İşe yarama oranı nedir hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş (3. sayfa)
-
-
100*100. 16 yaşından küçüklere hakaretten ceza verilmez. 12 yaş olacaktı ben 16 yazmışım. 16 yaşındakine de ceza verilemez ama sicil micil başı ağrıyabilir ilerde. Psikiyatri hekiminin ceza ehliyeti takdirine bağlı 13 16 yaş arası. Dur düzelteyim onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 29 Mayıs 2022; 17:3:25 > -
Eyvallah başkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 29 Mayıs 2022; 17:57:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun, zaten yaşı küçük bir üyeydi ailesinin böyle radikal olduğu ve onlardan etkilendiği belliydi, zamanında bana da dm atmıştı bir mesajım yüzümden, Allah-tanrıdan ailesine bol bela diliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birşey hakkında yorum yazmadan önce ya 1000 defa düşünüyorum ya yazıp yazıp siliyorum artık saçma sapan uğraşmamak için.İnsani psikolojisini bozuyor bu durum özgür hissedemiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 29 Mayıs 2022; 22:49:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş dediğiniz şekilde hemen dava açarsa sonucu kendi paylaştığı karar tebliğinden farksız olacaktır sayın Qantas.
İnşallah ben yanılırım.
absolut olmalı. Başkası da yazmış.
-
Arabası çalınan Ahmet Bey de beklesin. Boş işlerden fırsat bulursa polis, Ahmet Bey'in arabasıyla ilgilenecek.
Eğitim şart. Özellikle din ve tarih dersinde taviz vermeyeceksin. Okumayanı döve döve okutacaksın.
Adam atıyorum topçu olmuş. Bir insanın 40 senede kazanamayacağı parayı icabında birkaç ayda kazanmak iyi. Kızlar peşinde o da iyi. Her gittiğin yerde tanınmak itibar görmek de iyi... Ama maçın verdiği heyecanla biri küfür etse o çok kötü. Maalesef hukuk da bu tip insanlara edilen hakareti normal insana edilmiş hakaretle bir tutuyor. Tamamen saçmalık. Olmasınlar arkadaş. O kadar gururu olan adam topçu, popçu, siyasetçi vs. olmasın. Atıyorum kim gidip de halı sahada maç yapanlara bakıp da gol atamayınca küfrediyor?
Bizim bir abimiz anlatmıştı, zamanında gazetede bir haber çıkmış. Ahu Tuğba'ya birisi laf etmiş bunu duyan adam da işi namus meselesine getirip adamı öldürmüş.
-
16 yaşındaki kişi her türlü ceza alır ama indirimli alır. 16 yaşındaki kişi mahkeme kararıyla evlenebiliyor, evlilik sonrası reşit bile sayılıyor. Senin dediğin 12-15 yaş arası. Onda da bir hekimin bunun ayırt etme gücü yok diye rapor vermesi nadir bir durum. (Birisi görüp de yanlış bir şey yapmasın diye yazdım. Amacım "aha yanlışını buldum" demek değil)
-
Seçme seçilme hakkı vermediğin birisine siyasilere sövdü sapıttı diye ceza vermek kanuni olmaz kanımca : )
-
Adam gidip de bir popçuyu, film yıldızını, futbolcuyu vs. bire bir, yüzüne karşı veya ne bileyim fiziksel olarak bir şey yapmıyorsa sövmüyorsa yaptığının dava konusu olması bile saçmalık zaten. Bildiğim kadarıyla uygar ülkelerde bu tip adamlar dava açtığı zaman kısaca hukuk bunlara diyor ki, olmayacacaksın! Rahatsız oluyorsan bu işi yapmayacaksın. Ha sen siyasetçi demişsin, gazetecinin biri yazmıştı. Mesela ABD başkanı makam arabasıyla geçerken sevmeyenler el kol hareketi yapabiliyormuş. Bu yaptıkları nedeniyle de başlarına hiçbir şey gelmiyormuş.
-
Hakaret içeren suçlarda hepsine şerh koyacaksın, siyaset işi yapanlar aleyhinde yüzyüze işlenmeyen suçlarda bu madde uygulanmaz diyeceksin. Yeni iktidar yapar umarım.
-
iliğini kemiğini sömür onun acıma yetime döner koyar
taktik belli..camur at izi kalsın..o ıspatlasın masun oldugunu...artık donem bu doneme geldı..maalsef cok yazık..at ıftırayı o kurtarsın kendını...gercekten cok yazık..
özgürlük ağzına geleni söylemek olursa mahkemeler verir cevabını size gocunmayın.
-
güzelim ülke ne hale geldi, yazık...
-
İşsiz üşenmemiş şikayey mi etmiş 😅
şikayet edeni paylaşacak mısınız? merak ettim kimmiş. adamlar üşenmiyorlar boş olaylarla devletin vaktini çalıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X