ödeyip.
    emniyetten ehliyetimi çıkardım

şimdi gelelim asıl kısma

dün gaziantepe acil bir hasta yetiştirirken üniversite yolu ( trafik çok hızlı akıyor ) 72 km/h ile radara girdim.
    yazın cezamı acelem var derken ;
    ehliyetimim bilgisayar sorgusunda bir sorun var dediler 1.5 saat beni beklettikten sonra
    yine sorgulatıp ehliyetimin maliye harcının yatırılmadıgını acil harcı yatırmazsam ehliyetimin iptal edilecegi bildirildi .

memleketime dönüp emniyet müd gittigimde dosyamdaki evrakın sahte oldugu bu sahtekarlıgın sürücü kursu tarafından yapıldıgı tarafıma bildirildi.
    sürücü kursuna gittim dagıttım orayı onlarda bu sahtekarlıgı maliyenin yaptıgını maliyeden mahkemilik olduklarını mahkeme sonuçlanırsa paramızı alacagımı söyledi
    olayı babam duymuş gitmiş maliyeye cebimdeki ehliyetimim harcını yatırıp emniyetteki dosyama ekletmiş
    babamda bana kızdı diyo 200 ytl için adam mı öldürücen ? ben yatırdım

hiçbir şey önemli degil para hiç önemli degil evrakta sahtecilikten muamele görmem çok dokundu.

şimdi suçlu ?

1- maliyemi
    2- sürücü kursumu
    3- 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi
    4- dürüst yaşamak suçmu

aranızda avukat varsa kanunen napabilirim ?

sis siz olun her işinizi elinizle yapın

saygılarımla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 27 Temmuz 2008; 16:28:13 >

• Sürücü kursu evrakta sahtekarlık yapmışsa vay onun haline..
    Şikayetçi olursan hatta olduktan sonra şikayetten vazgeçsen de ağır ceza'da yargılanırlar.Kısaca hayatları kayar.
  • 3-) 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi

Baş suçlu bu. Bu salaklar müsaade etmese kimse böyle "HAYATİ OLMASI GEREKEN" bir konuda at koşturamaz.

2. suçluda aha şu;

sürücü kursumu
  • Suçlu kim olursa olsun,olan vatandaşa oluyor.
    Benim bu aleme aklım ermiyor...
  • Bu sürücü kursları çıktığından beri işin cılkı çıktı,aracı yerinden kaldıraamayanlara bile ehliyet verildi(Tabi bu işte o sınavlarda görevli olan ve son noktayı koyan öğretmen arkadaşlarda çok suçlu),birde en kızdığım nokta sürücü kursları ehliyetlilere direksiyon dersi verilir diye ilan vermesi her yerde yüzlerine karşı söylüyorum bu yaptığınız ş......sizlik diye ama adamlar çok pişkin,para gelsin de nasıl gelirse gelsin kimin canı yanarsa yansın umurlarında değil.Bu arada arkadaşım şikayetçi ol ve işin peşini bırakma derim.
  • Babamın bir arkadaşının 23 senelik ehliyeti bir kadının üstüne çıkıyor...Üstelik kadın ve babamın arkadaşı ehliyeti 23 sene önce karayollarından almış
    Aralarında 5 gün fark var...Bu adam ne yapsın peki ?
    23 senelik ehliyet ve en sağlam yerden alınmış ?
  • Ben B sınıfı ehliyetimi almadan önce a A2 ehliyetine sahiptim.B sınıfı ehliyetimi almaya gittiğimde emniyetteki polis bana ya biz senin bilgileri yanlış girmişiz sen zaten 3 yıldır B sınıfı ehliyetle(Ehliyetimde A2 yazmasına ragmen) geziyormuşsun dedi.Korkma ama biz düzelttik şimdi onu dediler.
    Burası Türkiye ne olucagı hiç belli değil gerçekten.
    quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

3-) 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 25 Temmuz 2008; 21:12:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız başımıza geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

Suçlu kim olursa olsun,olan vatandaşa oluyor.
  • evrakta sahtecilik+ (nitelikli olabilir) dolandırıcılık

avukat değilim ama gördüğüm okuduğum örnek olaylar sanırım bu şekilde.
  • Geçen gün gazetede okudum ; Adamın biri KFCden tavuk almış,biraz yemiş. İçine bir bakıyor böcek var
    Adam KFCyi dava ediyor vede 40.000 dolar tazminat kazanmış
    Türkiyede böyle birşeyden dolayı tazminat alırmısın ?
    Önce kfcdekiler sana özür diler sen devam edersen seni azarlarlar
    Hadi diyelim davada açtın
    Hakim ne der ?
    Bu kadar çok önemli iş varken bununla gelme bana
    Dava kapanmıştır tüm dava masraflarını öde kardeş..

