Şimdi Ara

Akıllının biri cimer e hakkımda suç duyurusunda bulunmuş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
12.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hiç zahmet etmeyin ve yormayin kendinizi karşı dava için. Durmadan gider gelirsiniz. Bir sonuç çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedengerekli kullanıcısına yanıt

Yazı yok hocam. Sadece haber paylaştım. Videolar ve haberler akp genel başkanının konuşmaları yada konuşmaları ile alakalı gazete haberleri. Yorum yok zaten.

Şaka gibi değil mi? Polis dosyayı gösterdi güldüm niye güldün diyor. Ne yapacağım başka? Sonra konu açıyorlar uzaya çıkıyoruz diye. Siz bu kafayla nah uzaya çıkarsınız önümüzdeki 100 yıl!!!

• Cimere şikayet edilerek dava açılabildiğini ilk defa duydum. Tanıdıkları olan biri sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turbo şikayet etmiştir kesin. Şikayet var diye bir insanın ifadeye çağrılmaması lazım. Önce ortada bir suç var mı yok mu, savcının buna karar vermesi lazım. Madem ortada suç yoktu, dava açılmasına yer yoktu o zaman adamı niye ifadeye çağırıyorsunuz. Tazminat davası açsan birşey kazanabileceğini sanmıyorum. Özel mesajdan şikayete konu içerikleri atarsan memnun olurum, merak ettim, konu neymiş. Sadece foruma koyduğun video yüzünden mi? Forum hesabının üyelik bilgilerine kendi ait bir bilgi var mı, yoksa ip adresinden ev adresine ulaştılar, ev adresinden internet kimin üzerine kayıtlı ise oradan mı ulaştılar?

• Malum 3-5 kişiden biridir mahkemeye ver ki nasıl ağladığını görelim biz de..

• yüz binden fazla hakaret davası var mahkemeler böyle şeyler ile uğraşıyor

• Benide iki kere şikayet etmişlerdi. 

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin kişi ABSOLUT adlı üye.

bahsettiğin olaydaki kişinin ben olma ihtimali yüksek.

Annemin çok bedduasını aldı, eminim başına ne geldiyse ondan gelmiştir.

Ailesi de onun gibi bu arada, uğraşılmaz.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt

Ateşi bol olsun hem kendisinin hem ailesinin. Darısı buradaki diğer trollerinin başına.

• Cimere girmiş. Benim konularda ekran görüntüsü almış. En az 10 tane ekran görüntüsü. Sonra kamu görevlisine hakaret diye de yazmış.

Kamu görevlisi dediği de Cumhurbaşkanı... Aslında cumhurbaşkanına hakaret...

Dosyayı oluştururken savcı iddaa ya bakmadan polise ifade vermemi istemiş. Zaten böyle bir suç olsa ya savcı kendi ifade alıyor yada polis tutukluyor. Atılı suç yenilir yutulur değil . Tabi cimer e cevap vermek zorunda olduğu için mecbur çağırıyor.

Şimdi olayın diğer tarafı. Dosyada atılı suç yazıyor ama karşılığında delil yok. Yani bu iftiraya giriyor. Üstüne savcı polis ve beni boş yere oyalıyor. Bunun emsal davaları var. Hepsini araştırdım. Yalan beyanda bulunmak iftira işimden alıkoymadan kamu görevlilerini boş yere oyalamaktan dava açacağım.

İstesem polisin elindeki dosyadaki şikayet edenin bilgilerinide alırdım. Gerek yok.

• sissil S kullanıcısına yanıt

Düzeltmek isterim. Kamu görevlilerini oyalamak diye bir suç yok. Şehir efsanesinden ibarettir.

Cimer aracılığı ile olan suçlarda kişi kimliğim bildirilmesin butonunu tıkladıysa kimlik bilgisi verilmiyor, tıklamasa zaten polis falanca şahsın şikayeti derdi. Haberin olurdu yani. Dilekçe hakkı, suç olduğunu düşünmüş olabilir gibi gibi nedenlerle maalesef kimlik bilgisi elde edemiyorsun.

• Ampulcület çok sever Cimer'i.
    Beni de isim yüzünden şikayet etmiş biri.

• Hocam dosyayı (iddaaname) polisten aldığımda şikayetçi in ismi dosyada yazıyor iki sayfa öne çevirsem ismini zaten görüyorum ama gerek duymadım.

Beni şikayet edeni öğrenmek için epey uğraştım ama nafile vermediler.

• Aga bu nasıl iş?Haber videosu paylaşan adam şikayet ediliyor,savcılık buna onay veriyor,adam polise gidip ifade veriyor,bunu benim kafam almıyor.(Alıyor da neyse...)

Not: Yorumun sonuna üç nokta bıraktığım için bile Cimere Şikayet edilebilirim,artık öyle duruma geldik.

Dostum ismini gösterme,ifşadan adam seni gene dava eder.Bu sefer ceza alırsın.

• Hocam istesem öğrenirdim ama öğrenmedim yazdım zaten. Yasal yolla yaptığının cezasını çeksin. İsmini bulsan ne yazar işim gücüm yok gidecem evine. Veririm avukata zaten halam eniştem avukat devamlı adliyeye gidiyorlar. Arada verirler dosyayı iki dakikalık iş benim için... İlave TV Arif gibi alırım tazminatı iftira atmayı öğrenir.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    burdan mı nicki neydi oha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.