Şimdi Ara

aklıma takılan bi soru var bakın lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaş zaten bende en son axe ciyi seçtim :D axeciyi seçmeden önce 4 tane char açtım sildim :D sonunda axe cide karar kıldım bencede çok iyi hemde sağlam...okçu olmak bana çok sıkıcı geldi yada sword cu hele rod un skilleri yaramaz...ancak ben warrior olcam hunter olmıcam :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANPOLAT68

OKUÇU OLMADA NE OLURSAN OL KARDEŞ ONU BEŞİ BİLMEM 2 KERE SKİL RESET Bİ KEREDE STAT RESETLEDİM SONRA LVL46 DA DELETE KARAKTER YAPTIM ÜZERİNDE DÜNYA KADAR İTEM VARDI TAWERNDEN ALMIŞTIM VE 10 MİLYON VARDI ONLARA ACIDIM SADECE ŞİMDİ AXE Cİ AÇTIM KASIYORUM HAA NİYEDERSEN OKÇU İYİ DEGİL DEFANSI ÇOK DÜŞÜK VE ÇOK POT HARCATIYO 46 DAN SONRA ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYO VE 2. BİŞİ 40 KİTABI BENİM LVL 10 DU AMA SKİLLER ÇOK YAVAŞ DOLUYO ÇOK MANA HARCAMASI Bİ TARAFA 40 SKİLLERİNİN 4ÜNÜ BİRDEN KULLANIYOM GENEDE BOŞ BEKLİYO YANİ SKİLLER ÇOK YAVAŞ DOLUYO ŞU AN AXE CİYİM ÇOK MEMNUNUM BİRTANE SKİLLE KASIYORUM LVL 30 SADECE BİR SKİLLE KASIYOM ÇOK DAMAÇ VURUYO VE ÇOK SERİ HAYVAN GİBİ HELT VAR BİDE HUNTER İM ONUNDA DEFANS SKİLİNE VERİYOM DEVAMLI BENCE AXE Cİ OL

Ben bu oyunda ve her oyunda okçuydum yinede okçu olurum...Defansım çok yeteri kadar seri skillerimi sıralayabiliyorum ve bloody ninjayı çok rahat kesiyorum..Hatta 2 defa Great tiger devirdim...Lvlim daha 54...Mümkünse yorumlarınızın kişisel olmamasına dikkat gösterin.Bir oyunda belli kriterler vardır ,belirli statlar vardır ve sen sırf bu seçimlerini yanlış yaptın diye millet OKÇU açmıycak diye bir konu sözkonusu olamaz...

• White bu ark hiç düşük defans görmemiş =)) dex verirken nasıl defansın düşük oldu anlamadım... çok chi yiyor demişsin axe ın ilerki skillerde ne kadar yiyeceğinden haberin yok sanırım... +50 olmadan char hakkında tavsiye vermemenizi veya -50 birinden tavsiye almamanızı öneririm... ayrıca item larınla neden sildinki char ı?? banker sunny ye bıraksaydın aynı id de 2. char açışında ona alırdın.. bu senin bi hatan başkalarına bu kadar ağır yorumlar yapma bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 28 Kasım 2006; 17:50:55 >
  • tabi canım zevkler renkler falan tartışılmaz asla :) ama ben her oyunda okçuyu sıkıcı buluyorum bu herodada açtım kasmak bakımından hızlı kasıyor evet duruyosun bi yerde paso ok atıyosun ama aksiyon yok :D sonra itemleri toplama olayı zor oluyo çünkü uzakta kalıyosun çıkan şeyleri alman için yaklaşmak lazım oluyo :D neyse herkesin seçimi iyidir tabi kendisi zevk alıyosa kimse bişey diyemez
  • bence en ii yay(bow)
  • Açın bakalım siz axe açın ilerde 50+ da bol bol geberinde gözünüz ezik char görsün pot parasına yetişemeyeceksiniz. Bu oyunda en rahat lvl alabilen char archerdir ( OKCU ) archerin Slot toplama derdi yoktur, KS yapılma derdi yoktur, Ölmek gibi bir sorunuda yoktur. Axe Defansı olmayan int/str build yapılan bir char oynamak için pro olmanız gerekli haa sen kas lvlini günde 7 8 lvl al 50+ ol ondan sonra git tigerlere 3 5 vursunlar sana yada direk int verme sen strde verme dex ver defansın olsun bu sefer hiç yaratık kesme. Axe iyimiş... Hadi Oradan kandırmayın kendinizi.