Memlekette sistem yokki doğru işlesin..
    Herkesin kendi sistemi düzen anlayışı var
  • hammur abi
  • burası türkiye daima vatandaş haksız
    quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Geçen gün gazetede okudum ; Adamın biri KFCden tavuk almış,biraz yemiş. İçine bir bakıyor böcek var
    Adam KFCyi dava ediyor vede 40.000 dolar tazminat kazanmış
    Türkiyede böyle birşeyden dolayı tazminat alırmısın ?
    Önce kfcdekiler sana özür diler sen devam edersen seni azarlarlar
    Hadi diyelim davada açtın
    Hakim ne der ?
    Bu kadar çok önemli iş varken bununla gelme bana
    Dava kapanmıştır tüm dava masraflarını öde kardeş..

Memlekette sistem yokki doğru işlesin..
    Herkesin kendi sistemi düzen anlayışı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

3-) 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyetmi

Baş suçlu bu. Bu salaklar müsaade etmese kimse böyle "HAYATİ OLMASI GEREKEN" bir konuda at koşturamaz.

2. suçluda aha şu;

sürücü kursumu

Bu ülkede en dandik dikiş-nakış, bilgisayar, bilmem ne kursuna gideceğinizde dahi sizden sabıka kaydı istenir. Lakin genel seçimler yapılacağı zaman sabıkalı adamlar, teröristler, vatan hainliğinden ceza yemiş olanlar aday olurlar ve bir güzel Meclis'e girerler. Bunları göz önünde bulundurursak emniyetin yaptığı devede kulak kalır...

KFC olayına bir örnek de büyük ihtimal bir çoğunuzun da duyduğu amerikanyada vuku bulan mikrodalga fırın olayı. Akıllı bir amerikanya vatandaşı kedisini yıkadıktan sonra kuruması için mikrodalga fırına koyar. Doğal olarak kedi mefta olur. Kadın mikrodalga fırın üreticisini mahkemeye verir, çatır çatır tazminatını alır; üstüne üstlük bir de fırının kullanım kılavuzuna "mikrodalga fırında kedi ve benzeri canlıları kurutmak yasaktır" ibaresini koydurur...

Malesef güzelim ülkemizde insana verilen değer içler acısı...

• 1.5 yıl önce evrakları incelemeden ehliyeti cebime koyan sonrada beni sorgulayan emniyet suçlu.
  • Kesinlikle katılıyorum baş şuçlu emniyettir, bir diğer husus artık araç muamelerinin , ehliyet verilmesinin, araç alımsatım işlemlerinin trafik şubelerinden alınması gerekir, bunlarla polisin ne işi var? Bir taşıt alım satımıyla , plaka çıkarılmasıyla, ehliyet verilmesiyle polisin ne işi var ne alakası var, neden bu tip işleri polis yapıyor. Bir zamanlar böyle başlamış böyle gidiyor , vergiyi de polis toplasın o zaman , faturaları da polisler getirsin, zaten polise yeterince postacılık yaptırılıyor.
    Binlerce üniversite mezunu muhasebeci maliyeci , iktisatçı, işletmeci genç iş için kıvranıyor, biz polise alakası konularda anlamadığı yabancılık çektiği konularda iş yüklüyoruz.
    Trafik şubelerinin tamamen kapatılıp buradaki polislerin de dağıtılması gerekiyor, ki asli işlerine dönebilsinler. Şimdi ki durumdan ancak çok cüzi bir topluluk hoşnut , onun da sebebi belli zaten!
  • dün kaçakçılık şube müdürlügüne ifade verdim

sürücü kursu hakkında şikayet dilekçesi yazacagım
  • quote:

bi söz vardır "kanunlar fakirler içindir" diye. Sıradan insan evrak yığınları ve sonsuz sayıda kanunla boğuşmak zorunda ve hep kabak başına patlar. Ama arkası sağlam birisi her işini tık diye görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 26 Temmuz 2008; 13:34:59 >
  • Millet Artık Zıvanadan Çıktı. Çok Kötü oldu ortalık Ya. Millet Nereden Para Kazanacağını Şaşırdı. Dolandırıcılık Diz Boyun.
  • bütün işleri dolandırıcılık vatandaş devlet kimi bulsalar çarpıyorlar bazıları
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Bu sürücü kursları çıktığından beri işin cılkı çıktı,aracı yerinden kaldıraamayanlara bile ehliyet verildi(Tabi bu işte o sınavlarda görevli olan ve son noktayı koyan öğretmen arkadaşlarda çok suçlu),birde en kızdığım nokta sürücü kursları ehliyetlilere direksiyon dersi verilir diye ilan vermesi her yerde yüzlerine karşı söylüyorum bu yaptığınız ş......sizlik diye ama adamlar çok pişkin,para gelsin de nasıl gelirse gelsin kimin canı yanarsa yansın umurlarında değil.Bu arada arkadaşım şikayetçi ol ve işin peşini bırakma derim.

• quote:

haklısın burası Türkiye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.