Benim dediklerimi bir yere yazın ilerde hak vericeksiniz bana...

Gelelim Yukardaki elemanın sözüne ;
    Oynamayı bilmiyorsun neden millete buradan gereksizce telkinlerde bulunuyorsun ? Hadi bulundun bunu buradanmı yapmak zorundasın ? Hadi buradanda yaptın... Peki neden kendini örnek gösteriyorsun ?
    Diyebiliceğimiz gibi oyunu oynamayı bilmeyen gereksiz telkinlerde bulunan ve insanı oyunlardan soğutan kişilere kulak asmayın. Eğer siz zevkinizi alıyorsanız sizin için sorun yoktur ! En güçlüsü olmaya bakmayın en güçlü zevki almaya bakın. Demişsin ki 10m vardı tavernden bişiler almıştım stat 0 lanıştım skill 0ladım hadi paranda var diyelim savurgansın ayrıca o kadar eşya almışsın daha 40 iken. Peki seni sorgulamadan tek bir soru sorucam. O kadar parayı savurduysan ve karşılığını alamadıysan neden oyunu bırakmıyorsun ?

Di3... Arkadaşımızada söyleyim zaten düz olarak tek atamıorsun arkadaşım. Asla kuru okla tek atamazsın kendi lvlindeki moblara. Zaten senin yanına gelir hepsi sen merak etme...

• usta kafayı yicem valla :D yav mastiff kardeşim senin videolarını izledim,seni örnek aldım axeci bu hayvan adamdan açtım bakıyorum videolarında dağatıyosun tigerleri falan eee şimdi sen kalkmış diyosunki axe ci iyi değildir en iyi okçudur :D ya valla kafam karıştı beyler bende okçuda var 11 lvl axecide var 10 lvl ya şunu bi söleyin banada hangisini kasayım yav valla kararsız kaldım ortada kaldım dostlarım :D

bakın ben açtığım ve 10 lvl yaptığım charları söliyim...

11 lvl okçu,okçu skilleri açık job hunter

12 lvl rod cu rod skill leri açık job warrior

11 lvl axe ci axe skilleri açık

şimdi beyler bana bi söyleyin lütfen hangisini kasam ilerde diyeyimki "vay be gerçekten dedikleri gibi bu char en iysiymiş " diyebiliyim :D bakın şimdi tırişkadan charı kasarız lvl 40 falan olur sonra ezik olur sileriz yav o yönden yani

habu charların hepsini sizin yüzünüzden açtım :D bigün biri çıktı rodcu iyidir sağlam dır dedi rodcu kastım
    biri okçu iyidir acayip güzel kasar vs lerde yatmaz dedi okçu açtım
    en sonda mastifi izledim videolarda baktım boss moss kesiyo axe açtım :D help help allalla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D1EW4LK3R -- 29 Kasım 2006; 13:06:49 >

• Axe işi pro işidir oynamayı bilmeyen ezik kalır dün geceki faction warda 9 vs 1 adam doğradım ki kestiklerimin 50+ adamlardı işin aslı her cahr iyidir ama senin becerine kalıyor biraz mantıklı düşünmen gerekir herkes bana özenip ii vuruorum die axe açıor hiç bilmiyorki ladyi ben ilk aldığımda 29 lvldi ben 55 tim ve o 56 oldu ben 60 oldum yeni yani kısacası axe işi zor iş basit değil sağlam item ister helede elinizde violet yada toxic yoksa iyice sıkılırsınız oyundan. Kısaca herşey yeteneğe bağlı
  • hocam şimdi iyi güzel demişsinde pro işi ok ama pro anamızın karnından çıkınca olunmuyoki tabiki oynayarak örenecez :D ancak hadi diyosunki lady bacım iyi kasmış seni geçmiş ancak senin gibi 9 vs 1 yapabiliyomu yada boss kesebiliyomu ?
  • Arkadaşım milleti yargılayıp,sorgulayıp zaman kaybetmek yerine oyuna gir LVLini kas ondan sonra başla konuşmaya.Biraz mantıklı olun ya bir oyunu hakkıyla eğlenerek, zevk alarak oynamaksa niyetin girersin en az bi 40 lvl olursun daha sonra beğendim beğenmedim diye karar verirsin...VE ŞUNUDA SON KEZ SÖYLÜYORUM BU FORUMDA NE OLUCAM DİYE SORMAYIN KENDİNİZ OLMAYI DENEYİN...
  • ok yav allala kimse bişey bilmiyo bu konuda anlaşıldı...

yav bende bi forumda modluk yaptım bende insanlara ko hakkında yardım ettim adam siteye girerdi en iyi karakter hangisi derdi bende çatır çatır sölerdim en iyisi derdim priest alamıyacağı char yoktur gerçektende bir bp ile kimse başa çıkamaz...bu oyunda öle bişey yok galiba yani onumu diyonuz neyse daha sormuyorum bişey herkes benim gibi acemi nede olsa örenerek örenmek en iyisi... sağolun gene azda olsa yardımınız dokundu :D sayenizde hala 11 lvl ım
  • ko içinde bu geçerli bana göre bi oyunda en ii char sağlam item ı olan oynamayı bilen adamların charlarıdır...
    anlatması zor dedim ya kişisel... ben str char kullandım şu ana kadar tüm oyunlarda.. vuruşu çok defansı yok =)... skill barımda ilk 3 slot skill 4 mana 5 heal pot geriside çok lazm olmayan mouse la basabileceğim şeyler çünkü ellerim yeterince büyük deil anca 4 slotu rahat kullanıyorum 5 bile fazlalık gelio bana.. eer yeterince ii oynayamasaydım sword tercih eder dex verirdim "en azından defansım olsun pot yetiştiremezsem yatmiim" die düşünürdüm ama ben blade seçtim ii vursun defans benim için önemli deil pot basarım.. bilmem anlatabildim mi.. char seçimi fazla kişisel ve insanların karakterleriyle de alakalı bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: D1EW4LK3R

ok yav allala kimse bişey bilmiyo bu konuda anlaşıldı...

yav bende bi forumda modluk yaptım bende insanlara ko hakkında yardım ettim adam siteye girerdi en iyi karakter hangisi derdi bende çatır çatır sölerdim en iyisi derdim priest alamıyacağı char yoktur gerçektende bir bp ile kimse başa çıkamaz...bu oyunda öle bişey yok galiba yani onumu diyonuz neyse daha sormuyorum bişey herkes benim gibi acemi nede olsa örenerek örenmek en iyisi... sağolun gene azda olsa yardımınız dokundu :D sayenizde hala 11 lvl ım

Evet arkadaşım ben hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında ve benim sayemde lvl 11 sin çünkü sen kendi kendine yetmiyen,Okudugunu anlayamayan bir insansın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Açın bakalım siz axe açın ilerde 50+ da bol bol geberinde gözünüz ezik char görsün pot parasına yetişemeyeceksiniz. Bu oyunda en rahat lvl alabilen char archerdir ( OKCU ) archerin Slot toplama derdi yoktur, KS yapılma derdi yoktur, Ölmek gibi bir sorunuda yoktur. Axe Defansı olmayan int/str build yapılan bir char oynamak için pro olmanız gerekli haa sen kas lvlini günde 7 8 lvl al 50+ ol ondan sonra git tigerlere 3 5 vursunlar sana yada direk int verme sen strde verme dex ver defansın olsun bu sefer hiç yaratık kesme. Axe iyimiş... Hadi Oradan kandırmayın kendinizi.

Benim dediklerimi bir yere yazın ilerde hak vericeksiniz bana...

Gelelim Yukardaki elemanın sözüne ;
    Oynamayı bilmiyorsun neden millete buradan gereksizce telkinlerde bulunuyorsun ? Hadi bulundun bunu buradanmı yapmak zorundasın ? Hadi buradanda yaptın... Peki neden kendini örnek gösteriyorsun ?
    Diyebiliceğimiz gibi oyunu oynamayı bilmeyen gereksiz telkinlerde bulunan ve insanı oyunlardan soğutan kişilere kulak asmayın. Eğer siz zevkinizi alıyorsanız sizin için sorun yoktur ! En güçlüsü olmaya bakmayın en güçlü zevki almaya bakın. Demişsin ki 10m vardı tavernden bişiler almıştım stat 0 lanıştım skill 0ladım hadi paranda var diyelim savurgansın ayrıca o kadar eşya almışsın daha 40 iken. Peki seni sorgulamadan tek bir soru sorucam. O kadar parayı savurduysan ve karşılığını alamadıysan neden oyunu bırakmıyorsun ?

Di3... Arkadaşımızada söyleyim zaten düz olarak tek atamıorsun arkadaşım. Asla kuru okla tek atamazsın kendi lvlindeki moblara. Zaten senin yanına gelir hepsi sen merak etme...

merhaba bikaç konuda yardım eder misin?
    ben bow kullanmak istiyorum
    ilk karakter olan blade i seçtim
    job olarak 10 levelde ne seçeceğim sanırım hunter olmalı
    daha sonra ki job 50 levelde galiba ne seçeceğim
    kitaplara ve başka skill olarak ne kadar skill vermeliyim yardımcı olur musun
    statları da nasıl dağıtacağımı bilmiyorum
    sen kullanmış olmalısın yardım eder misin?

• hortlatıp durmaın şu konuları
  • bu bölümde başka konu yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

hortlatıp durmaın şu konuları

Neyin banı ya
    post kasacam die her yere ban yazıyonuz
    neyin banı kardeşim
    forumu bıraktık gittik millet yardım serverliği unutmuş post kasmak için sadece laf sokuyo artık
    biz eskiden post kasmak için adam gibi sorulan sorulara yanıt vermeye çalışırdık
    yardımsever insanlar vardı hala var ama çok azalmış
    işte bu ban kelimesi yüzünden bıraktım ben bu forumu ki hayvan gibi post kastığım nickimi attım da bıraktım.
    ayıp ya biraz hoşgörülü olun ben neyse ama bir sürü yardım isteyen adam var bu forumda
    ben bi şekilde öğrenirim istediğim olayı 25 yaşından sonra grafikerliği yalayıp yuttuysam bu ve bunun gibi oyunlar vız gelir.
    ama çok ayıp bu yaptıklarınız al sana ve senin gibilere... senin deyiminle hatta oğlu

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

quote:

Neyin banı ya
    neyin banı kardeşim
    forumu bıraktık gittik millet yardım serverliği unutmuş post kasmak için sadece laf sokuyo artık
    biz eskiden post kasmak için adam gibi sorulan sorulara yanıt vermeye çalışırdık
    işte bu ban kelimesi yüzünden bıraktım ben bu forumu ki hayvan gibi post kastığım nickimi attım da bıraktım.
    ayıp ya biraz hoşgörülü olun ben neyse ama bir sürü yardım isteyen adam var bu forumda
    ben bi şekilde öğrenirim istediğim olayı 25 yaşından sonra grafikerliği yalayıp yuttuysam bu ve bunun gibi oyunlar vız gelir.
    ama çok ayıp bu yaptıklarınız al sana ve senin gibilere... senin deyiminle hatta oğlu

aramayı kullan bu foruma kimse takılmıyor (senin gibi) illegal kişiler hep dandiklik yapıyo herkes bıraktı

• quote:

Orjinalden alıntı: burakcanakma

quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

quote:

Neyin banı ya
    neyin banı kardeşim

aramayı kullan bu foruma kimse takılmıyor (senin gibi) illegal kişiler hep dandiklik yapıyo herkes bıraktı

Saf mı gördün beni 30 yaşındayım arama yapmayı biliyorum bow kullananların stat skill job verme olayı nerde var aradık dedik, saygılı ol biraz...

• Olay şu sorumu ya da soruları yanıtlamak istemeyen insan, kendini moderatör sanıp ARAMAYI KULLAN demesin... Bana göre ego' dan başka birşey değil bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.